-
!:! ŠËŃŠËÎ !:! 8)
udało mi się zebrać w końcu i przyjść do matysa to mówię jak to wygląda:
- najlepiej mailem go powiadomić, że chce się przyjść. Napisać, że tylko elektronika w plecy jest i czy indywidualnie nie można by było tego zdać, bo do czerwca daleko. Prawdopodobnie odpisze, żeby w terminiach konsultacji do niego wpaść.
- jak się już przychodzi i się mówi, że jest się gotowym to podaje ze 2 polecenia. mi dał: narysować układy na wzmacniaczach odwracające i powtarzające fazę + wzory ( trzeba umieć wyprowadzić np: U2=(-Z2/Z1)U11 z tego co się narysowało) i różnice między tranzystorami bipolarnymi i unipolarnymi.
- generalnie to nie masakruje jakimiś szczegółami, a jeżeli ktoś się pogubi to naprowadzi ( nie wnerwia się ), a po daniu wpisu jeszcze sobie z nim gadkę o diodach można uciąć i gitara. Było w sumie w porządku, chyba, że dobry humor akurat miał.
jeszcze taką spoko stronę kumpel mi podesłał jakby ktoś chciał. W miarę tam po ludzku jest kilka tematów wytłumaczonych: http://elportal.pl/ea/wstep.html
pozdro !
-
Sandman
-
Misha
czy ktoś mógłby napisać terminy egzaminów w tej sesji? miał być jakoś nastego,ale nie jestem pewien -
♥Tygrysek :)♥
-
-
Sandman
ma ktoś może zdjęcie testów które były na poprzednich terminach? Bo z tego co kojarzę dawał to samo -
!:! ŠËŃŠËÎ !:! 8)
jeżeli przyjdzie matys to nie da tego samego... wtedy we wrześniu przylazł tylko fabijan bo matys gdzieś wyjechał to zrobił xero tego co było w czerwcu z nudów... teraz pewnie co innego wykombinują. -
Sandman
-
Sandman
-
Misha
-
dr3du
-
Tylko do oglądania forum
1. Wypisz znane ci diody i scharakteryzuj je.
2. Był schemat układu, dla którego trzeba było narysować dwie konkretne charakterystyki, bodajże U1=f(Uo) oraz U1=f(Io). (mogłem pomieszać indexy)
3. Był stabilizator napięciowy dla którego też trzeba było jakieś charakterystyki narysować.
4. Narysować schemat ze wzmacniaczem operacyjnym wybranych przez niego przypadków: np. sumatora. I napisać które z nich mają sprzężenie zwrotne ujemne a które dodatnie.
5. Narysuj znane ci przekształtniki DC/DC oraz scharakteryzuj je.
Nie było Fabjańskiego, był sam Matysik. A pytania jak widzicie, trudne tak naprawdę nie były, ale kto by się takich spodziewał... -
dr3du
W sesji wrześniowej termin z elektroniki pokrywa się z EMC Łobody. Ponieważ dr Łoboda swój termin zapowiedział już w czerwcu może ktoś ma maila albo się będzie widział z Matysikiem żeby przesunąć np na następny dzień? -
Sandman
-
dr3du
-
Sandman
dobra a teraz pytanie czy moze ktos sie orientuje czy mozna jakos teraz zastac Matysika na uczelni? Bo pracuje i nie mam kiedy pojawic sie orientacyjnie na uczelni -
Tylko do oglądania forum
-
Misha
byłem u niego ok miesiaca temu, to mowil,ze w sesji. trzeba by sie wybrac do niego i dowiedziec cos dokladniej
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne