- 1
- 2
-
Anonim
Czesto gdy wchodzimy na temat muzyki techno manieczek i baletów to musimy zakonczyc temat klotnia niewiem czemu tak jest.. Niewiem czemu mu to nie pasuje ze ja lubie ta muzyke.. Ja np nie lubie jego hh ale sie nie odzywam.. co jest nie tak?? -
Anonim
ja np jestem tolerancyjny dla każdego rodzaju muzyki. Nawet dla METALU ale wkurwiają mnie oporowo ludzie którzy przy temp 25 stopni zakładają glany, czy zapuszczają włosy i noszą jakieś czarne hrdcorowe koszulki, albo wydają dźwięki jakby ktoś ich ze skóry obdzierał.
Nie warto jest sie zmieniać dla muzyki... bo założe sie że ich sposób bycia wcale nie jest wygodny a w szkołach ich gnębią albo gnębili. -
*** Sonia ***
>Tu$ka napisała:
>Czesto gdy wchodzimy na temat muzyki techno manieczek i
>baletów to musimy zakonczyc temat klotnia niewiem czemu tak
>jest.. Niewiem czemu mu to nie pasuje ze ja lubie ta
>muzyke.. Ja np nie lubie jego hh ale sie nie odzywam.. co
>jest nie tak??
Brawo dla koleżanki :D Żeby każdy miał takie podejście :D
Pozdrawiam -
Anonim
-
-
%$@Martuś%$@ Noviak
Oj to juz przegrałeś zakład...Słuchaj to co nie jest wygodne dla ciebie bedzie wygodne dla kogos innego i na odwrót,czasami jest to tez kwestia przyzwyczajenia.A jesli chodzi o ich ubiór to zauważ że jest on związany z subkulturą do jakiej należą.W ten sposób wyrażają swoje poglądy itd..Tak samo jak hh nie założy glanów tak samo i oni nie założą dresów czy raperskich łańcuchów..Każda muzyka ma swoich słuchaczy i cechy charakterystyczne po,których sie ja rozpoznaje.Trudno,żeby tak żywiołowa i agresywna muzyka(choc nie zawsze) była "owinięta" w różowa paczuszkę i słodziutki usmieszek.A i jesli chodzi o gnebienie..wdg. najróżniejszych statystyk wychodzi,że liczba metalowców się zwiększa,więc może niedługo role się odwrócą:)Jednak narazie ten problem i tak maleje gdyż jak trafnie zauważono jest przysłowie:nie oceniaj ludzi po wygladzie...I coraz większa część społeczeństwa sie do niego stosuje.. -
Anonim
i popieram Cie w 100%
Ja powiem tak
mam siostre ktora jest metalową,ubiera sie na czarno,nosi glany nawet w upal,maluje sie na czarno,slucha ciezkiej muzyki i nienawidzi nietolerancyjnych osob bo czestop sie jej obrywa za to ze jest jaka jest
Ja za to jestem jej przeciwienstwem slucham techno,ubieram sie w moiare normalnie
ale my sie dogadujemy zajebiscie i ona mnie najlpeiej potrafi zrozumiec!mamy wspolny pokoj i rtolerujemy sie nawzajem!
z tymi ludzmi da sie zyc!!!!!
sa jacy sa i nie znaczy ze sa jacys gorsi bo wygladaja troche inaczej niz masowa subkultura czyli dresy czy rozowe panienki:P
pozdrawiam -
M a d z i a
Upodobania muzyczne nie powinny być powodem do kłótni, ale prawie zawsze tak jest, bo ludzie nie potrafią zrozumieć, że każdy ma inny gust i coś co się podoba jednej osobie może byc nie do zaakceptowania dla drugiej. Myślę że to nie jest normalne kiedy ludzie ubliżają sobie tylko ze względu na to że słuchają innej muzyki. Ja na przykład słucham techna a nie lubię disco polo i kiedy wypowiadam się gdzieś na forum argumentując to, to zaraz sypią się jakieś teksty w stylu że techno jest tylko dla naćpanych i nachlanych debli których celem życia jest skakanie w rytm "umc umc" jak niektórzy nazywają techno... Beznadziejne... -
Anonim
Ale ja np nie mam nic do metalowcow hip hopowcow itp.. lubie techno i tyle i w sumie to gowno kogos powinno obchodzic czego slucham i co lubie.. Ludzie sa poprostu nienormalni oczywiscie nie wszyscy ale wiekszosc nietolerancyjnych osob -
Anonim
-
MaRzenA:)~
-
Anonim
ja w zależności od okazji słucham, innej muzyki od techno po disco polo ... na szczęścir obracam się wokoło takich ludzi mktórzy nie maja chorych akcji na temat upodobań muzycznych zamiast z krytyką obnoszą się do mnie z radą.. -
Manieczki kojarzą się dla niektórych z "ćpaniem, białymi rękawiczkami i ludzmi krzyczącymi Jazda Jazda Jazda" a niesłusznie. Bo to było kiedys..
-
Anonim
Ja zadalam inne pytanie a wiekszosc wypowiada sie na troche inny temat.. ale trudno te grona sa dla wszystkich :)) pozdrawiam -
><CiN( e )K> napisał
>Manieczki kojarzą się dla niektórych z "ćpaniem,
>białymi rękawiczkami i ludzmi krzyczącymi Jazda Jazda
>Jazda" a niesłusznie. Bo to było kiedys..
skoro to było kiedys to jak jest teraz ? -
Tu$ka
No owszem ludzie maja na baletach biale rekawiczki itp ale to nie znaczy ze kazdy kto tam chodzi ma cpac.. wracam do was :))))) -
darkraver
jak chodziłem do szkoły to gnębiłem dresów śmiałem sie z bląd laleczek, ale nie z powodu wyglądu tyko że byłi okrutnie głupi i puści. Z tego samego powodu śmieje sie z manieczkowców. -
-
αgα.
>darkraver napisał
>jak chodziłem do szkoły to gnębiłem dresów śmiałem
>sie z bląd laleczek, ale nie z powodu wyglądu tyko że
>byłi okrutnie głupi i puści. Z tego samego powodu śmieje
>sie z manieczkowców.
sugerujesz, że 'manieczkowcy' są głupi i puści? ja się z tym nie zgodze! może uzasadnij... -
darkraver
"wylansowane" ofiary mody. plastikowi nie ambitni, tak jak muzyka grana w tego typu miejscach. Wiem bo jeszcze kilka(7 - 5) lat temu grałem taką muzyke. Na szczęście dojrzałem i zmądrzałem. -
αgα.
noo. ale chyba nie wszyscy tacy są, prawda? wszedzie można spotkać takich ludzi.
- 1
- 2