Wydział Elektryczny PW [2423]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • C.W.A.N.Y.

mam pytanie wie ktos moze jak wyglada u niego egzamin i czy jest trudno u niego zaliczyc wpisujcie się!!!!!!!!
  • (: Alicja :)

ej ten gość przypadkiem nie wykłada też i w Białymstoku ??
  • C.W.A.N.Y.

nie mam pojecia andrzej jest z warszawy
  • radości zastanej codzienności

banalnie jest u niego zaliczyc... choc ostatnio sie wycwanil jezeli chodzi o egzamin bo aby ludzie nie robili sobie z niego jaj sciagajac zrobil w zeszlym sem 7 pytan krotkich i ok 20 min...ale moze cos teraz zmieni...ale pytania sa latwe wystarczy wyklad...a jak przejdiecie przez pisemny to mozecie sie nawet zblaznic na ustnym...i tak was pusci... choc raz sie zdarzylo ze jeden gosc na ustnym nie przeszedl bo na kogos musialo wypasc...ale ustny to pkus...niektorzy nic nie mowia i zdaja...wiec kolodziejczykiem nie ma co sie martwic ...ogolnie fajny gosc i nawet idzie sie z nim dogadac ...powodzenia
  • Anonim

gites majonez
  • Anonim

A jeśli nie zaliczycie pisemnego w pierwszym terminie to w drugim nie dość że są łatwiejsze pytania to jeszcze punktacja jest nieco korzystniejsza i w większości przypadków ustny to jużtylko wpis...
  • Anonim

no to luzik :) wystarczy obkuc z grubsza to z zeszytu i juz
  • kupon_promocyjny

A kto ma sensowny zeszyt pozyczyć na godzinke ?; )
  • atea

a kiedy ten egzamin?:) bo znam jednego chętnego
  • kupon_promocyjny

atea - a masz zeszyt ?; )
  • atea

oddałam potrzebującym:)
  • Anonim

A po co ci zeszyt? Chyba już ci się nie przyda;)
  • Anonim

A po co ci zeszyt? Chyba już ci się nie przyda;)
  • Anonim

Dobra kiedy zerówka?
  • Kłamliwa Świnia.

ta.
    ustny pikus..
    moze jakbym byl wysoka zgrabna brunetka (ew. blondynka- zaleznie od jego nastroju).
    No coz. Juz niedlugo zobaczymy. Prawdopodobnie bede zielony z tej fizyki jak jestem teraz, bo chyba 3 egzaminy pod rzad mam...
    no ale moze kiedys..
  • Anonim

zobaczymy.. :) oby było tak łatwo jak mówicie... :)
  • ..:: Szeregowy ::..

A jakiego typu pytania zadaje na ustnym?? jakis przykład?
  • Hab

Dawał listę pytań (koło 30) i dokładnie z tych pytań zadawał pytania... naprawdę ten egzamin to formalność:)
  • Hab

pierwsze pytanie z tej listy to było ''Podaj wielkości wektorowe i skalarne'' ... potem były trudniejsze pytania ... ale nie ma się czym stresować.
  • Macio

w tamtym roku na pisemnym na I terminie bylo tak:
    1. Prawa Keplera 4 pkt
    2. Zadanie na moment bezwladnosci podobne do tego na wykladzie ruznica tylko ze na jednym bylo obrecz a na drugim tarcza 3 pkt
    3. zadanie na transformacje predkosci z 2 rakietami chyba takie samo jak na wykladzie tylko inne dane predkosci 3pkt
    Jak miales 4 pkt to byles dopuszczony do ustnego jak 6 to dawalo ci praktycznie troje na dzien dobry a 7 czwure.
    Najczestsze pytanie na ustnym bylo o rezonans co to jest i jak wygladalo to na wykladzie w doswiadczeniu z kamertonami i innymi pierdolami
| |

Wyjazdy studenckie: http://student.travel.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)