Wydział Elektryczny PW [2423]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ChrustAA

Swietne materialy duzo sie z nich przydaje np na SEP czy wogole by miec jakiekolwiek pojecie o tym rpzedmiocie i zagadnieniach. Kiedys olalem bo latwo sie to zalicza ale bez sensu potem wiele stracielm wiedzy :D
  • MurzYn Falkow FaLeczek

nie no ten film to jest zajebisty na serio (jakis artysta kamerzysta robil piekne ujecia:)) i to zrobiony tylko 15 lat temu masakra polecam :)
    wyklady tez ale pozniej bo jeszcze niezbyt wnikalem eheheh
  • STAMiNA™

• sampek

no fakt enigma przy tobie to zabawka; ) ale i tak dzieki!

Mam pare pytan bo na samym wykladzie ciezko cos zrozumiec i uslyszec; )

1. Mozna miec oficjalnie materialy swoje? laptop? czy tylko nieoficjalnie?

2. Ten test co ma byc to bedzi sie skladal centralnie z tych pytan co sa w tych 8 pdfach na koncu?

3. Ma byc jeden czy dwa typy zadan? Sa w tych pdfach zrobine? Gdzie? Jesli nie moze ma ktos ladnie zrozumiale zrobone takie przykladowe i moglby skana zapodac?

pozdr
  • Anonim

Pytania z testu są wszystkie w skrypcie co to Szczęsny dał. Na egzaminie można mieć wszystko ze sobą! Laptopy, notatki, książki, zdjęcia, maskotki, można nawet dzwonić. Ogólnie, co chcesz możesz robić i NIK ci słowa nie powie. Są dwa typy zadań i test.
    Ten „egzamin” to największa farsa na tej uczelni:)
    Co roku zadania te same. Czasem tylko zmienia dane
  • Anonim

Witam.
    Mam pytanko. Kiedy macie zaliczenie tego przedmiotu? Na MELu ten facet też prowadzi wykład, więc podejrzewam że pytania będą takie same. My mamy kolosa 8.06 jeśli macie wcześniej to prośba o podzielenie się wrażeniami i pytaniami oczywiście, jeśli u was jest później to oczywiście zamieszczę pytania które u nas były.
  • Pawel P

wezcie tylko materialy i niczym sie nie martwcie ja dostalem rok temu z tego 5
  • Marek

Ja też miałem swoje materiały i kolegów obok :)
    Zaliczyłem na 4.5 :))
  • Marek

I jeszcze jedno. Najważniejsze!!
    Trzeba ładnie pisać, czytelnie. Opisywać krok po kroku co liczysz. On to lubi :)
  • sampek

to jak pytania i odpowiedzi te same co w tych pdfach to spoko; )
    a ktore to typy zadan te dwa? chyba 7.1 i jeszce ktore???
  • dyszkiewicz

ludziska zapodajcie jakies zadania z zeszlych lat, najlepiej ze wzorkami i rozwiazane :-)))
  • Marek

W sumie znalałem wydrukowane testy (z tych materiałów które on dał) mam też ksero z rozwiązaniem zadań. Ale nie ma treści do nich :)
    Ale treść jest taka sama jak dla zad. 7.2
  • sampek

masz to w formie elektronicznej? a jak nie to masz mozliwosc skanu lub fotki? jelsi tak to wrzuc gdzies lub podeslij prosze na sampek@wp.pl.

No i kto ma te pytania i odpowiedzi co dyktowal na ostanim wykladzie (1 czerwca) w bardziej wyrazne?
  • carpe diem baby

wiecie jakie on daje pytania na ustnym? czy coś z zadań czy z teorii? i czy patrzy się w nasz test?
    proszę o szybką odp jeśli ktoś wie - jutro mnie czeka ta impreza :)
  • Anonim

pyta np o:
    -zabezpieczenia przed zwarciami
    -czym się różni napięcie nominalne od znamionowego
    -czy się różni spadek napięcia od straty napięcia
    -czym się wyłącza prądy zwarciowe
    -skutki prądów zwarciowych
    -co to jest moc bierna
    -itd...

Głównie pyta z JL6 i JL7
  • carpe diem baby

dzięki, jeszcze 3 pytanka mam :) czy na ustnym można podwyższyć ocenę? czy można olać ustny i przyjść na kolejny pisemny? i czy jak nie zaliczę ustnego to mam dalej przychodzić do niego na kolejny ustny czy znowu pisemny?

i tak na koniec co polecasz?:)
  • *Rubik*

Podwyższyć można... np. jeśli miałeś 4 i w miare dobrze odpowiedziałeś to dostawałeś 4.5. Nie słyszałem o żadnej 5. Z tego co wiem to jasne że możesz olać ustny i iść na pisemny. Jeśli uwalisz ustny to możesz iść na pisemny albo na ustny jak wolisz...zazwyczaj idziesz na najbliższy termin ( wszystk jedno czy jest to pisemny czy ustny). U niego możesz wybierać co chcesz.
  • carpe diem baby

czyli kolejny kochany prostudencki profesor :)
    dzięki wielkie, od razu optymizmem powiało; idę na ustny i zobacyzmy co z tego wyjdzie
  • Anonim

mi podwyższył z 3,5 na 4 a w sumie kilku rzeczy nie wiedziałem.
    Ja nie zaliczysz na ustnym to najbliższy termin w poniedziałek. I nawet jakbyś miał wcześniej na pisemnym 4 a późniejszy pisemny zaliczyłbyś na 3 to i tak bierze pod uwagę tą wyższą ocenę :D
    Powodzenia
  • carpe diem baby

4 dostałem, nie narzekam(też z 3,5) :)
    więcej było stresu niż problemów
  • 1
  • 2
| |

Wyjazdy studenckie: http://student.travel.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki