-
annagie
W najbliższym czasie prawdopodobnie będę musiała szybko podjąć pracę, pewnie jest tu sporo pracowników - moglibyście podać, na ile mniej więcej kasy można liczyć na początku i w jakim wymiarze pracy? -
Anonim
>Jane Doe napisała:
>W najbliższym czasie prawdopodobnie będę musiała szybko
>podjąć pracę, pewnie jest tu sporo pracowników -
>moglibyście podać, na ile mniej więcej kasy można
>liczyć na początku i w jakim wymiarze pracy?
Numerek to stawka od 20 na ulicy do 600 zlotych w jakiejs dobrej agencji na godziny. -
#
-
nicker
>Jane Doe napisała:
>W najbliższym czasie prawdopodobnie będę musiała szybko
>podjąć pracę, pewnie jest tu sporo pracowników -
>moglibyście podać, na ile mniej więcej kasy można
>liczyć na początku i w jakim wymiarze pracy?
dobra rada byłego pracownika - przemyśl co najmniej dwa razy zanim rozpoczniesz swą przygode z tą firmą -
-
Agencja Interaktywna A2E
Właśnie. Przemyśl! Jeszcze ci się ta praca spodoba, fajnych ludzi poznasz. To niebezpieczne!
To była zła rada obecnego pracownika:) -
★ Burnout zwana Izą ★
-
Redneck
Jak mnie to denerwuje że nikt nie potrafi odpowiedzieć na prosto skonstruowane pytanie. Miałem to samo jak chciałem się dowiedzieć.
na 3/4 etetu przez okres probny (3 miesiące) dostajesz 700zl z groszami
po okresie probnym okolo 900zl -
★ Burnout zwana Izą ★
-
Anonim
-
★ Burnout zwana Izą ★
-
-=Wi$niowY=-
no nie oszukujmy sie...brak stabilizacji finansowej w tej firmie jest jednym z powodow odejscia ludzi...zarobki sa marne...ale na poczatek i to dobre
-
ʗ'hατٱflαττ™
>annagie napisała:
>pewnie jest tu sporo pracowników
noo, nie da się ukryć :]]
zapraszamy w nasze zwarte szeregi
-
Anonim
3/4 etatu...to powiedzcie mi tak +/- ile godzin wyrabiacie w miesiącu i jak grafik wygląda 6 godzin 5 razy w tygodniu czy inaczej ?? -
Anonim
a tak jak czytam posty na gronie, to nasunęło mi się jeszcze pytanie, pensja np. za maj jest wypłacana u Was którego dnia ?? -
-=Wi$niowY=-
za maj??do 30 maja powinny byc pieniadze u pracownikow... na 3/4 etatu godzin srednio wychodzi ok 120 zaleznie od miesiaca. a co do ilosci dni to roznie..zalezy jak chcesz miec poszczegolne wolne..ale w zgodzie z prawem pracy oczywiste;D co czwarta niedziela wolna, nie wiecej niz 5 czy 6 dni pracujacych itp -
klanje
Elko mam pytanie ile w Arkadii na sprzed ksiazki można zarobić na 3/4 etatu? -
★ Burnout zwana Izą ★
tyle co wszędzie
3 pierwsze miesiące 750
potem ok 900-950 (albo więcej, zależy od premii) -
Shin[wa]
Zatrudniają jeszcze wogóle w Empiku na 1/2 etatu? Teraz chyba minimum to 3/4 etatu, jeśli się nie mylę? Macie sztywny grafik czy raz na stałe dany? -
★ Burnout zwana Izą ★
Ja nie wiem ale chyba już nie
Grafik - ustalany z góry na cały miesiąc przez kierownika. Natomiast: pisze sie na karteluszkach swoje propozycje do grafiku, tzn kto jak chce pracować. No i zawsze można się z kimś zamienić -
NATT.
|
|
Empik "NIEpełna kultura"
Miejsca grona (4)
-
Empik Złota, Warszawa
-
EMPIK Grójecka Grójecka, Warszawa
empik.com (022) 822 43 23
-
Ambasada Izraela Krzywickiego, Warszawa