Wydział Elektryczny PW [2423]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Witam!
    Jak w temacie, pamietacie może co daje na kolosie na zaliczeniu ćwiczeń??
    Łatwo jest zaliczyć??

Pozdrawiam!
  • Sawickas

Witam
    Mam propozycje dla wszystkich którzy mieli ćwiczenia z Dzielińskim, a nie udało im się ich zaliczyć. Chce pójść do niego jutro z propozycją poprawy w ten poniedziałek 31 III, gdzieś tak o 17-nastej, ewentualnie jeżeli koleś się nie zgodzi to wtorek. Wydaje mi się że warto by mieć to już z głowy, ale jeżeli ktoś ma inną sensowną propozycję to niech pisze.
  • Oko

a może by tak gdzieś za 1-2 tygodnie?
  • Sawickas

Na razie wstępnie ustawiłem się z Dzielińskim na ten wtorek 1IV na 16:30 jeżeli do piątku nie będzie większych protestów to potwierdzę mu to jeżeli nie pomyślimy o innym terminie:]
  • Sandman

PROTEST :P... Nie pasuje teraz w najblizszym tygodniu, proponuje tydzien conajmniej pozniej albo 2.
  • levy

e no moze za szybko, moze za tydzien chociaz?
  • Oko

myślę że za 2 tyg będzie ok
    we wtorek zdecydowanie za wcześnie
  • Pierwiastek Uśmiechu

ja też jestem za tym żeby co najmniej za tydzień to zrobić!!! Wtorek to za wcześnie!!!!
  • Sawickas

OK widzę że przesadziłem z tym terminem:p
    W takim razie proponuje tak wtorek za dwa tygodnie15IV o tej samej porze wg mnie warto to zaliczyć jakoś tak póki nie ma jeszcze nic innego do roboty i mieć z głowy:]
  • Pierwiastek Uśmiechu

to kiedy w końcu są te TSy????
  • Sawickas

Witam
    Niestety Dzieliński przełożył termin dzisiaj coś mu wypadło musi sam oddać komuś projekt:p
    Zaproponowałem termin za dwa tygodnie 28IV już po kolosie z miarek, Dzieliński wstępnie się zgodził, jeżeli chcecie wcześniej to dajcie zanć spróbuje przełożyć na 21IV
  • Zanio²

no i luz :D
  • Sawickas

Witam jutrzejszy termin poprawki ćwiczeń dla grup 5 i 6 na wniosek grupy szóstej przełożony na 6 maja;]
  • Sawickas

Witam nauczony doświadczeniem z poprzednich terminów, mam pytanie do grupy szóstej czy chcecie na pewno pisać w ten wtorek 6maja jeżeli nie dajcie mi znać (np. przez grono) jutro do 16-nastej;]
  • Oko

a rozmawiałeś już z Dzielińskim coś wstępnie?
  • horrible dream

Rozmowy z Dzielińskim to są już prowadzone od bodajże 15 marca ; ]
    Tylko ciągle - a to studenci chcą przełożyć, bo weekend zawalili kolosami itp, a to prowadzącemu czasem coś wypadnie ; ]
    Jak tak dalej pójdzie, to będziemy to pisać w sesji letniej ; ]
  • Sylwunia

to jest ta poprawa w koncu czy nie ?
    termin nie za dobry bo po weekendzie odrazu; p
  • Oko

za tydzien piszemy
  • Sawickas

A czy jest to opinia większości grupy szóstej czy za tydzień znowu będę musiał przekładać??:p
  • Sawickas

Niestety muszę rozczarować grupę szóstą w ten wtorek nie będzie my (czyli grupa piąta) mamy toby poprawkę ćwiczeń tego dnia:/
| |

Wyjazdy studenckie: http://student.travel.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)