-
kama
Hej!jestesmy studentkami AM,cierpimy na duzy deficyt przedstawicieli płci meskiej:),w zwiazku z tym nie mamy zadnych ciekawych planow na sylwestra:(nie jestesmy pasztetami,jak mogloby wynikac z tak desperacyjnego aktu pisania na gronie przez nas tego postu,jestesmy fajnymi dziewuszkami,na typowo zenskim wydziale:) wszelkie ciekawe propozycje sa mile widziane,a kierowac je prosimy na adres mail:ROZOWESERDUSZKO@WP.PL,ps prosimy o jak najszybsze oferty,bo zostalo malo czasu do sylwestra i musimy sie jeszcze jakos poznac przed,zeby nie bylo takiej sytuacji ze w sylwestra zobaczymy sie po raz pierwszy i wystraszymy sie siebie nawzajem:) pozdrawiamy i przesyłamy buziolki:) MMK -
Bartek G.
Moze jakies zdjatko w profilq coby mozna bylo powazniej rozwazyc wasza propozycje? ; ) -
kama
tzn?masz zdjecie jednej kolezanki ,tzn Kamy,a reszta nie ma,bo np ja sie nie daje fotografowac,tzn prawa autorskie i poza tym jestem taka brzydka ze klisza by pekła:P -
Bartek G.
A moze cos wiec nt wyzej wymienionej kolezanki? :P Miejsce zamieszkania, wiek, pesel... ; P ( te ostatnie mozna pominac; ) ) -
-
kama
-
kama
tej paszteciary???o nie:) ps,to nie pisze Kama,tylko ten rozowy pasztet:P:P -
Bartek G.
To niech Kama napisze i przy okazji update'uje swoje pola w profilq... ; )
pozdro -
kama
-
Anonim
-
Skrzypu
Wiecie dziewczyny na elektrycznym racja - deficyt fajnych panienek to norma ale wydaje mi sie ze tak w ciemno to nie polecimy :P :P :P
Jakies foty by sie przydaly hehe; )
-
zielko
chyba, ze trafia ie desperaci, ale to moze tylko pogorszyc ich sytuacje, wiec odradzam.. -
Figoń
Bez zdjęcia mało kto na to pójdzie bo każdy napewno ma lub bedzie mial propozycje na sylwestra i nie bedzie ryzykował spotkania z Bazylami... -
Bartek G.
-
mortan
E myslalem, ze bedzie juz jakas zaklepana impreza, a tu nawet nic w palanch nie ma, z czym do ludzi :-) -
Anonim
narzekać tylko potrafisz...
trzeba wyjść z inicjatywą! :D
może wynajmiemy halę wysokich napięć i poporsimy prof Henryka o wodzirejstwo... o północy jako efekt nowego roku przewidziane pokazy wyładowań i możliwości transformatora oraz generatora udarowego :)
-
janek
a moze sa chetne na wyjazd do lwowa? napic sie u naszych wschodnich sasiadow? jeszcze nie ma planu ale jak sie znajda chetni to jakis sklece;) -
kupon_promocyjny
oj tak ... hala WN to zajebista miejscówka na biby ... i te baobaby czy tam co w doniczkach; )
PS - laski nadal nie dały fotki a więc smiem twierdzić, ze są fake :> -
janek
-
Macieja666
ja to wyczuwam jakis podstep. nie ma zdjec, jedna pisze na profilu drugiej, raz mowi ze nie jest brzydka, a po chwili zaprzecza temu twierdzac "ze jest tak brzydka, ze klisza moze peknac"
czy to jest jakis test ?? -
Anonim
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne