Wydział Elektryczny PW [2423]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Jak wygląda zaliczenie ćwiczeń u niego?? I czy łatwo zaliczyć? :> Dzięki za info.
  • Kamil

Sprawa jest poważna bo nikt nic nie wie na temat zaliczenia u niego.. na ćwiczeniach jakaś masakra - czy podobnie jest na kolosie zaliczeniowym? Były jakieś spędy ?
  • >>aRtEk<<

ja znam sposób :D:D:D

trzeba sie pouczyć :P:P:P:P:P:P:P
  • Anonim

No to miłej nauki życzę Borsuk :P hehe
  • silv3str

No właśnie hehe. Apropos nauki, to kiedy pijemy ????; p
  • Anonim

Ty tam Sylwek fuksiarzu się nie odzywaj hehe. Tylko módl się żeby ktoś się odezwał na tym wątku i coś powiedział na temat Witolda. :)
  • Anonim

a co z nim masz? putty , unix'a czy czarne okienka??:D jak dla mnie nie masz się czym przejmować u mnie wszyscy zaliczyli :) ogólnie koleś spoko i ten drugi też
  • lolbezczelny

>sztygi napisał
    >a co z nim masz? putty , unix'a czy czarne okienka??:D jak
    >dla mnie nie masz się czym przejmować u mnie wszyscy
    >zaliczyli :) ogólnie koleś spoko i ten drugi też

Mamy sterowanie, więc nie wiem co do tego ma informatyka :)
  • Anonim

no właśnie :(
  • Anonim

to jak łatwo przejść ćw u tego kolesia?
  • Oko

w jakie dni sa z nim cwiczenia?
  • JJ

>Praetorianer napisał
    >to jak łatwo przejść ćw u tego kolesia?

tak, uczcie sie charakterystyki bodego :)
  • Anonim

>Oko napisał
    >w jakie dni sa z nim cwiczenia?
    >

w pon mają dwie gr. rano w sk
  • Anonim

>JJ napisał
    >>Praetorianer napisał
    >>to jak łatwo przejść ćw u tego kolesia?
    >
    >tak, uczcie sie charakterystyki bodego :)

za waszych czasów też były wejściówki?
    rygorystycznie podchodził to zasad dopuszczenia do kolosa? tzn. 3zaliczone/na 5 wejściówki?
  • JJ

nie kiedys nie bylo wejsciowek, tylko pytanie przy tablicy za ktore kazdy dostawal 3 a i tak nie liczylo sie to przy zaliczeniu
  • Dyzma

zaliczenie było takie że dał ze 3 zadania, podobne do tych co były na ćwiczeniach, jak ktoś się pouczył to był to banał aby tylko zmieścić się w czasie i napisać wszystko to 4 albo 5 gwarantowane, na trójeczkę wystarczyło chyba zrobić połowę albo 2 na te 3 zadania, jak ktoś uwalił to bez problemu były jeszcze 2 albo 3 terminy do końca sesji zimowej zdaje się, a jak i to nie pomoże to później u Dzielnika jest opcja zaliczyć ćwiczenia na egzaminie, z tym że podczas egzaminu możecie zaliczyć albo tylko ćwiczenia albo tylko egzamin, hurtem wszystkiego się nie da :P

a do tablicy brał wyrywkowo chyba że ktoś się zgłosił, nie przypominam sobie żeby komukolwiek postawił mniej niż 3, nawet jak nic się nie umiało przy tablicy, i tak podpowiada :)
  • Anonim

korki

matma
    chemia (do szkoły średniej włącznie, chyba że coś jest powtarzane na studiach - warto pytać)
    fizyka (jw.)

teoria obwodów
    termokinetyka

teoria sterowania (jeśli ktoś bardzo chce, to sobie przypomnę :)

możliwy dojazd

możliwe korki online - skype (zapłata z góry)

ceny konkurencyjne - negocjowane indywidualnie - w zależności od poziomu trudności, czasu dojazdu, liczby lekcji

Jestem studentem 5 roku (powtarzam go), a więc uczę także o egzotycznych godzinach - dzwońcie śmiało :)

511 023 272
    piotrek.krzyzanowski@gmail.com

Polecajcie mnie znajomym. Warto!
  • Michał

czy ktoś może pamięta jakie zadania były na kolosie zaliczeniowym w zeszłym roku?
  • JJ

przede wszystkim trzeba umiec rysowac wykresy bodego, jeszcze bylo cos ze stabilnosci (albo nyquista albo michailowa) i schematy blokowe
| |

Wyjazdy studenckie: http://student.travel.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)