-
WituŚ SuperstaR
Bo coś nie widzę aby nasz rocznik był jakoś wielce reprezentowany na gronie :(
byłem w klasie B, (wychowawca Jadzia Plisko; -) ) -
Anonim
-
Anonim
-
Marciniasty czyli Pomarańczowy
No i zrobiło się słodko, sentymentalnie i prawie uroczo.......
Witam wszystkich -
-
Anonim
hehe moj brat byl z tego rocznika chodzil do klasy dowgiallo czy jak to sie pisze. A ja jestem z rocznika 85 i tez tam chodzilem!!! Bylo super!! -
ikar
-
ikar
no tak, jeszcze by klasę wypadało wpisać :P - "b" jak "bogowie" XD - pamiętacie toto? :P -
Anonim
sie gra sie ma ! raczej B jak BANS ! elo jakies dupy niech sie loguja :)
-
Majk
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
no raczej! mozna zebrac dobra ekipe i zrobic jakies dobre pierdolniecie w palnik! :) -
Majk
-
Anonim
ale cos szczerze mowiac to pusto w tym roczniku 82 a szczegolnie jak patrze na ten 85 co sie tak chwali ze sa najlepsi a ja to nawet zadnego szczylka z tego roku nie pamietam. chyba nie wiedzieli gdzie jest kwatera glowna dowodzacych szkola-> kibel !! hehehheheh! -
WituŚ SuperstaR
Wasyl - ustalmy, że kwatera dowodzenia szkołą to była u nas w pokoju :D
W końcu niecodziennie się zdarza aby uczniowie mieli do dyspozycji własny pokój z telewizorem, komputerem, łóżkiem, wieżą i zawsze dwoma browarami i pół-litrem czystej i to w całości za pieniądze szkoły :D -
ikar
tiaa, żeby jeszcze oni wiedzieli co fundują... bueheh, Plisko chyba by zeszła XD -
ॠ...SmOk...ॠ
-
Marciniasty czyli Pomarańczowy
Hehehe, oj Wituś w tym pokoju się działo, a nawet powiem że działo się.
Elo ludki, w szkole teraz podobno są niezłe jazdy, spotkałem babeczke od prawa, P. Styczek, ale narzekała..
Pzdr -
Anonim
No i jeszcze brakuje tu klasy "c" szanowej Pani Dowgiałło :) (Czy ona jeszcze żyje?) Szkoda, że na razie tylko ja jestem... -
Grajkoo
Hej wszystkim :))))))
Miło zobaczyć kilka znajomych twarzy.. :P
Melduje się .. klasa A
pzdrówka
Paweł
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Mokotów
- Załóż własne grono tematyczne