Wydział Elektryczny PW [2423]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Hans von Klos

Witam,
    mam do was pytanie odnosnie tych laborek. Mam je z niejakim slawinkim [trawolta??]. Koles wpadl do sali powiedzial ze sie mamy podzielic sie na grupy bo bedziemy robic jakies projekty UML. Na nastepne laby mamy miec kartkowe z wymagan i mamy cos jeszcze przygotowac, tylko co to jest?? o co chodzi i jak to sie odbywa??
  • dżon

u mnie bylo to samo hehe! ksiazka kosztuje prawie 50 pln wiec google poratuj!
  • Anna

w grupach wybierzecie sobie jakas firme albo cos takiego (zmyslona oczywiscie) i bedziecie musieli jej zadania i dzialanie rozrysowywac na te grafy.
    Generalnie laborka jest prosta, tylko, ze Travolta sie o prawie wszystko czepia o krzywa kreske nawet.

A wymagania, nie pamietam do konca, ale kojarzy mi sie, ze (jak to powiedzial Travolta na wykladzie) projekt musi byc SMART - kazda literka miala jakies swoje rozwiniecie. ( ale glowy nie dam bo mialam to 2 lata temu)
  • Hans von Klos

Masz szczescie bo my wykladow z tego wogole nie mamy.
    czyli rozumiem ze na pierwsza laborke mam zaniesc te grafy ?
  • Hans von Klos

chyba czaje
    dzieki
  • Bartek

Laborka jest prosta, nawet bardzo prosta, może i trochę Travolta na zajęciach się czepia ale zawsze wszystko powie co i jak. No i przy zaliczeniu jest OK, bez problemu można dostać 4 lub wyżej.
  • ChrustAA

trawolta jest spoko szczegolnie na 4 roku jak prowadzi bazy danych :>
    Wiele nie trzeba by zaliczyc u niego
  • Ł

szkoda tylko że nasz rocznik jako jedyny nie ma z tego przedmiotu wykładów i na laborkach trzeba będzie "w ciemno" trochę działać
  • NoЯmaN™

niewiele wykład wnosił do laborek. przedmiot prosty, szczególnie jeśli chodzi o laborkę. trochę diagramów, klasy, przypadki użycia itd i po sprawie. wszyscy to zaliczają. a wykłady tylko utrudniały zaliczenie, bo sporo się z tym osób bujało na poprawkach.
| |

Wyjazdy studenckie: http://student.travel.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)