Wydział Elektryczny PW [2423]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Piękna bar

Hej!
    Specjalnie dla was i tylko dla was przygotowaliśmy specjalną propozycje!
    Wszystko, absolutnie wszystko w Piękna Barze od 1 do 14 pazdziernieka 30% taniej w godzinach 11:00 - 18:00!
    Zasada jest prosta! Pokazujesz legitymacje z jakiegokolwiek wydziału Politechniki Warszawskiej i płacisz o 30 % mniej! (np. o,5 l Żywca tylko 4,2; duża kawa z mlekiem 3,5)

Jeśli wam się spodoba bawimy się tak dłużej kolejne 14 dni!
    Tylko musicie dać nam o tym znać:)

Piękna Bar
    ul. Piękna 68A
    Naprzeciwko Wydziału Transportu
  • Anonim

Hmmm wydział transportu mamy po sąsiedzku, trzeba będzie się wybrać w odwiedziny xD
  • entuzjasta muzyki

Piwo to piwo, ale kawa prawdziwa a nie z automatu (bo chyba na pw taką głównie znamy)... panowie, dzień a noc :) pozdros
  • Anonim

A ja zgłaszam zażalenie... Chcieliśmy rozpocząć nowy rok tradycyjnym pifffkiem i ku naszemu zdziwieniu godz 10.15 Piękna Bar był zamknięty... no prosze Państwa z czym do ludzi ja się pytam. 10.00 to minimum przyzwoitości, chociaż 9tą też nie pogardzimy.
  • zielko

>
    A ja zgłaszam zażalenie... Chcieliśmy rozpocząć nowy rok tradycyjnym pifffkiem i ku naszemu zdziwieniu godz 10.15 Piękna Bar był zamknięty... no prosze Państwa z czym do ludzi ja się pytam. 10.00 to minimum przyzwoitości, chociaż 9tą też nie pogardzimy.

Istna gafa; )

| |

Wyjazdy studenckie: http://student.travel.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)