Egurrola Dance Studio [4030]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Kasia

>*Patrycja* napisała:
    >to nie trzeba sie zapisywac? tylko jak ktos przyjdzie to
    >bedzie bral udzial :D ??

nie no, trzeba się zapisywać... najlepiej do nich zadzwonić i Cię wpiszą na listę.

50 zł miesięcznie, a że w miesiącu są najczęściej 4 niedziele, to wychodzi 12,50 za zajęcia, prawda? :)
  • Anonim

nom..a kto uczy poczatkujace grupy?
  • Monika

a można się zapisać ale płacić za zajęcia a nie za karnet???
  • Kasia

uczy Szatan. a jeśli chodzi o karnety to ja nie mam pojęcia co to jest nawet, a płacę normalnie, więc chyba można :]
  • Anonim

a CO robicie na tych zajeciach?? ::D:
  • Monika

A tylko ten facet uczy??? bo słyszałam o nim wiele złego i dobrego ale więcej złego....
  • Anonim

ale co zlego??
  • Kasia

Nie, jeszcze jakiś drugi uczy, ale on to ma chyba już dużo bardziej zaawansowaną grupę dzieci :P
    Ja osobiście Szatana bardzo lubię i nie wiem co złego o nim słyszałaś. Ale cóż, może krótko go znam.
    Na zajęciach robimy (narazie) szpagaty, poprzeczne i generalnie rozciąganie, gwiazdy, przewroty, mostki, przejścia w przód i w tył, wychwyt z głowy, ostatnio przerzut i raz były fiflaki, ale to tylko prezent noworoczny. :)
  • mar.

50 zł płaci się, jeżeli w miesiącu wyjdą 4 zajęcia. Za 3 czy 5 odpowiednio więcej lub mniej o 12,50 zł.
  • Aneta

Jesli chodzi o akrobatyke, to naprawe polecam... Ja chodze juz czasu <choc teraz mam przerwe z racji choroby> do pana Szatana, i naprawde zajecia sa ciekawe. Nie ma narzie trudnych rzeczy, wszystko z czasem. A co do wplat to 50 za karnet <4 godziny po 12,5 platne z gory> lub 15 za jenorazowe zajecia; )))) Pozdrawiam
  • Anonim

kurka z chcia bym poszla :D zapisuje sie ktos moze? :D
  • Anonim

ja tez polecam... mi sie bardzo podoba u p. Szatana;)
  • Anonim

ja bym chciala sie zapisac..
  • Kasia

no to zapraszamy :D
  • Monika

ej a czy jest to możliwe żyby tęższe ( :P ) osoby zrogiły jakieś fiflaki czy coś ??!!
  • Anonim

i czy mozna jakoś sie skryc zeby tych wychwytow nie robic ?? bo tego nie lubie :P
  • Monika

a co to wogóle są fiflaki i te wychwyty?? ^^
  • Anonim

heh wlasnie niech ktos wytlumaczy tak normalnie..:) zeby mozna bylo zrouzmiec:)
| |

Grona najlepszej szkoły tańca w Polsce czyli... Egurrola Dance Studio.

Fotki

Miejsca grona (5)