Wydział Elektryczny PW [2423]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Grzesiek T.

Witam. Jak jest u w/w Pana na laboratoriach, czy daje trudne wejsciowki i czy robi wieksze problemy?
  • Trzciniak

a dajcie z nim spokój, niech najpierw z nosem coś zrobi a nie za laborki się bieża, ale wsumie to tez mnie ciekawi co będzie na wejściówie z 4tego tematu
  • ChrustAA

Poza ty mze smierdzi od niego to w sumie spoko. Tylko 1 cwiczenie z czwornikami (chyba) daje na maxa pojebane. Pomimo iz za kazdym razem t osamo jest to sie przypieprza. Ale zalcizenie to [pikus jak sie tylko troche pokombinuje
  • zielko

pan Zydanowicz jest funky, jak mozna go nie lubic, ma najwiecej funku na calej uczelni!!
  • Anonim

Dokładnie.
  • ChrustAA

Funku...hm to ze jest oldscoolowy nie znacyz ze jest funkowy. Grunt to dobre uzywanie terminow muzycznych. W twoim zastosowaniu nie ma on nic wposlnego z pierwowzorem pis & pzdr
  • TJD

Trzeba uważać na wejściówkach. W sumie nie są trudne i wystarczy raz przeczytać materiały, ale facet nie ma oporów -jak trzeba to wywali całą grupę i potem trzeba się wozić z poprawkami.

Pozatym problemów nie robi. Laborka śmiesznie prosta. Da się dostać bardzo dobre oceny za pół-darmo :)
  • kupon_promocyjny

To wielki mistrz. Ważne zeby dobrze gałą kręcić i nie przeszkadzac w rozkładaniu pasjansa. A tak to luuuzik.
  • ! ٩ẳwễł !

>Zgryźli napisał
    >... "Ważne zeby dobrze gałą kręcić"....

a ty kierunku nie pomyliles??

hehe
    pozdro

• kupon_promocyjny

Kierunek mam odpowiedni. Zawsze wprzód jak nakazuje partia :)
  • KubaKv

Śmierdzieć - śmierdzi - tanie, fioletowe wino na kościach z niego wychodzi. Ale żarty ma niezłe. Serio.

PS. Nie chodzi mi o ten, w którym nie zdałem egz -to nie był śmieszny żart
  • STAMiNA™

Miał ktoś LAB

"IDENTYFIKACJA UKŁADÓW DYNAMICZNYCH"

Co było na wejściówce???

THX
  • Tomek --??--

A ja się rano z 20 minut uczyłem, bo poprzedniego dnia prądu nie było w całym akademiku i wejściówkę zaliczyłem bez mrugnięcia okiem :P
  • Czaina

Jak ktoś jutro ma laborkę to radzę uważać. Wszyscy będą rozdrażnieni bo przychodzi komisja akredytacyjna. Nawet mnie ściągneli bym siedział w tej pracowni i sprawiał twórcze wrażenie :D
  • zielko

no to mnie pocieszyles bracie...
  • Trzciniak

jak narazie na laborkach dobrze nam poszło, moze nie wszystkim, be jednego wywalił, na 3cim ćwiczeniu, ale nie wiem nawet co to było, śmieszne jest to że jeden z nich podał pytania i gdzieś poszedł i nikt nas nie pilnował wtedy, jakoś daliśmy rade z wejściówką :]
  • Anonim

Czyli chyba lepiej zacznę się uczyć na tą wejściówkę...
  • zielko

no opal, dalismy rade :D
  • Maciejo Andrzejo

juz dawno po laborkach a ja wpisu nie mam
    moze ma ktos jakies info kiedy on jeszcze bedzie?
  • Anonim

prop do Dzielińskiego w godz konsultacji, chyba nei ma znaczenia czy On czy Zydanowicz
  • 1
  • 2
| |

Wyjazdy studenckie: http://student.travel.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)