-
Martino
-
Orzech
Idź prosto do dr. Karwata:) tam się wszystkiego dowiesz... To bardzo miły pan (jesli chodzi o wydawanie uprawień SEP na E) -
Anonim
Nie idź na kurs bo na tym semestrze na którym jesteś masz wykład z Pasternakiewiczem i ten wykład jest właśnie kursem. Po tym wykładzie przyjeżdża na uczelnie komisja i zdaje się sepa czyli płacisz tylko za egzamin to chyba 75zł było -
Martino
-
-
Marek
-
Radek
A jak ktoś ma uprawnienia to może ten wykład zaliczyć awansem bez chodzenia na niego?; > -
Anonim
-
Marek
A powiedział kiedy będą jakieś zapisy na te uprawnienia? Z czego się trzeba uczyć na egzamin (na uprawnienia)? -
gienkas
>Radek napisał
>A jak ktoś ma uprawnienia to może ten wykład zaliczyć
>awansem bez chodzenia na niego?; >
Parol nie zaliczał w zeszłym roku. Trzeba było zdawać egzamin. -
ANDY
Ale parol nie zalicza a Pasternakiewicz tak.. Warto sie zapisać do Karwata bo wtedy masz z głowy naukę do kilku przedmiotów (BUUE instalacje, częsc labek z energetyki). Na tym kursie raczej nie jest nudno... a uprawnienia po nim są jednak troszke większe niż po BUUE u pasternakiewicza -
Pierwiastek Uśmiechu
Siemka Elektrycy; ]
Koło naukowe SEP przy PW organizuje szkolenie z zakresu:
* eksploatacja do 1kV,
* eksploatacja+pomiary do 1kV,
* dozór do 1kV.
Wszelkie informacje będą udzielane na spotkaniu informacyjnym dnia 05.11.2007 o godzinie 16:30 w Auli Elektrycznej Gmach Elektryczny.
Zapraszamy wszystkich zainteresowanych!!!
inne info możecie znaleźć na stronce ( niedługo będzie zaktualizowana) http://www.ee.pw.edu.pl/sep/nowa/in... -
silv3str
Czy pamiętacie może opłaty, za ten cały kurs dla osób z pw, z elektrycznego?? Chodzi mi o eksploatację, bo troche niezrozumiałem tego Karwata, jakoś strasznie plątał. <lol> -
Crystiano de Sousa Faria Filho
I co bylo ciekawego na tym spotkaniu?? Niestety nie kazdy wchodzi na grono w niedziele o 1 w nocy i czyta co ciekawego na forum :] -
Pierwiastek Uśmiechu
Z tego co ja wiem to
150 eksploatacja
200 pomiary, ale pomiarów do końca nie jestem pewna; ]
o spotkaniu
głównie organizacyjne
była tylko 1 godzinka o historii norm polskich...; ] i troszki co tam jest w nich napisane, głónie było o Prawie Budowlanym i Prawie Energetycznym
Pozdrówki -
A.D.HD
> >Z tego co ja wiem to 150 eksploatacja 200 pomiary, ale pomiarów >>do końca nie jestem pewna; ] o spotkaniu głównie organizacyjne >>
>>była tylko 1 godzinka o historii norm polskich...; ] i troszki co tam >>jest w nich napisane, głónie było o Prawie Budowlanym i Prawie >>Energetycznym Pozdrówki
A jakies informacje odnośnie czasu trwania kursu, w jakie dni się będzie odbywał i w jakich godzinach?? -
A.D.HD
-
silv3str
Eksploatacja do 1kV:
Kurs będzie się odbywał w poniedziałki w godz: 16:00-20:00. Coś Pan dr wspominał o środach, abyśmy wcześniej skończyli, ale na razie tylko poniedziałki. Szkolenie zostanie zakończone egzaminem przed świętami (jeśli chodzi o pomiary to jest inaczej). Tak więc na święta każdy będąc już po takim kursie będzie mógł legalnie (z papierami), spokojnie oraz przede wszystkim z zachowaniem zasad BHP podłączać lampki na naszych pięknych choinkach. <lol>; -) -
Crystiano de Sousa Faria Filho
Czyli ile dokladnie bedzie kosztowac dozór do 1kV i pomiary?? Kiedy dokladnie kurs sie zaczyna i gdzie sie zapisac? -
silv3str
Kurs się już zaczął w poniedziałek 5 listopada. Do listy można się jeszcze dopisać u dr Karwata do końca następnego tygodnia.
Opłaty dla studentów wydziału elektrycznego:
-eksploatacja do 1kV: 150zł
-eksploatacja+pomiary do 1kV: 200zł
-
Marek
A wiadomo coś o egzaminach u Pasternakiewicza? Mówił już coś na wykładach?
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne