Wydział Elektryczny PW [2423]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Czy ktoś dysponuje może pytaniami z egzaminu z fizy dla I semestru z poprzednich lat?? W necie znalazłem zagadnienia tylko dla II sem:(
  • Tomo

I tak da inne.
    On zawsze daje inne, w zeszłym roku też tak było. Powtórzyły się może z 2 czy 3 pytania.
  • Anonim

a trudne chociaz? :D
  • Tomo

Za pierwszym podejściem zdaje jakieś 25%
    Ale potem jest drugi termin, a jesli sie nie zda to potem można zaliczac ustnie przez cały następny semestr także nie ma co sie bać.
  • Anonim

dzieki, wiem teraz czego sie mozna spodziewac. Nie powiem zeby mi calkowicie ulzylo, ale pewien luz psychiczny jest...

Ale na miejsce wsrod tych 25% raczej nie licze :>
  • Grzesław

przemek, wiesz co??
  • Grzesław

BONGO!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Grzesiek

Idźcie do niego we dwie,trzy osoby i spytajcie czy możecie zrobić prezentacje. Da wam jakiś temat, zrobicie pare slajdów w powerpoint-cie i I semestr z głowy. Ja zaliczyłem fizykę nie umiejąc w zasadzie nic.
  • Anonim

ten egzamin to lajt :]... Zaliczyłem w ogóle nie chodząc na wykłady. Pytania są na pozimie podstawówki i lo :)
  • wojtek l

na ustnym dawał takie same pytania jak na pisemnym ja poszedłem na pisemny oddałem czystą kartkę napisałem tylko imie nazwisko i pytania i na ustnym mnie z tego pytał na a byłem na dwóch wykładach (na których były egzaminy) więc nie ma co sie przejmować tym
  • Skrzypu

Noooo . Ta prezentacja to dobra opcja jest.
    Ja tez ja robilem ( o bombie atomowej hehe) i zaliczylem na 4 nic nie uczac sie; )
  • Grzesław

coś o tym słyszałem, ciekawe czemu??:D
  • Anonim

ja bym sobie taką prezentacje strzelił :P
  • Czuły

takja poszedlem zeby dal nam przce to dal...... mamy znalezc multimedialny przyklasdd do kazdego prawa i wzoru jaki on tam zamiescil w tych swoich wykladach....sic! chyba nie zrobimy tego...za duzo roboty:(
  • MC

Gdybym chociaz z raz poszedl na wyklad od pazdziernika, to tez bym sie spytal o jakas prezentacje :). A on daje kazdemu inna prezentacje do zrobienia, czy robi sie je w grupach?
  • Grzesiek

Ja tam ani razu nie byłem na wykładzie i dostałem. Każdy robi sam, ja miałem o promieniotwórczości. Jego trzeba przycisnąć i sprawa załatwiona
  • Czuły

to zrob za mnie ok??
  • Kowallo

jako ze fizyka jest najlepiej punktowana, wiec najbardziej mnie interesuje.

jak sie uczyc do egzaminu, w sensie jakiego typu padaja pytania?

sa konkretne, czy lanie wody...

najlepiej napiszcie kilka przykladow z lat poprzednich

• Anonim

no właśnie :P
    ktoś jeszcze cościekawego wie :D ??
    bo jutro jest egzamin; )
  • kupon_promocyjny

dzis byl; )
  • 1
  • 2
| |

Wyjazdy studenckie: http://student.travel.pl