Club (E)kwador MANIECZKI [2275]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Karson

Wiecie może czy jest jakiś kurs na DJ w W-wie ?
  • Anonim

w wawie jest.... nie pamietam dokladnie gdzie.... moj kolega chodzil to sie zapytam :)
  • CiN

poszukaj na ftb. Albo w google:)
  • Anonim

mhmh.... gdzies na banacha jest jakas szkola Dj'ow.... ale nie wiem dokladnie :P
  • Anonim

http://www.djsqol.pl
    POLECAM^^
  • Anonim

Wdzięki za info;*
  • darkraver

kup deki i mixer najlepiej z bpm na początek i naucz sie sam takie kursy są dla frajerów, jak mas słuch to sam sie w miesiąc nauczysz podstaw,a reszta zależy od talentu i doświadczenia
  • On Your Mind

:) W Połowie masz Racje z Tym :P
  • Karson

Bardziej mi chodzi o to żebym miał licencję... po kursie jest to bardziej możliwe
  • darkraver

w takich klubach jak mańki energy grających vixe i stupid house(a taką jak mniewam chcesz grywac) to Ci itak nie pomoże. w takich klubach grają(jeśli chodzi o polaków)25-35 letni ustawieni frajerzy którzy nie mają pojęcia o graniu(technicznie) tylko jebią hiciorami a w przejściach pierdolą głupoty żeby nie było słycha jak beznadziejnie mixują. na koniec powiem że ogulnie muza w tym temacie(metrum 4x4) jest banalnie prosta do zmixowania a onie nawet to p[otrafią spieprzy:D:D:D
  • CiN

http://www.ftb.pl/news/56175_0_1/ob...

Obóz szkoleniowy dla DJów - Mielno 2008
  • Karson

>darkraver napisał
    >w takich klubach jak mańki energy grających vixe i stupid
    >house(a taką jak mniewam chcesz grywac) to Ci itak nie
    >pomoże. w takich klubach grają(jeśli chodzi o
    >polaków)25-35 letni ustawieni frajerzy którzy nie mają
    >pojęcia o graniu(technicznie) tylko jebią hiciorami a w
    >przejściach pierdolą głupoty żeby nie było słycha jak
    >beznadziejnie mixują. na koniec powiem że ogulnie muza w
    >tym temacie(metrum 4x4) jest banalnie prosta do zmixowania a
    >onie nawet to p[otrafią spieprzy:D:D:D

Więc mówisz że DJ to niepewny zawód... trzeba mieć tylko znajomości ??
  • darkraver

w przypadku vixy i tych klimatów TaK. jak chcesz grac taką muze bez znajomości to najwyżej w jakiejś wiejskiej dansbudzie bedziesz leciał z kompa albo z cdj500 w najlepszym przypadku. jeśli napawde chcesz sie bawic w djke to zmień klimaty na nieco bardziej niszowe i skoncentruj sie na kilku podstylach i bądź w nich dobry. Następnie zób kilka setów daj na neta a reszta moze sama przyjdzie.powo
  • Karson

ehh szkoda... ale będe miał to na uwadze.
  • >> Maciek <<

A wiecie może ile taki kurs kosztuje??
  • Anonim

JEst taki kurs w Lipcu Chodzisz tydzien a pozniej grasz ja sie zapisalem i placisz jakies 350zl Pozdro
  • laudanum

boze widzisz i nie grzmisz xD
    zreszta nie wiem co ja robie na tym gronie xD
  • CiN

no własnie nie karzemy czytać i się wypowiadać...
  • Kefir

japierdole..... dj niepewny zawód buahahahahaha z kad ty jestes.... no tak manieczki hahaha idżta w chuj zainstaluj sobie virtual dj-a na kompie i sie baw tym na chuj ci licencja na bycie buraczanym djem nie ma licencji

wejdz sobie do takiego klubu powtazam lubu nie dyskoteki (tak dla ułatwienia powiem ci ze w klubie dj nie ma mikrofonu) i zapytaj sie go czy ma licencje

a jak sie zapytasz opowiedz jakie to uczucie dostać vinylem w łeb zostać wyśmianym przez cały klub

dj to pasja a nie zawód
  • mattie

zgadzam sie to jest tylko i wylacznie pasja a nie zawod;)
    jezeli chcesz sie pouczyc a nie masz pieniedzy na konsole tonajlepiej jkais program z neta sciagnac i oblukac co i jak. Kursy na DJ to moze i sa ale malo ich jest i i tk wiekszosc pracy musisz robic w domu; p
  • 1
  • 2