ELBLĄG [711]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • skejtero fan krupnika

Jesli nie pasuje wam 'miasto dresow' zaproponujcie inny opis naszego pieknego miasta; D
  • Klata

Miasto bloków i pieknej starówki; -)
  • blaine

nie przesadzalbym z ta pieknoscia; )
  • Klata

Dlaczego nie umiecie znaleźć pozytywów w swoim miescie. Ja tam lubie je. Zwłaszcza wasze świetlne ozdoby na ulicy prowadzącej do Hypernowej. Bardzo mi się to podoba. Łądniej niz w wa-wie na Nowym Świecie.
  • MetalowaGlowa

ja bym napisał: Elbląg miasto na Warmii, hm...no chyba że to Żuławy Wiślane...kurde a z geografii piątkę miałem, jak te oceny nie odzwierciedlają wiedzy:)
  • MetalowaGlowa

ja bym napisał: Elbląg miasto na Warmii, hm...no chyba że to Żuławy Wiślane...kurde a z geografii piątkę miałem, jak te oceny nie odzwierciedlają wiedzy:)
  • Klata

To już chyba bardziej to drugie. Poza tym jest pieknie położone. Kiedy stoi sie gdzieś na ulicy Ogólnej widzisz całe centrum.
  • andrej

taaa ale po co tam patrzec
    poza tym to cale miasto widac na pomniku bismarca tym kregu kamiennym przy gesiej gorze; ]] tam widac ale tez nie mozna powiedziec ze elblag jest ladny tylko ze widok miasta jest ladny i to tylko wieczorem
  • Klata

Wieczorem tak. Za mało troche drzew jest na blokowiskach, jesli mam sie czepiac. Łyso jest troche.
  • MetalowaGlowa

to może jakaś wspólna akcja sadzenia drzewek albo coś?
  • Hestosteron

EEE tam gadacie. Miasto jest ql. A dresy ?? wszedzie sa dresy ale u nas sa niegrozne :) Zreszta mieszkajac teraz w Bydgoszczy dostrzegam dopiero piekno tego miasta. pozdro
  • Klata

Sadzenie drzewek?? Żartujesz chyba. Jak słyszałam to były sadzone, ale gnojki wiadomo co z nimi zrobiły. Może najpierw trzeba ludzi nauczyć ze sie dzrzewek nie wyrywa ...
  • MetalowaGlowa

no to może krzewy jakieś, albo zorganizować jakieś bojówki przeciw idiotom...ale nie...to wtedy z pół miasta trzeba wy eksterminować:)
  • blaine

a ja mieszkajac we wroclawiu, zobaczylem (a raczej utwierdzilem sie w przekonaniu) ze elblag jest najnudniejszym miejscem na swiecie.; )
  • blaine

a, no i nie ma tam praktycznie zadnych perspektyw jesli chodzi o muzykowanie.; )
  • Hestosteron

a ja tam mysle ze elblag jest jednym z ladniejszych miast. Taka np Bydgoszcz odstrasza szaroscia i monotonnoscia srodmiescia. Co tylko rynek jest fajny i kilka osiedli z dala od centrum. I wogole jest rozciagnieta cholernie. Moze sie dzieje za malo w Elblagu ale ja tam to miasto lubie i lubie ludzi tam mieszkajacych :> Pozdrowka
  • MetalowaGlowa

zacznijmy od tego że w elblągu brakuje miejsc gdzie fajne rzeczy mogłyby się dziać, np nie ma miejsca na jakiś porządny koncert
  • Klata

Koncert czasem zdarzają sie. Mi sie podobał koncert na "dolince" Blendersów połaczony ze sztucznymi ogniami. Chyba była jakaś rocznica miasta ty cuś. Ale podobało mi sie. Ale ja widze widoczny brak miejsc (knajp itp.) do siedzenia.
  • blaine

ta. koncerty na dolince tudzien na placu jagielonczyka to swietna sprawa. pelno uchlanych malolatow, ktorzy przyszli tylko dlatego, ze jest za darmo. i potem sa takie akcje jak na Kulcie, ze nie mozna bylo sie normalnie pod scena pobawic, bo jakas banda pijanych drechow napierdala ludzi.; ]
  • Klata

Tego nie widziałam...;-) Bo stałam daleko. Czepiasz się szczegółów.....Na każdym koncercie sa takie osoby...
| |

Elbląg - miasto w województwie warmińsko-mazurskim, powiat grodzki Elbląg, stolica powiatu ziems...

Fotki

Miejsca grona (0)