-
Bogdan
Zerówka poszla wg mnie kiepsko jesli jest latwo u niego zaliczyc bo zaliczylo okolo 36 osob na caly potok okolo 130 osob...moze na zerowce bardziej surowo ocenial... tez tak bylo wczesniej?? -
=D
na zerówce daje najłatwiejsze pytania :P
pewnie się nie nauczyliście... byliście na szmatach, czytaliście opinie starszych roczników i myśleliście, że hmmm... po prostu da Wam wpis? Łatwość polega na tym, że zazwyczaj ustny to formalność :P ale jak Wy macie z Szarewicz problemy to się nie dziwię :D
Pozdrawiam i powodzenia na 2 pozostałych terminach; ] -
=D
PS: na przyszłość nie pisz nowych tematów - tylko najpierw użyj opcji szukaj... bo temat o Kołodziejczyku jest na pewno :] -
Bogdan
> ale jak Wy macie z
>Szarewicz problemy to się nie dziwię :D
>
>Pozdrawiam i powodzenia na 2 pozostałych terminach; ]
ja mialem z dr. Augusciuk ...a co do fizyki spodziewalem sie ze zalicze odpowiedzialem na 7 z 8 pytan ...mialo nie byc za duzo rozpisywania sie to napisalem ogolne rzeczy wlasnymi slowami...widocznie bylo za malo... no coz zobaczymy w czwartek...
-
-
=D
aaaa jeszcze 1 sobie przypomniałem :P Pan Profesor woli jak mu się pisze tak jak on podawał na wykładzie... Np wzorów z wikipedii to on nie przyjmuje do wiadomości :D
Pozdrawiam :] -
justin
-
Bogdan
-
Bogdan
ma ktoś może krótko zwięźle i na temat opracowane pytania z 2go semestru na egzamin?? -
Michał
-
Anonim
>Bogdan napisał
>ma ktoś może krótko zwięźle i na temat opracowane
>pytania z 2go semestru na egzamin??
nie jestem do konca pewien czy to jest z drugiego semesrtu, ale wydaje mi sie ze tak; P i z tego co pamietam z tego sie wlasnie uczylem :)
http://s006.wyslijto.pl/?file_id=05... -
Strażak
-
Anonim
Pamietajcie moi drodzy studenci, pan Profesor lubi jak podaje sie wzory z jego wykladow, a nie takie, ktore znalezliscie w Resnicku albo na Wikipedii. Egzamin jest naprawde bardzo prosty, ustny to w wiekszosci formalnosc, pytania banalne, o same podstawy. To, co jest w pytaniach podanych przez niego calkowicie wystarczy. -
Michał
-
Anonim
Pytanie do młodszych kolegów z elektrotechniki kto prowadzi wykład z fizyki na 2 sem. na drugim potoku? jak wygląda egzamin? :) -
Żylak
dr Lesiak.
egzam na 1 semie to było 6 pytań na 20 pktów
1,2,3 zad za 2 pkty
4 za 3 pkty
5 za 5 pktów
6 za 6 pktów
trza mieć 11 zeby zaliczyc. -
Anonim
-
Żylak
zerówka była w AF wiec średnio sie dalo sciagnac, kolejne 2 terminy były w GG-226. ściągać ze ściąg średnio warto, znajomy wpadł. miedzy sobą czasem daje radę, choc jak zauwazy to twierdzi ze przemagluje na ustnym, ostatecznie skonczylo sie na 2 terminie ustnego, gdzie dal banalne pytania.
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne