Wydział Elektryczny PW [2423]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Andzin San

Chyba w kazdym semestrze sa jakies laborki. Warto pytac, ale nie zawsze wie sie kogo spytac;) a że nasze grono Wydział Elektryczny powieksza sie o kolejny rocznik, cenne rady, gdzie, co szukac, jak pisac sprawka, jak wygladaja wejsciowki/zejsciowki, pytanka, itd. ^^ Prosimy o zyczliwosc starszych i doswiadczony kolegow :D
  • Andzin San

moje pierwsze pyt.:
    Lab. z podstaw elektroenergetyki: Jak wyglada te "testy"? prowadzacy powiedzial nam ze to sa 3 pytanka. czy to trzeba jakies wypracowanie pisac?xD bo 2h na to, wskazuja ze to nie jest na odwal zejsciowka.
    Pozdro all ^^
  • ChrustAA

banal...
    jak macie z zaganem dolowym i kims tam jeszzce jak kiedys to oni daja 3 standardowe pytania i jest sporo czasu by je opisac (zadnych wypracowan)...
  • Andzin San

aha.3 pytanka, opisac w sensie wykresiki, co sie zakumalo i jakies wnioski?bo sprawek chyba sie na nich nie robi, wiec trzeba na tym "tescie" jakby zawrzec takie sprawko,tak?
    Dzieki ChrustAA za wskazowki;)
  • >>aRtEk<<

sem 3 jak wyglądają laboratoria z podstaw elektromagnetyzmu u Krzemińskiego!!! i co daje on na wejściówkach?????
  • Anonim

Krzemo ma standardowe pytania, ktore non stop powtarza dla kazdego cwiczenia. Jak oddajesz sprawka w terminie to na lajcie. Kazdy praktycznie ma 4
  • norba

a masz moze te pytania?albo wiesz gdzie mozna je znalezc?
  • Macio

pytanie po 1 laborce beda juz znane zreszta nie ma co sie tym przejmowac bo to co on chce na wejsciufce to w skrypcie tego niema ja zazwyczaj dostawalem 1 albo 2 punkty za jakies fanaberie co sam tworzylem a na koniec i tak mialem 4 :) gosciu sprawia wrazenie gbura ale jest spoko
  • Miszaq

Krzemiński potem wystawia oceny na tle grupy, w trakcie wszyscy się martwią że punktów nie starczy a potem są zdziwieni wpisami do indeksu na koniec.
    Czasem ma głupie pomysły w kwestii sprawek, warto się przyłożyć i nie odkładać tego "aż ktoś zrobi", bo potem dostaje kilka takich samych sprawek i zadaje dodatkowe pytania:P Albo wymyśla coś nowego.
  • Anonim

z sprawek to zeby duzo pkt dostac to trzeba duzo pisac i sporo kolorowych rysunkow bo on to lubi. Po 1 lab to sie dowiesz jakich pytan sie spodziewadz. Pamietam ze na 1cw to bylo prawo Gaussa na wejsciowce, w skrypcie tego nie ma wiec lepiej korzystac z ksiazki Rawy. Mozna u niego elegancko sciagac, ja to zeszyt A4 i ksiazka na biorku i moze sciagac, on slepy jest wiec wystarczy siedziec do niego plecami i nie ma problemu!
  • >>aRtEk<<

a pamietacie moze pytania z 2 cw o pojemności kabla trójżyłowego?
  • Anonim

Ja mam pytanko do laborki z miernictwa nieelektrycznego. Tak się akurat trafiło że mam ją z prof. Michalskim. Jak z wejściówkami, pytania ze skryptu?? Bardziej opisowe, wzory czy może schemaciki. A no i może ktoś by jakimś cudem pamiętał pytanka do ćw z ultradźwięków :PP
  • Andzin San

Maszyny elektryczne:
    Jak wygladaja wejsciowki i protokol?na wprowadzeniu cos gadali o teczce, schematach.Moze ktos wtajemniczony juz, powiedziec "jak to wyglada"? Pozdro
  • KaZiK

a laborki u jstara ?
  • Andzin San

>KaZiK napisał
    >a laborki u jstara ?

laborki z magnesow u j-stara to wejsciowka 2 pytanka,1 poprawne uprawnia cie do przystapienia.Ogolnie tlumaczy co i jak zrobic.Ja wprawdzie mialem z Karwalio,ale mialem takze z j-starem zastepstwo i nawet bardziej pasi niz system u karwata (przyjmie sprawko po 1-2 poprawkach+kolos ktory sprawdzi do wrzesnia,z czego 30% obleje xD)
    Oczywiscie niech wypowiedza sie ci co mieli z J-starem tak calkiem,moze to jedno zastepstwo nie odwzorowuje jego podejscie do "nauczania";)
  • Kłamliwa Świnia.

lab z jstarem to jedne z ciekawszych i bardziej przyjemnych lab jakie tu mialem; ]
    facet jest rzeczowy i potrafi byc naprawde smieszny; ]
    wszyscy u mnie zaliczyli, chociaz piątek bylo niewiele; ]
    ale naprawde uważam go za swietnego faceta.
| |

Wyjazdy studenckie: http://student.travel.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)