-
Anonim
Czy ktoś mógł by mi pomóc i powiedzieć jak wygląda zaliczenie fizyki u Wolińskiego, a przede wszystkim czy jest to możliwe? -
Anonim
-
ChrustAA
Ardzso proste zaliczenie.
pierw daje 2 tematy standardy pisemne trzeba napisac minimum na 1 dobrze.
Potem dla tych co zdaja jest ustny.
Ogolnie zalicza zawsze wiecje niz polowa tylko musisz cos umiec inaczej bez szans chyba ze sciagniesz (nie latwo) na pisemnym cos wiecej i farta na ustnym bedizesz miec (watpie); ]
-
Ewka
daje 4 tematy na pisemnym... na polowe trzeba dobrze odpowiedziec... jak sie odpowie dobrze na 2, to na ustnym dostaje sie latwe pytanie jak na 3 to trudniejsze a jak na 4 to bardzo trudne... ogolnie na ustnym zawsze cos podpowiada... ale trzeba sciemniac ze sie mysli i udawac ze sie cos wie;) powodzenia... -
-
Anonim
-
Anonim
o. to on jeszcze trzyma fize ? :)
1. zaliczyc cwiczenia
2. wkowalac na palke z wyobraznia :)
Da sie zaliczyc :) Skoro ja zaliczylem :> -
kupon_promocyjny
-
mgr Mike; )
-
Martino
Tylko uważajcie w AF, sa tam kamery i niby w pewnych rzedach nie widać, niestety, tam gdzie siedziałem to się nie sprawdziło, po 5 minutach wyszedł koleś z zaplecza, podszedl do mnie i zawolal wolinskiego:) hehehe, a mialem takie zajebiste sciagi na folii drukowane:) no nic, w drugim terminie zaliczyłem na 4:), ale jaką gadkę umoralniającą dostalem na ustnym... ale egzamin ogolnie jest prosty - pisemny to banał, a na ustnym trzeba wiedziec z czego pyta, bo ma stały zestaw
powodzenia:) -
Anonim
Jak by ktoś miał zestawy pytań o których wspomina kolega wyżej, to sypnoł by się nimi.
-
K-O-T-E-K
Najepiej bywac na wykladach:)Facet ma dobra pamiec co do Twarzy. Mi podwyzszyl z 4 na 4,5 bo siedzialem w 1 rzedzie ::). Pozdrawiam -
ChrustAA
Wolinski ma dobre wyklady ale chdozic na nie tylko by dostac 0.5 wyszej to lekka rzpesada. Btw naprwde jeden z lepszych wykladow na PW jakie sa (jesli idzie o jakosc prowadzenia) -
Anonim
Na wykłady chodziłem(prawie zawsze), ale jak sobie przypomne te wszystkie wzorki, jak one wyglądają to po prostu ZAŁAMKA!!!! -
atea
etam:) jeśli chodzi o wzorki to później będzie tylko więcej i ciekawej -
! ٩ẳwễł !
-
Anonim
-
ChrustAA
II czesc fizyki nie jest gorsza. Maxwell Schroedinger. zawsze daje to samo wolinski. I semestr jest trudniejszy IMO L> -
Ewka
-
Radek
-
Martino
byly tacy:( ale wystarczy przyjsc na zero i pospisywac pytania z jakich pyta. On zawsze pyta o to samo!@!
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne