-
Bogdan
Mam pytanie do starszych roczników czy macie jakas metode jak zaliczyc wykłady z materialoznawstwa?? Po pierwszym wykładzie stwierdziłem ze nie bede chodził bo i tak nic nie zrozumiem , a z tego co slyszalem nie warto kupować książki ani chodzić w takim razie pytanie jak to zaliczyć?? jeszcze czas jest ale chce byc spokojny :) a ponoc jakis sposób na to jest :) -
TJD
>i tak nic nie zrozumiem
Tam nie ma co rozumieć. Książka do obrycia; ) -
Anonim
Na wszystko jest sposób :] Jeśli masz z prof. Celińskim to nie bój nic, z czasem się dowiesz co i jak :PPP -
=D
>Mike napisał
>Na wszystko jest sposób :] Jeśli masz z prof. Celińskim
>to nie bój nic, z czasem się dowiesz co i jak :PPP
tak jak napisal kolega wyzej sposob jest :D popros kogos ze starszych rocznikow to Ci wyjasni :) -
-
lolbezczelny
-
ANDY
-
*Rubik*
-
ɹɐpołʍ
-
K
hehe, potwierdzam, metodologia zaliczenia szmat została opracowana pewnie jeszcze w XX wieku:D -
Bogdan
-
Paweł
-
lpnd
-
Anonim
-
Radek
O rany co za konspiracja :D Jestem pewien że Celiński i tak dobrze wie co się dzieje na tych jego egzaminach :D Po prostu ma ten przedmiot gdzieś, i jakbyście znali jego życiorys i zainteresowania to byście wiedzieli dlaczego :D -
lolbezczelny
na to grono wchodzą tez wykładowcy... dr Paszkowski sam sie przyznał... dlatego trochę tajemnic nie zaszkodzi :) -
Anonim
Oj Radzio mały Radzio. Toż wiadomo, iż prof Celiński dobrze wie co się kroi co rok na egzaminach. Tak się składa, iż wykład w którym to życiorys swój prof przedstawił zaliczyłem i wiem, że prowadzenie tego przedmiotu nie było szczytem jego marzeń. Jednak niech młodzież pożyje trochę w niepewności i pochodzi na wykłady :PPP -
Longer
Na Celine najlepszy jest kamikadze :D Sam to sprawdzilem... Przy dobrych wiatrach nawet 4.5 wyciagniesz... Takze pytaj w akademiku o kamikadze :D -
..:: Szeregowy ::..
Szmaty to jeden z najłatwiejszych przedmiotów do zaliczenia. Tak jak pisali moi przedmówcy jest genialny sposób. Ale jak konspiracja to konspiracja. Ani mru mru. Sami się dowiecie w swoim czasie :D -
dżon
http://grono.net/forum/topic/138469...
naucz sie szukac taki temat juz istnieje
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne