Wydział Elektryczny PW [2423]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Bogdan

Zerówka poszla wg mnie kiepsko jesli jest latwo u niego zaliczyc bo zaliczylo okolo 36 osob na caly potok okolo 130 osob...moze na zerowce bardziej surowo ocenial... tez tak bylo wczesniej??
  • =D

na zerówce daje najłatwiejsze pytania :P
    pewnie się nie nauczyliście... byliście na szmatach, czytaliście opinie starszych roczników i myśleliście, że hmmm... po prostu da Wam wpis? Łatwość polega na tym, że zazwyczaj ustny to formalność :P ale jak Wy macie z Szarewicz problemy to się nie dziwię :D

Pozdrawiam i powodzenia na 2 pozostałych terminach; ]
  • =D

PS: na przyszłość nie pisz nowych tematów - tylko najpierw użyj opcji szukaj... bo temat o Kołodziejczyku jest na pewno :]
  • Bogdan

> ale jak Wy macie z
    >Szarewicz problemy to się nie dziwię :D
    >
    >Pozdrawiam i powodzenia na 2 pozostałych terminach; ]

ja mialem z dr. Augusciuk ...a co do fizyki spodziewalem sie ze zalicze odpowiedzialem na 7 z 8 pytan ...mialo nie byc za duzo rozpisywania sie to napisalem ogolne rzeczy wlasnymi slowami...widocznie bylo za malo... no coz zobaczymy w czwartek...

• =D

aaaa jeszcze 1 sobie przypomniałem :P Pan Profesor woli jak mu się pisze tak jak on podawał na wykładzie... Np wzorów z wikipedii to on nie przyjmuje do wiadomości :D
    Pozdrawiam :]
  • justin

wie ktoś może o której jutro jest ten egzamin?
  • Bogdan

8:15-9:15 GG306
  • Bogdan

ma ktoś może krótko zwięźle i na temat opracowane pytania z 2go semestru na egzamin??
  • Michał

Kiedy jest egzamin najbliższy?
  • Anonim

>Bogdan napisał
    >ma ktoś może krótko zwięźle i na temat opracowane
    >pytania z 2go semestru na egzamin??

nie jestem do konca pewien czy to jest z drugiego semesrtu, ale wydaje mi sie ze tak; P i z tego co pamietam z tego sie wlasnie uczylem :)

http://s006.wyslijto.pl/?file_id=05...
  • Strażak

Ja mam jeszcze takie...

http://www.ee.pw.edu.pl/~zawadzp3/i...

Pzdr

Strażak
  • Anonim

Pamietajcie moi drodzy studenci, pan Profesor lubi jak podaje sie wzory z jego wykladow, a nie takie, ktore znalezliscie w Resnicku albo na Wikipedii. Egzamin jest naprawde bardzo prosty, ustny to w wiekszosci formalnosc, pytania banalne, o same podstawy. To, co jest w pytaniach podanych przez niego calkowicie wystarczy.
  • Michał

Może ktoś wrzucić fotki z wynikami z "0"?
  • Anonim

Pytanie do młodszych kolegów z elektrotechniki kto prowadzi wykład z fizyki na 2 sem. na drugim potoku? jak wygląda egzamin? :)
  • Żylak

dr Lesiak.

egzam na 1 semie to było 6 pytań na 20 pktów
    1,2,3 zad za 2 pkty
    4 za 3 pkty
    5 za 5 pktów
    6 za 6 pktów
    trza mieć 11 zeby zaliczyc.
  • Anonim

dzięki :)

jeszcze jedno czy bardzo pilnuje na zaliczeniu?
  • Żylak

zerówka była w AF wiec średnio sie dalo sciagnac, kolejne 2 terminy były w GG-226. ściągać ze ściąg średnio warto, znajomy wpadł. miedzy sobą czasem daje radę, choc jak zauwazy to twierdzi ze przemagluje na ustnym, ostatecznie skonczylo sie na 2 terminie ustnego, gdzie dal banalne pytania.
| |

Wyjazdy studenckie: http://student.travel.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)