ELO 21 XXI [1240]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Łukasz

Mam pytanko co do Kółka Fotograficznego
    Czy jeszcze istnieje czy już się rozsypało?
    I czy wiadomo czy będzie jakaś kontynuacja Napresji??
  • look what you do! Oh, Ruby Blue!

czy kołko jest to nie wiadomo..... ale mamy klucze do ciemni od piotra i mozna sie tam ustawic...... ciemnia jest dobra.... na przerwy w rozkladzie lekcyjnym dnia (achh tennn angielski i frencz i g. wych.) prawda konradku :):):
  • Anonim

no wiecie, nie ma to tamto, trzeba najpierw o klucz nas ładnie poprosić; )
  • Anonim

Hem hem... panie folja albo ktokolwiek, kto korzysta z tej ś'ciemni... mam pytanie: czy ostały sie jakieś chemikalia negatywowe, hem?
    Usilnie szukam negatywów do mojego portfolio, więc jeżeli jakaś dobra duszyczka nosi się z zamiarem wywołania filmów, to chętnie dołączę swoje własne...:>

respekt i dystans
    Jay

odpowiada: Ktokolwiek
    no to spokojnie..... w przyszłym tyg. będzie się trzeba udac do ciemni, bo mamy fotoreportaze oddawac... wiec mozesz sie jakos podłaczyc...
    :D :D
  • Anonim

merci, przyjąłem panno "ktokolwiek":)

a "przyszły tydzień" to jakaś konkretna data?

pozdr. !:P

Re. ktokolwiek-dzast z imienia
    no jeszcze nie..... bo obawiam się iz mozemy nie dotrwać do piątku... klimatyczna obsesja klasówek....
    ale... cierpliwości...
    sądze, ze czwartek-piątek.... dobre dni....
  • Anonim

:D Hem... Jay z imienia... dotrwa do piątku, mimo maturixowo-czwartkowego ostrzału na WOSie:/

c ya;>

u QL.. z WossssU.. no to będziesz miał relacje do zdania... :D powodzenia :)
  • Anonim

panie Jay, ostały się chemikalia negatywowe, a nawet nowe też są. :]
  • kasica

czytam sobie i czytam... alez sie tam pozmienialo od naszych czasow. a to tylko kilka lat. oczywiscie gazetki pod tytulem 'nie tylko dla kollkow' (jejku coz za tytul - mysle sobie dzis, powazna dziennikarka ze stazem w powaznym dzienniku bedac) nie ma juz?
| |

XXI - 21 LO w W-Wie (kolek) Regulamin grona: pkt 1/4. Zakaz reklamowania innych gron tematycznych p...

XXI Liceum Ogólnokształcące im. Hugona Kołłątaja

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (1)