- 1
- 2
-
Grzesiek T.
Witam. Jak jest u w/w Pana na laboratoriach, czy daje trudne wejsciowki i czy robi wieksze problemy? -
Trzciniak
a dajcie z nim spokój, niech najpierw z nosem coś zrobi a nie za laborki się bieża, ale wsumie to tez mnie ciekawi co będzie na wejściówie z 4tego tematu -
ChrustAA
Poza ty mze smierdzi od niego to w sumie spoko. Tylko 1 cwiczenie z czwornikami (chyba) daje na maxa pojebane. Pomimo iz za kazdym razem t osamo jest to sie przypieprza. Ale zalcizenie to [pikus jak sie tylko troche pokombinuje -
zielko
pan Zydanowicz jest funky, jak mozna go nie lubic, ma najwiecej funku na calej uczelni!! -
-
Anonim
-
ChrustAA
Funku...hm to ze jest oldscoolowy nie znacyz ze jest funkowy. Grunt to dobre uzywanie terminow muzycznych. W twoim zastosowaniu nie ma on nic wposlnego z pierwowzorem pis & pzdr -
TJD
Trzeba uważać na wejściówkach. W sumie nie są trudne i wystarczy raz przeczytać materiały, ale facet nie ma oporów -jak trzeba to wywali całą grupę i potem trzeba się wozić z poprawkami.
Pozatym problemów nie robi. Laborka śmiesznie prosta. Da się dostać bardzo dobre oceny za pół-darmo :) -
kupon_promocyjny
To wielki mistrz. Ważne zeby dobrze gałą kręcić i nie przeszkadzac w rozkładaniu pasjansa. A tak to luuuzik. -
! ٩ẳwễł !
>Zgryźli napisał
>... "Ważne zeby dobrze gałą kręcić"....
a ty kierunku nie pomyliles??
hehe
pozdro
-
kupon_promocyjny
-
KubaKv
Śmierdzieć - śmierdzi - tanie, fioletowe wino na kościach z niego wychodzi. Ale żarty ma niezłe. Serio.
PS. Nie chodzi mi o ten, w którym nie zdałem egz -to nie był śmieszny żart -
Miał ktoś LAB
"IDENTYFIKACJA UKŁADÓW DYNAMICZNYCH"
Co było na wejściówce???
THX -
Tomek --??--
A ja się rano z 20 minut uczyłem, bo poprzedniego dnia prądu nie było w całym akademiku i wejściówkę zaliczyłem bez mrugnięcia okiem :P -
Czaina
Jak ktoś jutro ma laborkę to radzę uważać. Wszyscy będą rozdrażnieni bo przychodzi komisja akredytacyjna. Nawet mnie ściągneli bym siedział w tej pracowni i sprawiał twórcze wrażenie :D -
zielko
-
Trzciniak
jak narazie na laborkach dobrze nam poszło, moze nie wszystkim, be jednego wywalił, na 3cim ćwiczeniu, ale nie wiem nawet co to było, śmieszne jest to że jeden z nich podał pytania i gdzieś poszedł i nikt nas nie pilnował wtedy, jakoś daliśmy rade z wejściówką :] -
Anonim
-
zielko
-
Maciejo Andrzejo
juz dawno po laborkach a ja wpisu nie mam
moze ma ktos jakies info kiedy on jeszcze bedzie? -
Anonim
prop do Dzielińskiego w godz konsultacji, chyba nei ma znaczenia czy On czy Zydanowicz
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne
|
|
Wyjazdy studenckie: http://student.travel.pl
Miejsca grona (3)
-
RETRO Kolejowa 8/10, Warszawa
-