Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • .: Яоьєято √ιק :.

Czy jest jakiś Empik, w którym przy(na) kasie jest stołek lub krzesło (takie barowe np), żeby pracownik se przysiadł, jak np nie ma klientów?
  • ʗ'hατٱflαττ™

junior, żoliborz
  • Anonim

Złote Tarasy. Ba, nawet krzesło obrotowe z oparciem.

dzieki Wam; )
    u mnie nie ma i chcialem taka propozycje rzucic dyrektorce,a slyszalem ze w niektorych jest i chcialem poprzec to jakims przykladem xD
  • Arleta

Hej hej. Mam małe pytanie, więc żeby nie śmiecić to odświeżam ten temat. Czy gdzieś (gdziekolwiek) znajdę jeszcze taką małą świnkę skarbonkę za (bodajże) 21.99 z napisem 'na kryzys', 'na psychoterapeutę' itp. bo generalnie rzecz biorąc oglądałam je sobie spokojnie w piątek z mocnym postanowieniem zakupienia którejś dzisiaj i ku mojemu zdziwieniu po weekendzie zdołałam już znaleźć tylko fioletowe :]
  • Anonim

a pasowałaby Ci taka z anielskimi skrzydełkami? :P
  • Mickey.

Jeśli zagląda tu ktoś z Juniora, to jaki jest czas oczekiwania przy poku na paczkę? Tzn. czy tłumy są duże czy mega-ogromne? :P

w godzinach wieczornych (19-20:30) na pokju jest luzno (ja tam bywam o tych porach) ; ]
  • Arleta

>a pasowałaby Ci taka z anielskimi skrzydełkami? :P

z anielskimi skrzydełkami? prawdę mówiąc nie widziałam takiej. Jak wygląda dokładniej?
  • Anonim

biała, złote skrzydełka po bokach i chyba aureolkę ma :P
| |

Empik "NIEpełna kultura"

Fotki

Miejsca grona (4)