-
mała
-
Anonim
-
mała
-
Tomek
-
-
Anonim
Znaczy ponoć była podwyżka. Tylko nie wiedziałem, że podwyżki oznaczają mniejsze dochody i to kierwa dosyć znacząco mniejsze. -
mała
-
Anonim
>...Julia... napisała:
>Kiedy wam tak pojechali po pensjach? i w jakich to salonach?
A co? Ty z policji czy z telewizji piszesz?; P -
mała
hehehe:D nie, dziwię się tylko...bo u nas zwolnienia są, ale pensji nie ruszali. -
niezmiennie jest mi przyjemnie..
a może poprostu odeszły osoby, które zostały zatrudnione tylko na święta.... u nas na razie żadnej redukcji nie widać
>...Julia... wrote:
>hehehe:D nie, dziwię się tylko...bo u nas zwolnienia są,
>ale pensji nie ruszali.
-
mała
-
Karpińska
-
Tomek
-
mgr prawdziwy myśliwy
No no, Junior w okresie świątecznym zatrudnia ponad dwieście osób, więc zwolnienie dwudziestu kilku nie jest takim szokiem. No i powyżej dwudziestu to już kilkadziesiąt, więc nie czepiajcie się, tylko odpowiadajcie grzecznie :P
A kto w Juniorze bywa, ten Julię na pewno zauważył, bo duża jest i całe piętro zajmuje/zajmowała; ) -
mała
Niezła riposta, Słońce:D W Juniorze zatrudniają 150 osób, ostatnio zwolnili ok. 40, pomijam osoby zatrudnione na okres świąteczny, bo to że ich zwolnili, jest rzeczą naturalną.... Jeszcze jakieś pytania? -
Tomek
Dziwne bo u Nas na Nowym podobno jest koło 90 i jeżeli nic mnie nie umkneło, to jedna osoba musiała odejść nie do końca z swojej inicjatywy. -
niezmiennie jest mi przyjemnie..
>...Julia... napisała:
>Niezła riposta, Słońce:D W Juniorze zatrudniają 150
>osób, ostatnio zwolnili ok. 40, pomijam osoby zatrudnione
>na okres świąteczny, bo to że ich zwolnili, jest rzeczą
>naturalną.... Jeszcze jakieś pytania?
kochanie a nie zarabiacie w Juniorze przypadkiem więcej niż w innych empikach? bo z tego co mi wiadomo dostaliście podwyżki ale kosztem cięć w załodze (przynajmniej sekcyjni zarabiają jakieś 300zl więcej nie wiem jak sprzedawcy) -
mała
-
Kuba