Eminem [1436]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Ruda

pytanie brzmi : kiedy po raz pierwszy uslyszeliscie muze Ema tak by kupic sobie jego płytke; ] prościej : od kiedy go sluchacie? :DD
    u mnie bedzie juz 5 lat; ]
  • Anonim

U mnie tez 5 :) Kolezanka mnie namowila, zebym kupila kasete - i mnie wzielo; )
  • Ruda

ja bylam sobie w sklepie bo mialam kase jako gówniarz (13 lat) nie znalam sie na muzyce wiedzialam tylko kto to britney <hahaha> i kupilam pare plytek na intuicje a wsrod nich znalazl sie Eminem (Marshal MAthers LP) pokochalam i mnie wciagnelo, potem sciagnelam z neta jego poprzednie dwie plytki i tak sie zaczela mania :D
  • Pff, stupid fuckin question

ja od jakis 4 latek, jakos tak samo przyszlo :)
  • Ruda

widze ze na szczescie nie rozmawiam z ludzmi co kochaja go tylko od czasow np. "without me" :)
  • Anonim

Co do "Without Me" zszokowal mnie widok malego brzdaca, z 8 lat, w sklepie muzczynym Kupil sobie "The Eminem Show". Oh :/
  • Ruda

ej bo w Ameryce wlasnie tak jest...myslisz ze czemu sie przyczepiaja tak do Ema ze ma zly wplyw na dzieci? bo w stanach wlasnie dzieciaki kupuja jego plyty (nie tylko ofkors) a on na tym klipie chcial to pokazac ze 8 latek kupuje jego CD a on 'hero' go ratuje jakby to byla jaks katastrofa...w tym momencie nasmiewa sie z krytykow; ]
  • Anonim

Eh, rozumiem. Ale to byl teledysk.. i tak mnie zatkalo troche jak to zobaczylam na zywo; )
  • Ruda

nie tylko Ciebie :) mnie zatyka jak tylko go widze....dajmy na to w stroju Majkela; ]
  • Elja

hm... fun'ka od jakis 3 latek;) ale za to wierna;] pozdrawiam wszystkich;)
  • RaaDeeK

lol.. ja tez okolo 3 lat lubie Eminema :D a slyszalem go juz jak bylem maly... The Real Slim Shady... wtedy jeszcze nie wiedzialem co to jest H!P-H0P :D Ogolnie to gosc jest spox...

pozdro 4 @LL
  • swietlana

mi pierwsza plyte eminema dala mama, pewnie nawet nie wiedziala co kupuje moze jakis sprzedawca jej poradzil prezent dla coreczki, bo jak ja pierwszy raz przesluchiwalam to kazala mi natychmiast to wylaczyc. jak jej powiedzialam ze wlasnie to od niej dostalam i mi sie bardzo podoba to sie troszku zdziwila i zabrala plytke:/ ale w koncu znalazlam. to bylo chyba jakies 3 lata temu. :)
  • Niniak.

będzie coś koło 5 lat.. :D
  • Ruda

no i QL :) 3 lata to cos kolo 'without me' 5 lat cos kolo 'tha real slim shady' ... ja ku zdziwieniu pierwszy kawalek Ema jaki uslyszalam byl 'Marshall Mathers' i on mnie uwiódł; ]
  • Anonim

Mnie "The Way I Am" :)
  • Anonim

Ja już od 5 lat. Zajarałem się The Real Slim Shady, kupiłem The Marshall Mathers LP i tak to się zaczęło.
  • king

ja tesh cos kolo 5 <tzn wtedy zaczelam go swiadomie sluchac;)>
    a uslyszec pierwszy raz - troche wczesniej - nie ma to jak starszy brat
  • Ruda

starszy brat musial byc niezle wkreony bo 5 lat to w zasadzie max... SSLP trudno bylo uslyszec tak o; ] respect for brat
  • Niniak.

ja też chce mieć starszego brata :D
  • Ruda

a ja mam... 5 lat starszy....uwielbiam tego dauna; ] :) oprocz tego mam mlodsza siostre lat 8.... i nikt nie jest rudy!! nawet rodzice! hheheh Niniak jakie masz o ile masz rodzenstwo?
| |

"Bóg posłał mnie na ten świat, bym wszystkich porządnie wpieniał- chwali się Eminem w swoim p...

Fotki

Miejsca grona (0)