-
Anonim
juz jest ! 35 zł w centrum w empiku.
bonus to 2 naklejki i kilka filterków ( eternia ) do jontów :] hehe
Eldoka kozak materiał zrobił !!!!! -
sys
-
Anonim
-
Anonim
-
-
Anonim
też się zdziwiłem, wchodzę patrzę nowy łona, patrzę nowy eldo...
są rzeczy i noc bardziej podobają mi się na bitach flamastra,
narazie tyle mogę powiedzieć bo jeszcze nie ogarnąłem tracków pamięcią -
Anonim
-
Anonim
W TAM TYM TYGODNIU BYŁA LIMITOWANA SERIA PŁYT ZAMAWIANIA
PRZEZ INTERNET -
Said
moze podziele sie moimi refleksjami...
nowy eldo? hmm mi kiepsko podpasowal. bity dobre ale jakos tak mi do niego nie pasuja, jest pare swietnych kawalkow ale to nie takie kozaki ktore do konca zycia pozostana Ci w pamieci. Rymy takie hmm wydaje mi sie ze bez wiekszego progresu. Leszek zrobil sie taki bardziej uliczny, cos tam ze jara jonty ze jezdzi szybko samochodem itp proponuje przesluchac plyte a potem kawalek To ja na bitach Noon'a... dziwia mnie niektore teksy. Myslalem ze plyta bedzie lepsza. jak narazie tegoroczne mainstreamowe wydawnictwa plasuja sie tak samo jak byly wydawane :
Ostr- HollyŁódź
Łona - Absurd i Nonsens
Eldo - 27
jesli ktos by sie spytal czy Eldo sie sprzedal, to nie ale widac ze mymusic jakies pietno odcisnelo na tej plycie.
a co do Łony to bardzo mi sie podoba ale plyta jest duzo krotsza od Ostrego (22 tracki!) i Eldoki (16) bo ma 13 kawalkow w tym jeden rmx. Wydaje sie az za krotka ale jest lepiej dopracowana, i niektore teksty wbijaja w ziemie, tak jak u Ostrego niestety u Leszka tego nie zauwazylem do tej pory...
czyli co? czekamy na Teta. (swoja droga dostal propsy od Eldoki w ktoryms tam kawalku)
no ale plytke i tak kupie jak tylko pojade do centrum. Plyta jest swietna ale czegos mi w niej brakuje, zobaczymy narazie 3 przesluchania. -
>>>Karolek<<<
Wlasnie wróciłam ze swiezutką plytka z centrum.
Jestem po pierwszym przesłuchaniu i jak dla mnie jest naprawde dobra. -
Said
-
Anonim
http://www.hip-hop.pl/news/projecto... okladka troche inna no i 1 track wiecej... pomyłka czy celowo zostalo tak zrobione? a moze rozny sie czyms jescze? o odpowiedz prosil bym samego autora -
sys
mam; ] przed chwila kupilem i jestem w trakcie sluchania; )))))))))))) -
Phoenix
-
Anonim
>Said napisał
>>REPREZENTANT napisał
>>płyta cała jest zajebista
>
>a niecała?
cała
a twoim zdaniem -
[Me?How?]
Nie lubie takiego Eldo :/ nigdy nie lubiłem i nie lubię "Opowieści...", a zdaje się, że 27 do tego się właśnie zbliża... Eternia i CKCUA wyrobiły mi zdanie o Eldoce, które teraz 27 próbuje zmienić. Nie podoba mi się to. Płyta naprawdę bardzo dobra i myślę, że byłaby moją ulubioną gdybym w życiu nie słyszał Eterni oraz CKCUA. Jednak jestem zmuszony patrzeć przez ich pryzmat, w wyniku czego "27" spada na 3 miejsce w moim rankingu płyt Eldoki. -
Anonim
nie miałam okazji przesłuchać;/ ale z opini znajomych slyszałam,że fenomenalna płyta.
ja i tak jestem cągle zakochana w starych kawałkach,,plaża" albo ,,list z ziemi". cudo. -
>Keler napisał
> http://www.hip-hop.pl/news/projecto...
>okladka troche inna no i 1 track wiecej... pomyłka czy
>celowo zostalo tak zrobione? a moze rozny sie czyms jescze?
>o odpowiedz prosil bym samego autora
no okladka juz dawno zostala zmieniona tylko na h-h.pl caly czas jest wyswietlany ten stary projekt... pozatym 1 kawalek mniej bo nie ma kawalka "nigdy wiecej" z jotuze... nie jestem autorem wiec mozesz zlekcewazyc ten post i poczekac jak eldo odpisze :P
5.
-
moniś
szczerze po przesłuchaniu stwierdzam,że płytka jest dobra :) , lecz czegoś mi w niej brakuje... ale ogólnie pozytywnie :D:D:D:D:D
elo. :D -
Anonim
>>qmk<< dzieki za odpowiedz :)
ja czuje niedosyt po przesluchaniu calejplyty ale generalnie material oceniam pozytywnie! -
Anonim
>[Me?How?] napisał
>Nie lubie takiego Eldo :/ nigdy nie lubiłem i nie lubię
>"Opowieści...", a zdaje się, że 27 do tego się właśnie
>zbliża... Eternia i CKCUA wyrobiły mi zdanie o Eldoce,
>które teraz 27 próbuje zmienić. Nie podoba mi się to.
>Płyta naprawdę bardzo dobra i myślę, że byłaby moją
>ulubioną gdybym w życiu nie słyszał Eterni oraz CKCUA.
>Jednak jestem zmuszony patrzeć przez ich pryzmat, w wyniku
>czego "27" spada na 3 miejsce w moim rankingu płyt Eldoki.
też tak myślę.