-
banan
duzymi krokami zbliza sie termin zaliczenia z miarki nieelektrycznej i sie chcialem dowiedziec jak jest ze zdawalnoscia tego przedmiotu u Michalskiego i czego sie mozna spodziewac na zaliczeniu, bo w skrypcie prawie same wzory i to jakies z kosmosu wyrwane i nie wiem czy musze je wszystkie znac :/ -
JaNKo
najlatwiej bylo zaliczyc ten przedmiot, przychodzac na oba kolokwia z wykladu (kiedys robil takie cos). Wtedy jest o polowe mniej materialu do nauki. Z tego co wiem to krazyly kiedys opracowane tematy do niego. -
banan
w tym roku jest tylko pol semestru tego badziewia a zadnych kolosow nam nie proponowal poza tym jednym ktory mamy w poniedzialek, a z tematami nie ma problemu-w jego skrypcie jest az za duzo :/ -
banan
dobra-ale koles sie czepia o detale typu wzory z kosmosu, czy raczej chce zeby mu napisac mniej wiecej jak cos dziala?? -
-
Anonim
ma ktos moze pytania na to zaliczenie czy jak to sie zwie..bo nie bylam na zadnym wykladzie.... w ogole nei wiem jak to ma wygladac...ponoc gdzies mialy byc pytania takie przykladowe...na jakiejs stronce ...moze ktos ma link? hhhaaalllooo -
banan
tak-na stronie u konia:www.koniakm.enter.net.pl tyle ze to pytania ze starszych lat a wtedy bodajze byl caly semestr tego badziewia wiec material moze sie nie polrywac w 100% A sam egzamin ma wygladac tak-pytanie, 5 minut na odpowiedz, nastepne pytanie i tak 10 pytan wiec o sciaganiu mozna w sumie zapomniec :/ the problem is czego sie uczyc-ostatnio poszla plota ze on chce glownie schematow i wzorow, ale chcialbym zeby ktos mi to potwierdzil a jeszcze lepiej zdementowal. Siedze nad tym od rana i powiem szczeze ze juz mnie strzela :/ -
Anonim
jak to sie nie da sciagac.... my nie damy rady ? czlowiek na ksiezyc dolecial a my nie damy rady sciagac buahahahaha....cos sie wymysli ... osoby ode mnie z grupy twierdza ze niestety schematy i wzory sa najwazniejsze :( ja jeszcze sie za to nie zabralam... nie chce sobie psuc tak wspanialej soboty; ) -
banan
ja siedze nad tym do wczoraj i niewielkie postepy poczynilem niestety-przedmiot-tragedia, chociaz slyszalem ze podobno latwiej go zdac niz czajnika, wiec moze i teraz sie uda; ) -
Anonim
w ogole coraz gorsze sa te przedmioty....eh..szkoda gadac nawet na ten temat....aa dzieks za link; ) -
banan
spoko, ale wg mnie ogolnie rzecz biorac to poprzedni semestr byl gorszy,a ten jest w miare lajtowy -
Anonim
no przez to ze w miare lajtowy to czlowiek rozleniwia sie juz do granic mozliwosci...a pozniej na sesji bedzie rzeź niewiniątek :D -
banan
no co Ty-w sesji jak dobrze pojdzie beda maszyny, ale te sa w miare, energo (to samo zadanko od kilku lat) i TWN z Rawa, a tego chyba nie trzeba komentowac wiec nie bedzie zle :) -
K
-
K
jego umysł to równania Maxwella . Wiecie ze on wynalazł i opatentował 11 wynalazków=ooooooo ja nie chce miec z takim kolesiem nic wspólnego:D -
banan
-
K
hahhaa no nie mam co robić:D:D ja mam inne wyzwanie ... musze choć raz pójść do niego na wykład i przetrwać całe 3h jeszcze do końca tego semestru.. musi mi sie udać!!!!!!!:D
-
Anonim
eeee nie zmuszaj sie , ja nie bylam na ani jednym wykladzie a egzamin zdalam w pierwszym terminie jaki zrobil :D -
Maciek
-
JaNKo
cos mi sie przypomina, ze wlasnie schematow sie trzeba bylo uczyc i wzorow.
pewniakow to chyba z tego nie bylo..... ale moge sie mylic bo to dawno bylo. -
Anonim
ej a moze ktos ma gotowe sciagi na kompie bo nie chce mi sie robic...chyba osiagam juz szczyt lenistwa... :]
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne