Wydział Elektryczny PW [2423]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ®εβυκ

Czesc, jest juz nowy semestr, a z nim nowi wykładowcy, jeżeli ktoś miał jakiś kontakt z dana osoba, to zapraszam do wypowiedzi, (czy duze wymagania, ile ile osob zalicza, czy duzo trzeba siedziec nad ksiazkami itp) A oto lista:

Maszyne el. lab - K.Bieńkowski
    Podstawy techniki świetlnej - W.Żagan
    CPS lab. - Ł. Oskwarek
    Aparaty el. - W.Chmielar
    PTM lab. - A.Smolarczyk
    Kompatybliność EM - K.Sobolewski
    TWN lab. - Kuźmiński, Łasica, Sul
    Aparaty el. - S.Kulas, Z.Ciok
    Trakcja el. - Szeląg
    Miarka nieel. lab. - Świderski
    Kompatybilność EM - M.Łoboda
    elektroenergetyka lab. - Robak, Zdun

Zgory dzieki za wyszstkie rady. pozdrawiam
  • Anonim

to ja od siebie podrzucę:

CPS lab. - Staroszczyk
    Miarka nieel. lab. - Michalski

• Obywatel MK

®εβυκ

Oprócz Bieńkowskiego i Chmielara, o których nic nie mogę powiedzieć, bo nie znam, to z pozaliczaniem tego wszystkiego nie powinno być problemu. Żaden z tych prowadzących nie robił problemów. Poza tym - aparaty ogólnie to też łatwa laborka. Do maszyn trochę trzeba się przyłożyć, ale nie słyszałem żeby ktoś nie zaliczył.
    Wykład z Szelągiem - dla mnie spoko. Nawet warto chodzić, bo ciekawych rzeczy można się dowiedzieć.
    Zresztą - sam zobaczysz; )
  • przemo

>Podstawy techniki świetlnej - W.Żagan
    Tylko on przy tym przedmiocie wchodzi w grę oczywiście. Da się pchnąć, troszkę definicji do nauczenia (podstawwych wielkości), nawet nie bardzo skomplikowanych, pomiar podstawowych wielkości fotometrycznych, zasady działania świetlówki... O wszystkim mówi na wykładzie i wszystko jest w jego książce.

>Aparaty el. - W.Chmielar
    Chmielak. Raczej spoko, jakies sprawozdanko na osobe przypadnie pewnie w którym mało kto się na poczatku będzie orientować; )

>TWN lab. - Kuźmiński, Łasica, Sul
    Spoko laborka. Jedna z ciekawszych chyba na tym semestrze. Troszkę poduczyć się do kartkóweczek tylko i dalej luz.

>Aparaty el. - S.Kulas, Z.Ciok
    Standard takoż. Proste nawet, ale ciężko więcej niż 3 wyciągnąć jakoś; )

>Trakcja el. - Szeląg
    Test na końcu, o wszystkim jest na wykładzie, materiały profesor też zawsze jakoś rozprowadza, trzeba z raz przeczytać, może nieco ogarnąć i spoko..

>Kompatybilność EM - M.Łoboda
    Trochę pamięciówki niestety, ale też wszystko na wykładach i materiały udostepni (ksero jakieś).

• Anonim

Fajnie masz laborke z Sobolewskim switny facet.. Moja grupa miala z "Malyszem" laborke z programowania wszyscy mieli 5 i 4 ki gosc z ktorym mozna sie bez wiekszych problemow dogadac i nie robi jakich kolwiek probelmow tak przynajmniej bylo z C i C# mysle ze nic sie nie zmienilo.. :)

• Anonim

A moglibyscie napisac cos o laborce z maszyn po angielsku z Partyka??
  • ChrustAA

sem 5 poza pierwszym jest najprostrzy wiec nie ma sie co lamac :>
  • C.W.A.N.Y.

a pani stępińska od maszyn slyszałem ze cieżko u niej wiec czego m,oglbym sie u niej spodziewac na wejsciowce
  • Cypis :)

Ty sie lepiej poucz a nie pytaj sie o nią :)
  • ChrustAA

stepinska to wanda?
    jesli tak to napewno nie jest ciezko.
  • Anonim

Wanda nie Wanda.... Wygladająco przyjaźnie kobitka, niewysoka, siwe włoski bla bla... z lewa i prawa rozpowiadają iż nie będzie z nią łatwo... hmm
  • Marcin

mogłby ktoś z gr1 napisać z kim macie:

lab. kompatybilnosc em
    lab. ptm
    lab. cps

dzieki z góry
  • boys toys roolz

hmm ciekawe kto rozpowiada takie rzeczy na panią Wandę?!!@
    laborka z nią nie jest trudna- choć na 5 bym nie liczył..; ) raczej tak między 3-4, co nie znaczy że taaakie wymagania, raczej taaak się człowiek rozleniwia podczas tej laborki, tak więc nie ma co się bać dr Stępniewskiej, przy minimalnym wkładzie pracy 3 niemal gwarantowane..
  • ..::RogeR::..

grupa 1
    kompatybilnosc nie wiem
    cps staroszczyk
    ptm staroszczyk software a hardware winek

• Marcin

a oskwarek w ktorejs grupie lab. CPS prowadzi ?
  • WD

Prowadzi - w 5 grupie.
| |

Wyjazdy studenckie: http://student.travel.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)