- 1
- 2
-
Karson
-
Anonim
w wawie jest.... nie pamietam dokladnie gdzie.... moj kolega chodzil to sie zapytam :) -
-
Anonim
mhmh.... gdzies na banacha jest jakas szkola Dj'ow.... ale nie wiem dokladnie :P -
-
Anonim
-
Anonim
-
darkraver
kup deki i mixer najlepiej z bpm na początek i naucz sie sam takie kursy są dla frajerów, jak mas słuch to sam sie w miesiąc nauczysz podstaw,a reszta zależy od talentu i doświadczenia -
On Your Mind
-
Karson
Bardziej mi chodzi o to żebym miał licencję... po kursie jest to bardziej możliwe -
darkraver
w takich klubach jak mańki energy grających vixe i stupid house(a taką jak mniewam chcesz grywac) to Ci itak nie pomoże. w takich klubach grają(jeśli chodzi o polaków)25-35 letni ustawieni frajerzy którzy nie mają pojęcia o graniu(technicznie) tylko jebią hiciorami a w przejściach pierdolą głupoty żeby nie było słycha jak beznadziejnie mixują. na koniec powiem że ogulnie muza w tym temacie(metrum 4x4) jest banalnie prosta do zmixowania a onie nawet to p[otrafią spieprzy:D:D:D -
-
Karson
>darkraver napisał
>w takich klubach jak mańki energy grających vixe i stupid
>house(a taką jak mniewam chcesz grywac) to Ci itak nie
>pomoże. w takich klubach grają(jeśli chodzi o
>polaków)25-35 letni ustawieni frajerzy którzy nie mają
>pojęcia o graniu(technicznie) tylko jebią hiciorami a w
>przejściach pierdolą głupoty żeby nie było słycha jak
>beznadziejnie mixują. na koniec powiem że ogulnie muza w
>tym temacie(metrum 4x4) jest banalnie prosta do zmixowania a
>onie nawet to p[otrafią spieprzy:D:D:D
Więc mówisz że DJ to niepewny zawód... trzeba mieć tylko znajomości ??
-
darkraver
w przypadku vixy i tych klimatów TaK. jak chcesz grac taką muze bez znajomości to najwyżej w jakiejś wiejskiej dansbudzie bedziesz leciał z kompa albo z cdj500 w najlepszym przypadku. jeśli napawde chcesz sie bawic w djke to zmień klimaty na nieco bardziej niszowe i skoncentruj sie na kilku podstylach i bądź w nich dobry. Następnie zób kilka setów daj na neta a reszta moze sama przyjdzie.powo -
Karson
-
>> Maciek <<
-
Anonim
JEst taki kurs w Lipcu Chodzisz tydzien a pozniej grasz ja sie zapisalem i placisz jakies 350zl Pozdro -
laudanum
boze widzisz i nie grzmisz xD
zreszta nie wiem co ja robie na tym gronie xD -
-
Kefir
japierdole..... dj niepewny zawód buahahahahaha z kad ty jestes.... no tak manieczki hahaha idżta w chuj zainstaluj sobie virtual dj-a na kompie i sie baw tym na chuj ci licencja na bycie buraczanym djem nie ma licencji
wejdz sobie do takiego klubu powtazam lubu nie dyskoteki (tak dla ułatwienia powiem ci ze w klubie dj nie ma mikrofonu) i zapytaj sie go czy ma licencje
a jak sie zapytasz opowiedz jakie to uczucie dostać vinylem w łeb zostać wyśmianym przez cały klub
dj to pasja a nie zawód -
mattie
zgadzam sie to jest tylko i wylacznie pasja a nie zawod;)
jezeli chcesz sie pouczyc a nie masz pieniedzy na konsole tonajlepiej jkais program z neta sciagnac i oblukac co i jak. Kursy na DJ to moze i sa ale malo ich jest i i tk wiekszosc pracy musisz robic w domu; p
- 1
- 2