- 1
- 2
-
Anonim
Czy ktoś dysponuje może pytaniami z egzaminu z fizy dla I semestru z poprzednich lat?? W necie znalazłem zagadnienia tylko dla II sem:( -
Tomo
I tak da inne.
On zawsze daje inne, w zeszłym roku też tak było. Powtórzyły się może z 2 czy 3 pytania. -
Anonim
-
Tomo
Za pierwszym podejściem zdaje jakieś 25%
Ale potem jest drugi termin, a jesli sie nie zda to potem można zaliczac ustnie przez cały następny semestr także nie ma co sie bać. -
-
Anonim
dzieki, wiem teraz czego sie mozna spodziewac. Nie powiem zeby mi calkowicie ulzylo, ale pewien luz psychiczny jest...
Ale na miejsce wsrod tych 25% raczej nie licze :> -
Grzesław
-
Grzesław
-
Grzesiek
Idźcie do niego we dwie,trzy osoby i spytajcie czy możecie zrobić prezentacje. Da wam jakiś temat, zrobicie pare slajdów w powerpoint-cie i I semestr z głowy. Ja zaliczyłem fizykę nie umiejąc w zasadzie nic.
-
Anonim
ten egzamin to lajt :]... Zaliczyłem w ogóle nie chodząc na wykłady. Pytania są na pozimie podstawówki i lo :) -
wojtek l
na ustnym dawał takie same pytania jak na pisemnym ja poszedłem na pisemny oddałem czystą kartkę napisałem tylko imie nazwisko i pytania i na ustnym mnie z tego pytał na a byłem na dwóch wykładach (na których były egzaminy) więc nie ma co sie przejmować tym -
Skrzypu
Noooo . Ta prezentacja to dobra opcja jest.
Ja tez ja robilem ( o bombie atomowej hehe) i zaliczylem na 4 nic nie uczac sie; ) -
Grzesław
-
Anonim
-
Czuły
takja poszedlem zeby dal nam przce to dal...... mamy znalezc multimedialny przyklasdd do kazdego prawa i wzoru jaki on tam zamiescil w tych swoich wykladach....sic! chyba nie zrobimy tego...za duzo roboty:( -
MC
Gdybym chociaz z raz poszedl na wyklad od pazdziernika, to tez bym sie spytal o jakas prezentacje :). A on daje kazdemu inna prezentacje do zrobienia, czy robi sie je w grupach? -
Grzesiek
Ja tam ani razu nie byłem na wykładzie i dostałem. Każdy robi sam, ja miałem o promieniotwórczości. Jego trzeba przycisnąć i sprawa załatwiona -
Czuły
-
Kowallo
jako ze fizyka jest najlepiej punktowana, wiec najbardziej mnie interesuje.
jak sie uczyc do egzaminu, w sensie jakiego typu padaja pytania?
sa konkretne, czy lanie wody...
najlepiej napiszcie kilka przykladow z lat poprzednich
-
Anonim
no właśnie :P
ktoś jeszcze cościekawego wie :D ??
bo jutro jest egzamin; ) -
kupon_promocyjny
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa