-
Anonim
Kto wie coś o tym jakie sa pytania u KOczary z Napędu... niestety mam tylko 4 ( z trzech 5 ) o czym dowiedzialem sie dzisiaj , a jutro jest egzamin. Jesli ktos zna jakies pytania to niech cos napisze...
Dzieki z gory =) -
PiotruŚ
Podobno daje pytania zbliżone do tych jakie są na vejścióvkach na laborkach z napędu... Tyle słyszałem i to zupelnie nie spravdzone jest viec moze to tylko plotki, nie viem... :/ -
PiotruŚ
Podobno daje pytania zbliżone do tych jakie są na vejścióvkach na laborkach z napędu... Tyle słyszałem i to zupelnie nie spravdzone jest viec moze to tylko plotki, nie viem... :/ -
Anonim
-
-
Anonim
Dzisiaj bylem na zaliczeniu z napedu i trafily mi sie tako pytanka :
1) Scharakterysuj uklad napedowy.
2) Urzadzenia i maszyny napedu pionowego. ( cos moglem przekrecic )
Jesli pamietacie pytania wpisojcie je tutaj =) Moze sie komus przydadza w przyszlowci :] -
uzytkownik usuniety
ludzie, kurwa... przeciez koczara od lat juz chyba stu, rok rocznie daje te same dwa pytania:
1. co rozumiesz pod pojeciem naped
2. omow jakistam naped pionowy i podaj przyklady napedu pionowego.
na to drugie wystarczy napisac cos o jakiejs windzie, albo o dzwigu - jak kogo tam fantazja poniesie, jakies wzory na sily z fizyki (takie podstawowe, typu F=m*g, no bo naped jest pionowy, nie?) i to wystarczy. on wszystkim zalicza, wiec chuj. a poza tym warto wiedziec, ze jego prace sa sprawdzane na wadze - mam nadzieje, ze kazdy rozumie, co to znaczy. adios amigos... -
Anonim
czy wszyscy juz byli na tym zaliczeniu i jutro bede pisac sama? niech ktos powie ze nie byl... -
Obywatel MK
dużo osób nie było. ja byłem, zaliczyłem podobno (na 3) - dziś ide jeszcze raz - tym razem przeczytawszy wykład; )
do zobaczenia za godzinę -
Anonim
-
Obywatel MK
qrna
"jaki wpływ na budowę statków miało zastosowanie napędu elektrycznego?"
qkojjtfh082qy30tnlkdsg
Łódź podwodną m.in. mu narysowałem :D -
Anonim
-
-
(: Alicja :)
-
Anusiak
Moze ktos wie czy to zaliczenie bedzie w czasie zajec czy juz w sesji? -
Czarny
chyba w sesji...
a są jakieś zwolnienia z napedu uzależnione od oceny z laborki?? -
Sakra M
wydawało mi się, że przed sesją - miał wywiesić kartkę gdzieś tam na drzwiach czy w gablotce, gdzie mieliśmy laborkę z tą informacją - bo mówił, że będzie po laborce.. a ona się już przecie skończyła XD
jak ktoś wypatrzy ją tylko to niech daje znać na gronie XD -
Nie ma żadnych zwolnień z egzaminu na podstawie oceny z labory - taka odpowiedź padła w sekretariacie.
Egzaminy:
16.01, 14:15, GG306
17.01, 16:15, GG306 -
Anna
ze co..ze niby w przyszlym tygodniu juz????
Czy to co napisali wyzej apropo pytan to sie sprawdza, czy moze jakies inne tez wymyslal pytania?? -
Anusiak
-
Anna
pewnie terminy sa zwiazane z terminem wykladu, czyli my (2potok) mamy 16.01 o 14:15.
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne