-
®εβυκ
Czesc, jest juz nowy semestr, a z nim nowi wykładowcy, jeżeli ktoś miał jakiś kontakt z dana osoba, to zapraszam do wypowiedzi, (czy duze wymagania, ile ile osob zalicza, czy duzo trzeba siedziec nad ksiazkami itp) A oto lista:
Maszyne el. lab - K.Bieńkowski
Podstawy techniki świetlnej - W.Żagan
CPS lab. - Ł. Oskwarek
Aparaty el. - W.Chmielar
PTM lab. - A.Smolarczyk
Kompatybliność EM - K.Sobolewski
TWN lab. - Kuźmiński, Łasica, Sul
Aparaty el. - S.Kulas, Z.Ciok
Trakcja el. - Szeląg
Miarka nieel. lab. - Świderski
Kompatybilność EM - M.Łoboda
elektroenergetyka lab. - Robak, Zdun
Zgory dzieki za wyszstkie rady. pozdrawiam -
Anonim
to ja od siebie podrzucę:
CPS lab. - Staroszczyk
Miarka nieel. lab. - Michalski
-
Obywatel MK
®εβυκ
Oprócz Bieńkowskiego i Chmielara, o których nic nie mogę powiedzieć, bo nie znam, to z pozaliczaniem tego wszystkiego nie powinno być problemu. Żaden z tych prowadzących nie robił problemów. Poza tym - aparaty ogólnie to też łatwa laborka. Do maszyn trochę trzeba się przyłożyć, ale nie słyszałem żeby ktoś nie zaliczył.
Wykład z Szelągiem - dla mnie spoko. Nawet warto chodzić, bo ciekawych rzeczy można się dowiedzieć.
Zresztą - sam zobaczysz; ) -
przemo
>Podstawy techniki świetlnej - W.Żagan
Tylko on przy tym przedmiocie wchodzi w grę oczywiście. Da się pchnąć, troszkę definicji do nauczenia (podstawwych wielkości), nawet nie bardzo skomplikowanych, pomiar podstawowych wielkości fotometrycznych, zasady działania świetlówki... O wszystkim mówi na wykładzie i wszystko jest w jego książce.
>Aparaty el. - W.Chmielar
Chmielak. Raczej spoko, jakies sprawozdanko na osobe przypadnie pewnie w którym mało kto się na poczatku będzie orientować; )
>TWN lab. - Kuźmiński, Łasica, Sul
Spoko laborka. Jedna z ciekawszych chyba na tym semestrze. Troszkę poduczyć się do kartkóweczek tylko i dalej luz.
>Aparaty el. - S.Kulas, Z.Ciok
Standard takoż. Proste nawet, ale ciężko więcej niż 3 wyciągnąć jakoś; )
>Trakcja el. - Szeląg
Test na końcu, o wszystkim jest na wykładzie, materiały profesor też zawsze jakoś rozprowadza, trzeba z raz przeczytać, może nieco ogarnąć i spoko..
>Kompatybilność EM - M.Łoboda
Trochę pamięciówki niestety, ale też wszystko na wykładach i materiały udostepni (ksero jakieś).
-
-
Anonim
Fajnie masz laborke z Sobolewskim switny facet.. Moja grupa miala z "Malyszem" laborke z programowania wszyscy mieli 5 i 4 ki gosc z ktorym mozna sie bez wiekszych problemow dogadac i nie robi jakich kolwiek probelmow tak przynajmniej bylo z C i C# mysle ze nic sie nie zmienilo.. :)
-
Anonim
A moglibyscie napisac cos o laborce z maszyn po angielsku z Partyka?? -
ChrustAA
-
C.W.A.N.Y.
a pani stępińska od maszyn slyszałem ze cieżko u niej wiec czego m,oglbym sie u niej spodziewac na wejsciowce -
Cypis :)
-
ChrustAA
-
Anonim
Wanda nie Wanda.... Wygladająco przyjaźnie kobitka, niewysoka, siwe włoski bla bla... z lewa i prawa rozpowiadają iż nie będzie z nią łatwo... hmm -
Marcin
mogłby ktoś z gr1 napisać z kim macie:
lab. kompatybilnosc em
lab. ptm
lab. cps
dzieki z góry -
boys toys roolz
hmm ciekawe kto rozpowiada takie rzeczy na panią Wandę?!!@
laborka z nią nie jest trudna- choć na 5 bym nie liczył..; ) raczej tak między 3-4, co nie znaczy że taaakie wymagania, raczej taaak się człowiek rozleniwia podczas tej laborki, tak więc nie ma co się bać dr Stępniewskiej, przy minimalnym wkładzie pracy 3 niemal gwarantowane.. -
..::RogeR::..
grupa 1
kompatybilnosc nie wiem
cps staroszczyk
ptm staroszczyk software a hardware winek
-
Marcin
-
WD
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne