-
Anonim
hej! co możecie powiedzieć o elektromechatronice? czy trodno sie dostac? bo mam sporo braków.. i jak z pracą? i czy trudna jest? i wogole.. -
Anonim
i przepraszam wrażliwych za błędy; ) mam dysleksje i czasem tak sie to kończy.. tru/ódno! musicie wybaczyć; ) -
atea
-
banan
nie wiem na ile to jest prawda, bo slyszalem to do pracownika KWNiA ze nie jest tam za ciekawie-wykladowcow trzeba scigac, czasem nawet po domach, bo na uczelni zadko bywaja. To tyle plotek wydzialowych; ) -
-
Anonim
dzięki wielkie za te slowa.. ktos chce cos dodać? moze ktos co na tym jest? hmm? moge sie jeszcze rozmyslic.. -
ChrustAA
Siema
Jestem na 4 roku (tfu cofka na 3im)
Elektromechatronika jest narpawde swietna
1: Latwo sie dostac (czytaj zawsze Cie wezma ja mialem 4 warunki (same egzamy) i przyjeli)
2: Jest nie trudno szczegolnie ja kznasz kogos z wyzszegoroku wtedy naprawde sie nie musisz meczyc
3: Wcale nie ma maniakow samochodowych (ne wim skad ta opinia). Generlanie ludzie lajtajacy na imprezy kupa smiechu i czesto niewiele powagi
4: Prowadzacy sa generalnie swietni (Kroczak mistrz)
5: Polecam goraco jak cos pytajcie
-
Anonim
Oooo.... kolega widzę się wypowiedział zachęcająco... to ja mam pytanie w takim razie... :)
jaki przedmiot jest najgorszy i wszyscy go oblewają?!! -
ChrustAA
Nie ma takich killerow jak UTC (chamow prowadacyhc) czy trudnych jak magnesy i tojsy...ale byl 1 trudny dosyc ustny u Mazura z Techniki Swietlnej.
Mozna go zaliczyc w zerowce sciagajac albo napierajac 150 pytan testowych (ja otrzymalem 4% za malo). Pozatym jak sie chodzi na wyklad gosc zalicza ja nie chodze wogole na wyklady i dlatego mialem problem a tak LAJT na maxa i semestr 6 i VII (teraz robie go awansem)
Pozdro lece na impr.
Jak cos jutro moge napisac wiecej -
Anonim
baw się dobrze :)
i powiedz jak wrócisz jak bardzo trudna jest mechanika i wytrzymałośc materiałów czy coś takiego... bo to mnie samą nazwą przeraża (na wielu wydziałach ten przedmiot to kat...)
pozdrawiam -
ChrustAA
-
Anonim
-
ChrustAA
No to widzimy sie za rok na zajeciach hehe :-)))
W nastepnym semestrze w sumie tylko wyklad u Kaminskiego ale za to prosty i przyjemny :-)
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne