-
Anonim
Witam!
Jak w temacie, pamietacie może co daje na kolosie na zaliczeniu ćwiczeń??
Łatwo jest zaliczyć??
Pozdrawiam! -
Sawickas
Witam
Mam propozycje dla wszystkich którzy mieli ćwiczenia z Dzielińskim, a nie udało im się ich zaliczyć. Chce pójść do niego jutro z propozycją poprawy w ten poniedziałek 31 III, gdzieś tak o 17-nastej, ewentualnie jeżeli koleś się nie zgodzi to wtorek. Wydaje mi się że warto by mieć to już z głowy, ale jeżeli ktoś ma inną sensowną propozycję to niech pisze. -
Oko
-
Sawickas
Na razie wstępnie ustawiłem się z Dzielińskim na ten wtorek 1IV na 16:30 jeżeli do piątku nie będzie większych protestów to potwierdzę mu to jeżeli nie pomyślimy o innym terminie:] -
-
Sandman
PROTEST :P... Nie pasuje teraz w najblizszym tygodniu, proponuje tydzien conajmniej pozniej albo 2. -
levy
-
Oko
-
Pierwiastek Uśmiechu
ja też jestem za tym żeby co najmniej za tydzień to zrobić!!! Wtorek to za wcześnie!!!! -
Sawickas
OK widzę że przesadziłem z tym terminem:p
W takim razie proponuje tak wtorek za dwa tygodnie15IV o tej samej porze wg mnie warto to zaliczyć jakoś tak póki nie ma jeszcze nic innego do roboty i mieć z głowy:] -
Pierwiastek Uśmiechu
-
Sawickas
Witam
Niestety Dzieliński przełożył termin dzisiaj coś mu wypadło musi sam oddać komuś projekt:p
Zaproponowałem termin za dwa tygodnie 28IV już po kolosie z miarek, Dzieliński wstępnie się zgodził, jeżeli chcecie wcześniej to dajcie zanć spróbuje przełożyć na 21IV -
Zanio²
-
Sawickas
Witam jutrzejszy termin poprawki ćwiczeń dla grup 5 i 6 na wniosek grupy szóstej przełożony na 6 maja;] -
Sawickas
Witam nauczony doświadczeniem z poprzednich terminów, mam pytanie do grupy szóstej czy chcecie na pewno pisać w ten wtorek 6maja jeżeli nie dajcie mi znać (np. przez grono) jutro do 16-nastej;] -
Oko
-
horrible dream
Rozmowy z Dzielińskim to są już prowadzone od bodajże 15 marca ; ]
Tylko ciągle - a to studenci chcą przełożyć, bo weekend zawalili kolosami itp, a to prowadzącemu czasem coś wypadnie ; ]
Jak tak dalej pójdzie, to będziemy to pisać w sesji letniej ; ] -
Sylwunia
to jest ta poprawa w koncu czy nie ?
termin nie za dobry bo po weekendzie odrazu; p -
Oko
-
Sawickas
A czy jest to opinia większości grupy szóstej czy za tydzień znowu będę musiał przekładać??:p -
Sawickas
Niestety muszę rozczarować grupę szóstą w ten wtorek nie będzie my (czyli grupa piąta) mamy toby poprawkę ćwiczeń tego dnia:/
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne