-
<<<^^Moniczka^^>>>
....prosz o konkretne odpowiedzi;p bo sama nie potrafie wytlumaczyc pewnej osob ie;p -
Damiś
dobra zabawa zależy od toważystwa przede wszystkim
po spożyciu odpowiedniiej ilości alkoholu człowiek jest odważniejszy najlepiej wypisc na wesoło bo inaczej będzie zamuła:) -
<<<^^Moniczka^^>>>
heh no tak tez tak mam;p ale wiele osob na jednym nie poprzestaje i wtedy zamiast zamuly jest spiaczka...;/ -
.::JuNiOr::.
dobra zabawa zależy od dobrej muzyki :D alkochol też może być no i jak jest jeszcze doborowe toważystwo to jest zajebisty balecik -
-
bez alkholu też da się bawić. Oczywiście musi byc odpowiednia muzyka, odpowiedzni klimat, swoi ludzie... Bo przy disco polo bez alkoholu to się nie da.
Moje zdanie. -
-=Arti Gustyn=-
dobra zabawa zależy od:
towarzystwa
dobrej muzy
no i odrobiny alkoholu żeby człowiek nie zamulał.... tylko nie za dużo aby sie nie przepił... heh
-
.proXof
-
DoReK
alkohol + moj telefon w ktorym jest super muza; p mi to jzu nawet taka zabawa wystarcza no i oczywiscie towarzystwo; p -
gosia.
Dobra zabawa zależy od towarzystwa, muzyki itp. Ale nie od alkoholu :) -
Ola :]
Zgadzam sie :) najważniejsza jest ekipa i muza :D :D nie powiem... %% też mogą być, ale nie do zgonu.. :/!; ) -
Klu$
-
Anonim
jezeli potrafisz sie bawic to alkohol jest zbedny. lecz dobry dla tych malo odwaznych;] ale z umiarem;]
-
Anonim
Przez jakieś dwa lata w ogóle nie piłam % na imprezach a potem to już symbolicznie z kimś dawno niewidzianym. Później było więcej, że nie raz męczył mnie porządny kac. A teraz znów nic, bo nie mam ochoty wstać z bólem głowy.
Generalnie tak jak inni mówią - dobra zabawa zależy od towarzystwa, ale i od nastawienia.
Jeśli ktoś uparcie twierdzi, że jak nie wypije to nie bedzie się bawił to niestety tak jest. -
Anonim