-
skejtero fan krupnika
Jesli nie pasuje wam 'miasto dresow' zaproponujcie inny opis naszego pieknego miasta; D -
Klata
-
blaine
-
Klata
Dlaczego nie umiecie znaleźć pozytywów w swoim miescie. Ja tam lubie je. Zwłaszcza wasze świetlne ozdoby na ulicy prowadzącej do Hypernowej. Bardzo mi się to podoba. Łądniej niz w wa-wie na Nowym Świecie. -
-
MetalowaGlowa
ja bym napisał: Elbląg miasto na Warmii, hm...no chyba że to Żuławy Wiślane...kurde a z geografii piątkę miałem, jak te oceny nie odzwierciedlają wiedzy:)
-
MetalowaGlowa
ja bym napisał: Elbląg miasto na Warmii, hm...no chyba że to Żuławy Wiślane...kurde a z geografii piątkę miałem, jak te oceny nie odzwierciedlają wiedzy:)
-
Klata
To już chyba bardziej to drugie. Poza tym jest pieknie położone. Kiedy stoi sie gdzieś na ulicy Ogólnej widzisz całe centrum. -
andrej
taaa ale po co tam patrzec
poza tym to cale miasto widac na pomniku bismarca tym kregu kamiennym przy gesiej gorze; ]] tam widac ale tez nie mozna powiedziec ze elblag jest ladny tylko ze widok miasta jest ladny i to tylko wieczorem -
Klata
Wieczorem tak. Za mało troche drzew jest na blokowiskach, jesli mam sie czepiac. Łyso jest troche. -
MetalowaGlowa
-
Hestosteron
EEE tam gadacie. Miasto jest ql. A dresy ?? wszedzie sa dresy ale u nas sa niegrozne :) Zreszta mieszkajac teraz w Bydgoszczy dostrzegam dopiero piekno tego miasta. pozdro -
Klata
Sadzenie drzewek?? Żartujesz chyba. Jak słyszałam to były sadzone, ale gnojki wiadomo co z nimi zrobiły. Może najpierw trzeba ludzi nauczyć ze sie dzrzewek nie wyrywa ... -
MetalowaGlowa
no to może krzewy jakieś, albo zorganizować jakieś bojówki przeciw idiotom...ale nie...to wtedy z pół miasta trzeba wy eksterminować:) -
blaine
a ja mieszkajac we wroclawiu, zobaczylem (a raczej utwierdzilem sie w przekonaniu) ze elblag jest najnudniejszym miejscem na swiecie.; ) -
blaine
a, no i nie ma tam praktycznie zadnych perspektyw jesli chodzi o muzykowanie.; ) -
Hestosteron
a ja tam mysle ze elblag jest jednym z ladniejszych miast. Taka np Bydgoszcz odstrasza szaroscia i monotonnoscia srodmiescia. Co tylko rynek jest fajny i kilka osiedli z dala od centrum. I wogole jest rozciagnieta cholernie. Moze sie dzieje za malo w Elblagu ale ja tam to miasto lubie i lubie ludzi tam mieszkajacych :> Pozdrowka -
MetalowaGlowa
zacznijmy od tego że w elblągu brakuje miejsc gdzie fajne rzeczy mogłyby się dziać, np nie ma miejsca na jakiś porządny koncert -
Klata
Koncert czasem zdarzają sie. Mi sie podobał koncert na "dolince" Blendersów połaczony ze sztucznymi ogniami. Chyba była jakaś rocznica miasta ty cuś. Ale podobało mi sie. Ale ja widze widoczny brak miejsc (knajp itp.) do siedzenia. -
blaine
ta. koncerty na dolince tudzien na placu jagielonczyka to swietna sprawa. pelno uchlanych malolatow, ktorzy przyszli tylko dlatego, ze jest za darmo. i potem sa takie akcje jak na Kulcie, ze nie mozna bylo sie normalnie pod scena pobawic, bo jakas banda pijanych drechow napierdala ludzi.; ] -
Klata
Tego nie widziałam...;-) Bo stałam daleko. Czepiasz się szczegółów.....Na każdym koncercie sa takie osoby...
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Elbląg
- Załóż własne grono tematyczne