Wydział Elektryczny PW [2423]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Crystiano de Sousa Faria Filho

Ma ktoś jakieś materiały z przykładowymi rozwiązanymi programi (typu :dodaj 3 wektory o rozmiarze dajmy na to 6 bajtow liczb 8 bitowych U2,Znak-Modul i naturalne albo dodaj 3 liczby U2,Znak-Modul,Naturalna 16-bitowe, wynik 32 bitowy) Cos w tym stylu albo jakies inne co to na zaliczeniach bywaly....
  • Anonim

przypominam ze PTm sa o 8 w AE, a nie jak to pisze w harmonogramie sesji o 12, powodem zmiany jest brak sali o wybranej wcześniej godzinie, pozatym po 14 można iść do Staroszczyka na ustny :D
  • Radek

Przykładowe programy są na sierra w katalogu z wykładem.
  • silv3str

Pytanie do starszych kolegów: czy listy które robi Staroszczyk na wykładach mają na coś wpływ, czy tylko do statystyk (żeby miał się czym tłumaczyć przed dziekanem w razie niskiej zdawalności)???
  • Jakim

raczej tylko i wyłacznie dla statystyk
  • Anonim

Kiedyś biorąc wpis od Pana 'doktora' usłyszałem coś o bonusowych pkt. za tzw. listy. Na szczęście miałem przyjemność mieć aż jedną labo z tym prowadzącym także dziele się tym co tam mi się obiło.
  • Radek

Ci co byli na listach dostali bonus w postaci niższego progu do zaliczenia, reszta standardowo powyżej 50%.

Zwykle puszcza tylko listę, ale u nas zdarzyło się że potem ją sprawdził czy nikt nie jest przypadkiem dopisany.
    Zdarzało się też że puszczał listę na pierwszej godzinie a potem pod koniec drugiej godziny kolejną, czy aby nikt na przerwie nie zniknął :D
  • barszczu

te listy to jakas lipa i na h... one sa to ja nie wiem
    i tak zaliczyc to to jest prawie impasibol :)
  • Fi_Flak

><<sylw3k>> napisał
    >Pytanie do starszych kolegów: czy listy które robi

Jeśli masz "gadane", odrobinę szczęścia, trafisz na dobry humor to warto być na wszystkich listach. Podobno warto powiedzieć, że nie wybierasz się na AIK.

Najlepiej zebrać te "rysunki - mapy", które udostępnia, wypożyczyć 2 książki i się nauczyć samemu. Jak się nauczysz to programy z wektorami itp nie będą trudne. Trzeba nauczyć się 4-5 instrukcji.

A jak będziesz miał szczęście to ani jedno ani drugie nie będzie potrzebne.

powodzenia.
  • norba

czy ktos sie orientuje co daje na drugim kolosie?
  • .::Paryniu::.

Przyłączam się do prośby...jutro kolos a potok ciągle żyje w nieświadomosci...starsi koledzy ratujcie!
  • Anonim

ma ktoś te pytania co był ostatnio na kolokwium (we wtorek)??
  • .::Paryniu::.

Wiecie może gdzie są zamieszczone wyniki? On mówił coś, że na stronę wrzuci...ale jaka?:)
  • Stefan_Zenek -

nie zaliczyłeś, 4 osoby zaliczyły a jak pisałeś pierwsza grupe to uwalił całą dla zasady
  • Anonim

nie pitolcie tylko podajcie te zadania.
  • Ludi®

a nie może ktoś jego strony podać ?
  • Stefan_Zenek -

• Anonim

nasz pan doktor ukochany, znowu sobie w kulki leci...
  • Mate0

eeee.... tam :) jak to powiedział: "dzisiaj ładnie wieje" i pojechał popływać na łódce :P jak przestanie wiać bedą wyniki :) pozdro!
  • silv3str

Chyba na "łódce" bols... :D
  • 1
  • 2
| |

Wyjazdy studenckie: http://student.travel.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)