Wydział Elektryczny PW [2423]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Student Travel

jak wygląda zaliczenie u tego profesora jeśli ma sie b. małą liczbę punktów i jak wygląda kolokwium poprawkowe?

Czego się można spodziewać?

Czy macie przykładowe zadanie na poprawkę?
  • ChrustAA

Jak u Krzeminsiego TO nie zaliczysz daruj sobie studia za wczasu. Nie odbierz tego zle ale to pikus.
  • mgr Mike; )

OoooooO... To on jeszcze żyje? Daruj sobie... Lepiej idź do Filipowicza (Zygmunta) i zagadaj z nim. Powinien 3 wpisać...
  • ChrustAA

To fakt Filipowicz nalezy do Golden league na PW najwiekszych spoko prowadzacych; ]
  • Anonim

Co wy gadacie? Krzem jest zajebisty! Ja go uwielbiam! To luzak i zawsze wytłumaczy o co chodzi tak, że wszystko jest juz jasne i klarowne. Mam z nim magnesy laborkę i każdemu g polecam. :)

PIERWSZAKI NA 3 SEMESTRZE NA LABORKĘ Z MAGNESÓW TYLKO DO KRZEMIŃSKIEGO :)
  • mgr Mike; )

Hehe... Nie mów im tak, bo uwierzą; ) Zawsze mi się z niego śmiać chciało... Zamazał całą tablicę, nic nie wytłumaczył i się upierdolił kredą od góry do dołu; )
  • atea

spoko, luzzz. na magnesach jest tablica, na której się flamastarmi pisze:)
  • mgr Mike; )

To magnesy z nim macie? Biedne dzieci; )
  • Anonim

E tam. To zajebisty kolo:)

PIERWSZAKI DO NIEGO! ALE JUŻ!
    A na lab z tobów to najlepiej iść do Karwata i Krzema. To najlepszy zestaw, mówię wam. No i wszyscy z drugiego potoku przepisujcie się na miarkę elektryczną na pierwszy potok bo tam jest Czajnik. A u niego łatwo zaliczyć :)
  • mgr Mike; )

Hmmm... I jeszcze Wincent na dobitkę; ) Ja na szczęście z Krawatem nie miałem... :) Magnesy zdałem u.... hmmm... Rawy... Tak... to to nazwisko; ) A co do Czajnika... To naprawdę polecam gościa (to nie żart) - ja naprawdę umiem mierniki (po trzech latach)...
  • Anonim

Tak tak do Czajnika!
    Herbatkę zrobi i pogada:)
  • mgr Mike; )

Dobrze jest jeszcze wspomnieć o żeglarstwie; ) Zaraz potem nastąpi bliskie spotkanie ze ścianą po drugiej stronie korytarza; )))
  • Anonim

Krzeminski to teraz spoko koles, posmiac sie z niego mozna, do dzisiaj go wspominamy haha jego slynne: NIEPRAWDA, WITAM PROFESORA, NIECH PAN SIE KOPNIE W CZULE MIEJSCE, MOZE PAN, i wiele innych, zasypial na laborce z magnesow, jest gluchy, ale swoje wie i zawsze sie do czegos przychrzani, mialem z nim cw z TOBow i LAB z magnesow, polecam hehe jest co wspominac:)
  • Anonim

zapomniałeś jeszcze o: "Ale proszę państwa, żwawo, żwawo". Krzem to jest typ niewymierny.
    Też miałem z nim ćw z Tobów i lab z magnesów. Ze sprawkami można do niego chodzić w nieskończoność. A co do ćwiczeń z obwodów to zalicza - nawet jak masz mało punktów. Tylko idźcie na poprawe - drugą też..... i trzecią, aż w koncu Wam zaliczy.
  • Anonim

Plaster - zapomniałeś powiedzieć "pierwszakom" że już na II semestrze mogą się spotkać z Karwatem na ćw z magnesów oraz że to na prawdę przyjemność i bankowy wpis do indexu przy pierwszym podejściu; )
    Tak więc pamiętajcie gdzie i na czym są największe luzy:
    Szmaty - Celiński
    T.o - Krzemiński lub Karwat
    Magnesy lab - Krzemińsku lub Karwat
    Magnesy ćw - Karwat
    Magnesy egzamin - Wincenciak
    Miarki - Czajewski
    UTC - Sypronowicz

...jak traficie taki zestaw to wasze studia to po prostu "piece a cake"; )
  • Anonim

Z wymienionych przez Ciebie przedmiotów tylko magnesy laborkę i miernictwo miałam z kimś innym. A reszta jak wyżej. Rzeczywiście "piece of cake" :]
  • banan

nie wiem co macie do:
    magnesy-karwat-mialem, przyzylem i wiekszych problemow nie bylo
    miarka-czajewski-bardzo kulturalny i mily starszy pan-jak umiesz to nie ma o czym rozmawiac-zdajesz i juz-najlepiej isc w zerowce
    a co do UTC to no comments-a najgorsze jest to ze nawet nie ma co liczyc na jego rychle odejscie-nic tylko sie przemeczyc-na szczescie mam za soba i wole nie wracac do tematu
  • ChrustAA

Niestety prawica u wladzy to cyfron tylko bedie mic sie lepiej niz gorzej i napewno nie odejdzie do 2010; << czyli jakas msuze u niego to zdac teraz :]
  • Anusiak

w zeszlym roku mialam z Krzemem TO a teraz mam laborki z magnesow... zapisywalismy kiedys jego slawne texty:

*

"To sobie zwisa. Jeśli zwisa to wiadomo... nie jest w stanie nic dać."
    *

"Trzeba się zastanowić w jakim jesteśmy budynku. Można pojechać do Łodzi, tam są piątki, wyróżnienia, medale za dykcję, akcent. Trzeba jednakowo, ekspresyjnie na początku i na końcu przedstawienia, wtedy się dostanie medal."
    *

"może to być, wszystko (...) nawet bułka z masłem"
    *

"dlaczego pan zadaje takie pytania? ma pan 8 punktów. to do czegoś zobowiazuje"

*

"teraz popularni są asystenci... w rządzie, w komisjach śledczych... wszedzie ale Panstwo nie nadajecie sie nawet na asystentow sprzedawczyni rzodkiewek. Z takimi wynikami klienci by poszli do konkurencji"
    *

"zadanie jest elementarne"
    *

"czemu pan nie ma kalkulatora? to niedobrze. Jak z klawiatury dymi to widać ze pan pracuje, a tu nawet z czoła nie grzeje. Nie ładnie tak leniuchować"
    *

"co to za zwrot 'Um na pierwiastek z 2??... co to znaczy?? w matematyce, fizyce mowimy 'podzielone przez'. To co pan teraz powiedzial to jakis slang młodo-słowiański"
    *

"noooo trzeba umiec podzielic taka liczbe.. no ale jak widac nie lubi pan fizyki, elektryki..."
    *

"no prosze, ile to wynosi? to proste przekształcenie matematyczne. niech procentuja te profity w indeksie"
    *

"liczby zespolone to jest epoka kamienia łupanego w algebrze"
    *

"no to trzeba wiedziec... ósma klasa szkoły średniej sie kłania"
    *

"to jest proste jak ten wagon ktory nalezy rozladowac... nie nalezy teraz filozofowac tylko w takich kategoriach mierzyc..."
    *

"moze mi pan odpowiedziec? tak.. cisza.. zastygl jak sfinks"
    *

"to widac tylko trzeba przetrzec oczy"
    *

"powrocil nasz syn marnotrawny... ma pan minus to panu zmienie na plus"

• Anusiak

aa i jeszcze ostatnio mi powiedzial:

"trzeba zmarszczyc czola.. wtedy cos sie wymysli.."

"trzeba miec mozg jak mlody Newton!"
  • 1
  • 2