Wydział Elektryczny PW [2423]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Bogdan

Mam pytanie do starszych roczników czy macie jakas metode jak zaliczyc wykłady z materialoznawstwa?? Po pierwszym wykładzie stwierdziłem ze nie bede chodził bo i tak nic nie zrozumiem , a z tego co slyszalem nie warto kupować książki ani chodzić w takim razie pytanie jak to zaliczyć?? jeszcze czas jest ale chce byc spokojny :) a ponoc jakis sposób na to jest :)
  • TJD

>i tak nic nie zrozumiem

Tam nie ma co rozumieć. Książka do obrycia; )
  • Anonim

Na wszystko jest sposób :] Jeśli masz z prof. Celińskim to nie bój nic, z czasem się dowiesz co i jak :PPP
  • =D

>Mike napisał
    >Na wszystko jest sposób :] Jeśli masz z prof. Celińskim
    >to nie bój nic, z czasem się dowiesz co i jak :PPP

tak jak napisal kolega wyzej sposob jest :D popros kogos ze starszych rocznikow to Ci wyjasni :)
  • lolbezczelny

jest metoda, jak coś to pisz na priv...
  • ANDY

jest nawet kilka metod :D
  • *Rubik*

Ale żadna metoda nie daje 100% zaliczenia; D
  • ɹɐpołʍ

ale ta metoda, jak nie za 1 to za 2 lub 3 wejdzie; )
  • K

hehe, potwierdzam, metodologia zaliczenia szmat została opracowana pewnie jeszcze w XX wieku:D
  • Bogdan

Tak mam z Celińskim ....
  • Paweł

W takim razie praktycznie jedną nogą już zaliczyłeś ten przedmiot :D
  • lpnd

Mozna poznac ta magiczna metode ? :)
  • Anonim

dowiesz się w swoim czasie :D :D
  • Radek

O rany co za konspiracja :D Jestem pewien że Celiński i tak dobrze wie co się dzieje na tych jego egzaminach :D Po prostu ma ten przedmiot gdzieś, i jakbyście znali jego życiorys i zainteresowania to byście wiedzieli dlaczego :D
  • lolbezczelny

na to grono wchodzą tez wykładowcy... dr Paszkowski sam sie przyznał... dlatego trochę tajemnic nie zaszkodzi :)
  • Anonim

Oj Radzio mały Radzio. Toż wiadomo, iż prof Celiński dobrze wie co się kroi co rok na egzaminach. Tak się składa, iż wykład w którym to życiorys swój prof przedstawił zaliczyłem i wiem, że prowadzenie tego przedmiotu nie było szczytem jego marzeń. Jednak niech młodzież pożyje trochę w niepewności i pochodzi na wykłady :PPP
  • Longer

Na Celine najlepszy jest kamikadze :D Sam to sprawdzilem... Przy dobrych wiatrach nawet 4.5 wyciagniesz... Takze pytaj w akademiku o kamikadze :D
  • ..:: Szeregowy ::..

Szmaty to jeden z najłatwiejszych przedmiotów do zaliczenia. Tak jak pisali moi przedmówcy jest genialny sposób. Ale jak konspiracja to konspiracja. Ani mru mru. Sami się dowiecie w swoim czasie :D
  • dżon

http://grono.net/forum/topic/138469...
    naucz sie szukac taki temat juz istnieje
| |

Wyjazdy studenckie: http://student.travel.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)