-
Anonim
Jak wygląda zaliczenie ćwiczeń u niego?? I czy łatwo zaliczyć? :> Dzięki za info. -
Kamil
Sprawa jest poważna bo nikt nic nie wie na temat zaliczenia u niego.. na ćwiczeniach jakaś masakra - czy podobnie jest na kolosie zaliczeniowym? Były jakieś spędy ? -
>>aRtEk<<
-
Anonim
-
-
silv3str
-
Anonim
Ty tam Sylwek fuksiarzu się nie odzywaj hehe. Tylko módl się żeby ktoś się odezwał na tym wątku i coś powiedział na temat Witolda. :) -
Anonim
a co z nim masz? putty , unix'a czy czarne okienka??:D jak dla mnie nie masz się czym przejmować u mnie wszyscy zaliczyli :) ogólnie koleś spoko i ten drugi też -
lolbezczelny
>sztygi napisał
>a co z nim masz? putty , unix'a czy czarne okienka??:D jak
>dla mnie nie masz się czym przejmować u mnie wszyscy
>zaliczyli :) ogólnie koleś spoko i ten drugi też
Mamy sterowanie, więc nie wiem co do tego ma informatyka :) -
Anonim
-
Anonim
-
Oko
-
JJ
>Praetorianer napisał
>to jak łatwo przejść ćw u tego kolesia?
tak, uczcie sie charakterystyki bodego :) -
Anonim
>Oko napisał
>w jakie dni sa z nim cwiczenia?
>
w pon mają dwie gr. rano w sk -
Anonim
>JJ napisał
>>Praetorianer napisał
>>to jak łatwo przejść ćw u tego kolesia?
>
>tak, uczcie sie charakterystyki bodego :)
za waszych czasów też były wejściówki?
rygorystycznie podchodził to zasad dopuszczenia do kolosa? tzn. 3zaliczone/na 5 wejściówki? -
JJ
nie kiedys nie bylo wejsciowek, tylko pytanie przy tablicy za ktore kazdy dostawal 3 a i tak nie liczylo sie to przy zaliczeniu -
zaliczenie było takie że dał ze 3 zadania, podobne do tych co były na ćwiczeniach, jak ktoś się pouczył to był to banał aby tylko zmieścić się w czasie i napisać wszystko to 4 albo 5 gwarantowane, na trójeczkę wystarczyło chyba zrobić połowę albo 2 na te 3 zadania, jak ktoś uwalił to bez problemu były jeszcze 2 albo 3 terminy do końca sesji zimowej zdaje się, a jak i to nie pomoże to później u Dzielnika jest opcja zaliczyć ćwiczenia na egzaminie, z tym że podczas egzaminu możecie zaliczyć albo tylko ćwiczenia albo tylko egzamin, hurtem wszystkiego się nie da :P
a do tablicy brał wyrywkowo chyba że ktoś się zgłosił, nie przypominam sobie żeby komukolwiek postawił mniej niż 3, nawet jak nic się nie umiało przy tablicy, i tak podpowiada :) -
Anonim
korki
matma
chemia (do szkoły średniej włącznie, chyba że coś jest powtarzane na studiach - warto pytać)
fizyka (jw.)
teoria obwodów
termokinetyka
teoria sterowania (jeśli ktoś bardzo chce, to sobie przypomnę :)
możliwy dojazd
możliwe korki online - skype (zapłata z góry)
ceny konkurencyjne - negocjowane indywidualnie - w zależności od poziomu trudności, czasu dojazdu, liczby lekcji
Jestem studentem 5 roku (powtarzam go), a więc uczę także o egzotycznych godzinach - dzwońcie śmiało :)
511 023 272
piotrek.krzyzanowski@gmail.com
Polecajcie mnie znajomym. Warto! -
Michał
czy ktoś może pamięta jakie zadania były na kolosie zaliczeniowym w zeszłym roku? -
JJ
przede wszystkim trzeba umiec rysowac wykresy bodego, jeszcze bylo cos ze stabilnosci (albo nyquista albo michailowa) i schematy blokowe
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne