Egurrola Dance Studio [4030]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Ender

j.w.
  • oh Karol!

brak:)
  • P

widocznie wszystko jest idealne (:
  • Czekaj

jak narazie brak; )
  • Anonim

ja to samo....
    niemam zadnych zastrzezen....... tylko jedno, w bufecie nawet woda kosztuje 2 zl!!!
    nieto zebym byla jakims sknerusem czy cos ale poprostu by mogli znizyc te ceny do przyzwoitych.... xD
  • oh Karol!

ale tu chodzi o grono a nie prowadzenie eds
  • Ender

temat dotyczy grona EDS, a nie tym co się dzieje w studio czy o poszczególnych osobach.....
  • oh Karol!

aha
  • Anonim

dziewczyny z mojej grupy utworzyly grono tematyczne
    - EDSK18 - moja grupa ale nigdzie jej niemmoge znalezc..... poprostu jej niema! probowalam pisac z malej ze spacja..... i NIC........ plz pomuszcie!!!!!!!!!
  • oh Karol!

moze jest juz skasowane?
  • adzia

jesli chodzi o grono to nie mam zastrzezen :)
  • oh Karol!

chociaz głupio ze jest zaduzo tematow typu grupa.... a mniej jest ogólnych
  • sonifizzle

proponowałabym skasowac wszytkie tematy które powtarzają się (sa podwójne) i usunąc te najstarsze - niektualne i w których nikt już się nie udziela.
  • @@@vikulec@@@

Pewnie za chwile i tak zostanie usunięty mój wpis:):) ale nie podoba mi się, że mój wątek Jury na IX Mistrzostwach Egurroli !!! :) cz.II został usunięty no chyba, że "wyluzować poślady" należy do treści obraźliwych:/
    to rozumiem:), ale przypominam o wolności słowa i swobodzie w wyrażaniu własnych opinii nie powinno się odbierać nikomu tego przywileju:) ale dobra nie ja tu rządze...>:p
  • Ender

bo nie wiem po co zostal stworzony drugi temat...
    robi sie smietnik na gronie, a wkoncu sie zabieram za czyszczenie
    jesli chcecie gadac o byle czym to stworzylem wam taki temat...
  • @@@vikulec@@@

o dzięki słonko napewno się przyda:) ale co jak co uważam , że jury to nie jest byle co:) bziuaki
  • ♥ Natka

a ja uwazam,ze powinnam złożyć zażalenie i skargę na to,że ... Qwa, jest beznadziejna pogoda, ja chce lato;/
  • Paulina

w sumie racja.....:/:/:/
  • ♥ Natka

no! dobrze,ze dołączas zisę do mojego zażalenia:D
  • Green Eyed Soul

no Natusiu jesli dzis bylas na dworzu to chyba to zazalenie zostanie znoesine :P
    buzka =*
| |

Grona najlepszej szkoły tańca w Polsce czyli... Egurrola Dance Studio.

Fotki

Miejsca grona (5)