elytka warszawki-bednarska [162]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • LUCKY LUCK

skoro mam tu do czynienia ze znawcami milych miejsc, to moze ktos mi poradzi gdzie mozna zjesc wyborny obiadek, w przystepnej cenie i w miejscu ktore cieszy oko a jednoczesnie nie znajduje sie posrodku nowego swiatu...moze blisko ale nie za bardzo:)...Co do kuchni..niech obfituje w makarony,geste zupy i niezaslodkie desery..ktore wywoluja duzy usmiech...
  • Anonim

Ahhh... GrażkĘ dobrze wiesz, że "Co Tu" nic nie przebije pod względem ceny, samku oraz wielkości porcji. Oko nacieszyć tam możesz licznymi wodospadami oraz innymi tego typu elementami, upiększającymi to jakże piękne miejsce... Sam środek Nowego Światu to nie jest, więc pasuje do Twych wymagań. Najlepszy deserek niestety nie tam, ale niedaleko - na dole w BUWie w nowej kawiarence...
    To tak jeśli chodzi o okolice centrum.
    Najlepsze danie jadłam jednak na Kabatach... Można traktowac je zarówno jak danie główne, jak i deser. Ponadto gwarantowana domowa atmo.

Nie ma to jak rozmowy o jedzeniu...
  • yerba marta

na krakowskim (to jeszcze nie nowy swiat) jest zajebiscie old schoolowy bar mleczny KARALUCH! :):)
  • LUCKY LUCK

dzieki martos Twoja propozycja wydaje mi sie nader kuszaca:D sprawdze i powiem czy trafilas w sedno:*
  • Don Radamor

Ja polecam bar grażynka na tylach domu towarowego sezam. Lokal zdobią efektowne fototapety przedstawiające palmy przy zachodzie slonca, obsluga ubrana jest w schludne granatowe fartuchy w białe grochy, menu tradycyjne: flaki, parówki, rosołek i uwaga piwko po 4 złote. W barze zawsze atrakcyjni goście: ukraińcy, panie do toważystwa po czterdziestce i często ja... Miejsce godne uwagi i lansowania bo coraz mniej podobnych (polecam też bar lotos i santosa)
  • Anonim

hahah, o grazynce slyszalam niejedno. sloneczni planowali tam zrobic sesje zdjeciowa na tle gustownych tapet...
  • LUCKY LUCK

czy grazynka to to wspaniale miejsce ktore namietnie reklamuje gabi??:D
  • Don Radamor

Grażynka jest to miejsce. które ja namiętnie reklamuję...
  • aguniaszek

Jadasz tam i duży urosłeś to fakt.:)
    Ale ja bym chciała dodać że niejaki Paweł G. to persona bez gustu i smaku ... lepiej sie jego zdaniem nie kierować:)
  • Don Radamor

swój rozum mam
  • Don Radamor

co widac na załączonym obrazku
  • Katarzyna Cendrowska

a ja lubie jak mi babcia cos dobrego ugotuje:) zapraszam
  • Anonim

polecam pomidorową w JasnaBar. !!! MNIAM.

no i zawsze pozostaje "restauracja McDonald's" buhehe
  • Anonim

a tak wogóle to co z Twoim zaproszeniem kattteńko?
    aktualne czy juz zapomniałaś zupełnie o mnie?
    ha?
  • Anonim

chcialbym dodac, ze jesli moja omnipotencja pozwoli i historia trzymac sie bedzie obranego z poczatkiem wiosny toru, to zapraszam pod lipe 1/18!

kuchnia serwuje dania kazdej kuchni. dodatkowo oferujemy mozliwosc uczestniczenia w przygotowaniu posilku!

lokal jest absolutnie gay-friendly...zwierzeta sa tu mile widziane.
    wstep wolny-selekcja
    otwarte - 17 - do ostatniego goscia/konca imprezy
    mile widziane pisemne lub telefoniczne uprzedzenie wizyty - znacznie skraca czas oczekiwania na posilek...
    parking - niestrzezony, przed lokalem
    akceptujemy wszystkie karty kredytowe i wlasne zakupy
    mozliwosc sjesty w przyjaznej atmosferze

ostatnio stworzylismy program "bring your own bottle..." ktory umozliwia spozycie wlasnego alkoholu w lokalu - szczegoly pod nr 509 866 814

pozdrawiam
  • LUCKY LUCK

alez macku oczywiscie ze pamietam...jakby moglo byc inaczeczej:)z tym ze czas tak szybko plynie a ja musze jeszcze przed wakacjami pare formalnosci zalatwic...wiec musze sie tym troche zajac:)zatem mysle ze po 13 maja, mozna bedzie doprecyzowac termin....:)napewno obiadek bedzie lepszy niz w wyzej opisanym lokalu;):):):):)....elo
  • Anonim

musze powiedziec, ze nie zgadzam sie z Twoim ostatnim stwierdzeniem Kattt...
    o ile wykwintnosc potraw przygotowanch w lokalu pod lipa 1/18 odbiega od zaawansowania potraw sporzadzanych w innych miejscach, to jednak atmosfera w nim jest niezaprzeczalnie niepowtarzalna i nie znajdziesz podobnej w zadnym innym miejscu warszawy, ani na koncu swiata...

i zapewne zdajesz sobie z tego sprawe!
    moze wiec, to zazdrosc przemowila Twoimi ustami??;)))))))))))
    ELO
  • LUCKY LUCK

A-A...zadna zazdrosc moimi ustami nie przemawia..absolutnie nie!!!pozatym szczerze mowiac nie wiem czy atmosfera jest nie do przebicia..nie mowie ze tak nie jest ale stawiam duzy"??"!
    poza tym u mnie nie jest gay friendly zatem maciek ktory jest zaproszony na obiadek nie musi sie obawiac ze spotka jakas napastliwa persone...w dodatku tej samej plci..:\
    doprawdy nie wiem jak mozesz wystawiac kolegow na niebespieczenstwa..to nie kolezenskie..nie lojalne..wstyd.............:)
  • Anonim

haha

czesc Kasienko.

gay friendly nie jest... powiadasz? tym lepiej. czasem ma sie ochote odpoczac od tego meczacego krecenia dupa chodząc. :)

poza tym wiesz ze mikolaja bym nie zdradzil.. nie? :)

Hmm... alek jesli przypadkiem na obiedzie w tej przebijającej lokal Pod Lipą atmosferze, spotkam jakąś uroczą, napastliwą osóbkę płci pięknej, to będę wniebowzięty... u pięknych kobiet to bardzo fajna cecha :)
  • LUCKY LUCK

niewiadomo czy beda..te piekne przedstawicielki kobiet ale wiesz dla Ciebie ..nie mam problemu...zawsze moge pare zaprosic..tyle tych ulotek mozna znalesc w dzisiejszych czasek: na ulicy, w sklepach, za wycieraczka, przy budce telefonicznej:)pozatym lepiej nie nie zdradzaj go tylko sie z nim rozstan..nie wiem jak mozesz tolerowac to ze nie jestes jedynym..doprawdy troche poczucia wlasnej wartosci..:D
    zarty na bok..mam nadzieje ze sie nie obrazisz za taka pozna date wieczerzy:)...niestety obowiazki...ale wynagrodze wybornymi smakami:)ajt??
  • 1
  • 2
| |

to jest grono... a zreszta... piszcie co chcecie, trzeba gdzies pomarudzic...:) w koncu jestescie ...

Fotki

Miejsca grona (0)