Elektronik Radom [342]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • The Uncanny Hany

No coż to zaczniemy moze od tego :D
    Rozpoczynamy cykl jaciekawsze historie prof. Jędry :D
  • Pater

aha np jak jechal 160 km/h na wstecznym. i podkreslal ze z gorki mozna!! lol
  • Pater

ooo albo ze bomba o masie 100 kg wystarczylaby na nasza szkole... :)
  • The Uncanny Hany

a bylo ze kolega dachowal fiatem 125 i scial 8 slupkow (tych co sie poza terenem zabudowanym stwaia co 100m :D)

i ze pilot teraz wsiada do samolotu wciska przycisk i sam leci?; )

Meldunki sa jeszcze? i 5 za samoloty w zeszycie? :D
  • Zawada

o baaa. samoloty w zeszycie - tego sor Jedra bankowo nie zaprzestal :D:D
    samoloty musza byc :PP...
    chociaz jakos dzieki temu ocene mozna se bylo poprawic...

a najlepsze byly klasowki u niego... jak pisal sciagane z ksiazki strona XX :]

dobre tez byly akcje jak mielismy polski w sali od PO,a on akurat konczyl lekcje... wystarczyla drobna uwaga i zamiast nudow z balasem przez cala godzine, mozna bylo wysluchac niesamowitych historii sora J. :D:D:D hehehe
  • Sołtys

lepsza histoira to byla jak obciagal lisa ze skory:DDDDDD

lub jak mu grad skrzydla podziurawil, a ze miala byc kontrola nastepnego dnia to skrzydla podminili

jeszcze bylo jak podczas stanu wojennego wylecial z cala eskadra 100km w glab rosji i ich nie zauwarzyli
  • The Uncanny Hany

Pamietam jak sie zgubil i sam trafil na lotnisko, bylo cos o katapultowaniu sie.

A dalej mowi, ze "Wy bedziecie technikami taaaaaak (i taki gest reka jakby salutowal) bedziecie ludzmi zarzadzac, skonczycie technikum i pojdziecie odrazu do pracy i bedziecie brygdzistami, bedziecie ludzmi zarzadzac..." :D
  • Zawada

jachty???:> sor jedra zmienil zapatrywania i teraz zeglarzem jest?, - plywa lodka bols z kapitanem Smirnowem...itd...; )

zawsze wystarczylo samoloty miec wklejone i jako takie pismo i 5 byla :P
  • Najstarsze Z Bóstw

nie śmiejcie się z biedaka.... to była moja jedyna 5 w całej 5cio letniej historii tej szkoły :]
  • Zawada

nikt sie nie smieje wspominamy poprostu wspaniale histrie pana profesora... kazda ma w sobie troche prawdy napewno, a ze je ubarwial nie co... no to powstal yen temat
    eeeeeeee ja tam mialem jeszcze 6 z wfu i z religii :P a z po chyba 3 :/
  • Anonim

uuu to cieniutko :P
    nie pamietasz jak pan profesro mowil ze jak jestes w tej szkole to jak wgrana w totolotku jedna na milion :]
  • The Uncanny Hany

Tak mi sie przyponialo ja pan sor Misiek mowil ze dobry technik to 6 lat chodzi do tej szkoly (teraz musi zmodyfikowac na 5 :D); )
  • Anonim

ja pamietam historie o tym jak na polowaniu zasrzelil dzika, kula trafila dzika miedzy oczy i przeszla wzdluz kregoslupa...
    psor Jedra zawsze mawial ze.: "...oko mysliwca jest niezawodne..." , tak samo mawial gdy kogos wyczail na sciaganiu
  • Anonim

jak j jeszce bylem w tej budzie to Misiek mowile ze pierwze 7 lat to sa trudne a potem to juz z gorki
  • The Uncanny Hany

wracajac do Jedry przypomnialo mi sie...

"Jestem radomiakiem" buahahahahahahaha
  • Grzybek

pokorne ciele dwie matki ssie -- teks iwaszczukowej buhehehe

• Grzybek

albo z historii jędry: jak jechał po syna do Brukseli i uniknął deszczu hahahahha.....ale the best to było jakgo prąd kopnął
  • Anonim

Najlepsze było to jak Jedrze wbiła sie kosa przez przypadek na 20 cm, i popierdzielał z nią lasem pare godzin piechota
  • Anonim

nam jeszcze opowiadal, ze zastrzelil dzika tak wielkiego jak maluch, ze trafil dzikowi w serce, przebila je kula, a ten dzika parenascie KM biegal po lesie zanim sie wykrwawil. Opowiadal nam jeszcze jak to lecial do Warszawy po szczepionke jakas na wirusy, musial sie spieszyc, dzieki temu ocalil jak to stwierdzil tysiace ludzi:). Byla tez historia, jak lowil ryby i byl w tych gumowych spodniach na szelki takie, stal w wodzie, i sie przewrocil, no i jak boja tak do gory nogami w wodzie byl, bo powietrze bylo w spodniach :D. no ale mial noz i odcial szelki i sie uratowal:)
  • Rylek

e tam w zyciu chlopcy wapadku nie mialem...
    4 min potem..
    wiecie 1 miaoem wypadek lotniczy zachaczylem kolai o linie wysokiego naoieca... ale wiecie uiejetnosci....
| |

Grono przyszlych, obecnych uczniów i absolwentow radomskiego elektronika.

Zespół Szkół Elektronicznych, Klasa L2

Zapisz się do klasy

Strona 1/2

TRICK ELKT

Anonim

♥ E. ?

Gest.

Lukkii89

ja we własnej osobie:)

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki