-
TJD
Witam!
Postanowiłem wreszcie pójść na zaległy egzamin z teorii obwodów u prof. Bolkowskiego. Orientuje się ktoś kiedy będą jakieś terminy? Może jakiś egzamin ustny?
Gdyby ktoś coś wiedział - będę wdzięczny. -
Martino
teraz w sesji mowil ze dopiero we wrzesniu, ale osobiscie wydaje mi sie, ze jeszce zrobi w czerwcu. Ja na twoim miejscu to bym probowal sie na ustny ustawic -
TJD
A może już ktoś próbował z nim rozmawiać na temat ustnego? Wiem, że rok temu były jakieś terminy w trakcie semestru. -
Anonim
Najkorzystniejsza opcja to umówienie się indywidualnie na egzamin ustny. -
-
PiotruŚ
Podobno ma zrobic termin teraz v ciągu semestru (kviecień lub maj)... Tak przynajmniej móvił v sesji zimovej... -
Anonim
Do niego nalezy isc wykutym na blache..
MIec pewnosc w oczach i wypowiedzi :)
A jak sie szczerze zagada i zaswieci wiedza - to na 4. sie nie skonczy :D -
PruszewZ
Dokładnie w sesji zimowej mówił że prawdopodobnie kwiecień, ale gdy go spytałem ostatnio kiedy może być termin, to mi odpowiedział :
"Nie wiem, na razie nie, nie chce mi się, mam dużo prac do sprawdzania" -
czubek
-
PruszewZ
-
Sakra M
tylko co na to wujaszek Karwaś O.o
jakieś kolokwium poprawkowe zapowiedział?
nie ma to jak informować studenta XD 'przed czasem'
V_V -
Figoń
podobno mają być w tym roku proste ale nie wiem czy to prawda siostra mi tak mówiła ona zna brata kolegi szwagra córki prof.bolkowskiego i on podobno wspomniał kiedyś o tym na imieninach .
pozdrawiam -
qń
-
qń
-
PiotruŚ
-
TJD
-
Sakra M
a ktoś nie słuchał co Brociek i Bolek gadali? :]
może już nawet w ten poniedziałek - tak sobie roważali.. więc dość szybko za pewne :) -
TJD
Sam sobie odpowiem na pytanie ...może przyda się innym :) W gablocie wisi karteczka z info, że wyniki będą jutro. Godziny nie pamiętam ...ale chyba o 12; ) -
Sakra M
aham
dziś się mieli za sprawdzanie wziąć i jutro miało być już sprawdzone, lecz czy wywieszone tego mi nie wiadomo..
w czwartek za tu już wieści na pewno będą
tylko wtedy - kiedy wpisy? :P (jak się powiedzie) -
TJD
Heh...
Po wynikach pytanie o terminy znów zyskało na aktualnosci. Wiadomo, kiedy się można poprawiać? (pisemnie) -
qń
Nie wiem czemu upierasz sie na pisemny, ja na pisemnym czulem sie fatalnie i wyszedlem, umowilem sie na ustny, nauczylem poszedlem, odpowiedzialem na kilka przekrojowych pytan (nieustalone klasycznie i operatorowo i l. dluga) sympatycznie porozmawialem i wyszedlem ze wspaniale ocena 3 ktora mnie satysfakcjonuje.
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne