Wydział Elektryczny PW [2423]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Kto wie coś o tym jakie sa pytania u KOczary z Napędu... niestety mam tylko 4 ( z trzech 5 ) o czym dowiedzialem sie dzisiaj , a jutro jest egzamin. Jesli ktos zna jakies pytania to niech cos napisze...
    Dzieki z gory =)
  • PiotruŚ

Podobno daje pytania zbliżone do tych jakie są na vejścióvkach na laborkach z napędu... Tyle słyszałem i to zupelnie nie spravdzone jest viec moze to tylko plotki, nie viem... :/
  • PiotruŚ

Podobno daje pytania zbliżone do tych jakie są na vejścióvkach na laborkach z napędu... Tyle słyszałem i to zupelnie nie spravdzone jest viec moze to tylko plotki, nie viem... :/
  • Anonim

Tak sie Jaro przejales, ze az dwa takie same tematy zalozyles??:)
  • Anonim

Dzisiaj bylem na zaliczeniu z napedu i trafily mi sie tako pytanka :
    1) Scharakterysuj uklad napedowy.
    2) Urzadzenia i maszyny napedu pionowego. ( cos moglem przekrecic )
    Jesli pamietacie pytania wpisojcie je tutaj =) Moze sie komus przydadza w przyszlowci :]
  • uzytkownik usuniety

ludzie, kurwa... przeciez koczara od lat juz chyba stu, rok rocznie daje te same dwa pytania:
    1. co rozumiesz pod pojeciem naped
    2. omow jakistam naped pionowy i podaj przyklady napedu pionowego.
    na to drugie wystarczy napisac cos o jakiejs windzie, albo o dzwigu - jak kogo tam fantazja poniesie, jakies wzory na sily z fizyki (takie podstawowe, typu F=m*g, no bo naped jest pionowy, nie?) i to wystarczy. on wszystkim zalicza, wiec chuj. a poza tym warto wiedziec, ze jego prace sa sprawdzane na wadze - mam nadzieje, ze kazdy rozumie, co to znaczy. adios amigos...
  • Anonim

czy wszyscy juz byli na tym zaliczeniu i jutro bede pisac sama? niech ktos powie ze nie byl...
  • Obywatel MK

dużo osób nie było. ja byłem, zaliczyłem podobno (na 3) - dziś ide jeszcze raz - tym razem przeczytawszy wykład; )

do zobaczenia za godzinę
  • Anonim

no i sie Koczara postaral, jakies karteczki z tematami hehe
  • Obywatel MK

qrna

"jaki wpływ na budowę statków miało zastosowanie napędu elektrycznego?"

qkojjtfh082qy30tnlkdsg

Łódź podwodną m.in. mu narysowałem :D
  • Anonim

mialem to samo, napisalem glupoty na cala strone. zobaczymy...
  • STAMiNA™

Wiadomo coś na temat terminu egzaminu w styczniu 2007??
  • (: Alicja :)

ja nic nie wiem ... jeszcze
  • Anusiak

Moze ktos wie czy to zaliczenie bedzie w czasie zajec czy juz w sesji?
  • Czarny

chyba w sesji...
    a są jakieś zwolnienia z napedu uzależnione od oceny z laborki??
  • Sakra M

wydawało mi się, że przed sesją - miał wywiesić kartkę gdzieś tam na drzwiach czy w gablotce, gdzie mieliśmy laborkę z tą informacją - bo mówił, że będzie po laborce.. a ona się już przecie skończyła XD
    jak ktoś wypatrzy ją tylko to niech daje znać na gronie XD
  • STAMiNA™

Nie ma żadnych zwolnień z egzaminu na podstawie oceny z labory - taka odpowiedź padła w sekretariacie.

Egzaminy:
    16.01, 14:15, GG306
    17.01, 16:15, GG306
  • Anna

ze co..ze niby w przyszlym tygodniu juz????

Czy to co napisali wyzej apropo pytan to sie sprawdza, czy moze jakies inne tez wymyslal pytania??
  • Anusiak

A te terminy to dla obu potokow do wyboru czy jak to jest?
  • Anna

pewnie terminy sa zwiazane z terminem wykladu, czyli my (2potok) mamy 16.01 o 14:15.
| |

Wyjazdy studenckie: http://student.travel.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)