Wydział Elektryczny PW [2423]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Czy ktoś mógł by mi pomóc i powiedzieć jak wygląda zaliczenie fizyki u Wolińskiego, a przede wszystkim czy jest to możliwe?
  • Anonim

Ty najpierw ćwiczenia zalicz;)
  • ChrustAA

Ardzso proste zaliczenie.
    pierw daje 2 tematy standardy pisemne trzeba napisac minimum na 1 dobrze.

Potem dla tych co zdaja jest ustny.
    Ogolnie zalicza zawsze wiecje niz polowa tylko musisz cos umiec inaczej bez szans chyba ze sciagniesz (nie latwo) na pisemnym cos wiecej i farta na ustnym bedizesz miec (watpie); ]
  • Ewka

daje 4 tematy na pisemnym... na polowe trzeba dobrze odpowiedziec... jak sie odpowie dobrze na 2, to na ustnym dostaje sie latwe pytanie jak na 3 to trudniejsze a jak na 4 to bardzo trudne... ogolnie na ustnym zawsze cos podpowiada... ale trzeba sciemniac ze sie mysli i udawac ze sie cos wie;) powodzenia...
  • Anonim

Janek nie dołój mnie, ZALICZE!!! to tylko kwestia czasu :->>
  • Anonim

o. to on jeszcze trzyma fize ? :)
    1. zaliczyc cwiczenia
    2. wkowalac na palke z wyobraznia :)
    Da sie zaliczyc :) Skoro ja zaliczylem :>
  • kupon_promocyjny

Woliński czy zwoliński ?
  • mgr Mike; )

No fakt! Skoro nawet on zaliczył, to znaczy, że się da; P
  • Martino

Tylko uważajcie w AF, sa tam kamery i niby w pewnych rzedach nie widać, niestety, tam gdzie siedziałem to się nie sprawdziło, po 5 minutach wyszedł koleś z zaplecza, podszedl do mnie i zawolal wolinskiego:) hehehe, a mialem takie zajebiste sciagi na folii drukowane:) no nic, w drugim terminie zaliczyłem na 4:), ale jaką gadkę umoralniającą dostalem na ustnym... ale egzamin ogolnie jest prosty - pisemny to banał, a na ustnym trzeba wiedziec z czego pyta, bo ma stały zestaw

powodzenia:)
  • Anonim

Jak by ktoś miał zestawy pytań o których wspomina kolega wyżej, to sypnoł by się nimi.

• K-O-T-E-K

Najepiej bywac na wykladach:)Facet ma dobra pamiec co do Twarzy. Mi podwyzszyl z 4 na 4,5 bo siedzialem w 1 rzedzie ::). Pozdrawiam
  • ChrustAA

Wolinski ma dobre wyklady ale chdozic na nie tylko by dostac 0.5 wyszej to lekka rzpesada. Btw naprwde jeden z lepszych wykladow na PW jakie sa (jesli idzie o jakosc prowadzenia)
  • Anonim

Na wykłady chodziłem(prawie zawsze), ale jak sobie przypomne te wszystkie wzorki, jak one wyglądają to po prostu ZAŁAMKA!!!!
  • atea

etam:) jeśli chodzi o wzorki to później będzie tylko więcej i ciekawej
  • ! ٩ẳwễł !

ze wiecej to sie zgodze.... ale czy ciekawiej.. hmm kwestia gustu :P
  • Anonim

To może być jeszcze gorzej????
    :-<<
  • ChrustAA

II czesc fizyki nie jest gorsza. Maxwell Schroedinger. zawsze daje to samo wolinski. I semestr jest trudniejszy IMO L>
  • Ewka

dla mnie byl latwiejszy;) no i Wolinski byl bardziej wyrozumialy;)
  • Radek

Miał ktoś może pytanie z fizyki statystycznej? :>
  • Martino

byly tacy:( ale wystarczy przyjsc na zero i pospisywac pytania z jakich pyta. On zawsze pyta o to samo!@!
| |

Wyjazdy studenckie: http://student.travel.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)