-
Anonim
Widze, że nie ma niczego takiego jeszcze wiec zakladam topic który jak sadze nie bedzie swiecil pustkami;))
tak dla przykladu u mnie dziś:
Jakieś 2 m przed kasa stoją 3 kobiety i sie skrzętnie naradzają. patrza sie na kase, znow sie naradzaja, po 10 minutach slysze"no to idź", "nie, ty idź" -dzien dobry, poprosze bilety autobusowe
:))
jeszcze inna kobieta,<z oburzeniem> jak to?! EMPiK i biletów nie ma?!?:))
albo podchodzi koleś "poproszę NESTLE cytrynową"
;) -
Anonim
haha to to nic u nas największym powodzeniem cieszą się : gwoździe , wszelkiego rodzaju kable , wazony , ogórki kiszone i raz trafiło się 12 jajek poproszę!!!!!!!!! -
**ByleNieOn**
a ja raz widziałem jak jedna baba podstawiła drugiej babie nogę;-)))))) -
Anonim
no i te babcie które przychodzą tylko po to żeby dostać reklamówkę!!!gdyby reklamówki były w umbreli to każdy paragon byłby podniesiony , haha -
-
ds
kobieta zaczepia mnie na dziale ksiazki i pyta sie czy mamy ksiazki ......!!?? lekko zmieszany odpowiedzialem No mamy :) i sie stasznie zdenerwowala za to NO :) -
Monika
-
**ByleNieOn**
-
Emi
U nas byla kiedy kobieta ktora chciala zareklamowac buty ktore niby kupila rok temu.My jej tlumaczymy ze to nie mozliwe poniewaz nasz salon jest tu juz od kilku lat.Nie ona napewno kupila tu w juniorze na drugim pietrze i ona pamieta ze to ta pani jej sprzedawla napewno. -
Monika
Klienci bywaja rózni,ale...Nasza Pani Dyrektor kiedys powiedziała rozwalajace zdanie!
"Jak odbudowali Pałac Kultury po wojnie":)))) -
Lucas
-
kRupka
U nas nad odsluchami wisaly w ramkach ojejki i klienci namietnie usiłowali ich słuchać. Wkładali słuchawki przyciskali guziczki i jak sie orientowali, ze cos jest nie tak to udawli, ze cos leci, nucili itp.
A klientki ogarniające wzrokiem regały z ksiązkami i pytające czy są ksiązki to standard. Albo biegnie klient przez cały empik (w tym przez dzial prasy) do ciebie i sie pyta czy są gazety. No i tez miałam pytanie: przepraszam, czy są płyty na kasetach, tzn kasety na płytach, tzn ksiązki na plytach :) -
Anonim
pytanie klienta stojącego wśród regałów z prasą czy są gazety to standard!!! -
Anonim
a do nas co jakis czas wpada jakis powalony koles, ktory zawsze chce sluchac plyty kombi reedycja... kiedys, jak zawsze podszedl do odsluchu zalozyl sluchawki i... zaczal sie "kolysac" w rytm muzy... potem poszedl. ja poszedlem wyjac plyte a tam... NIC NIE BYLO!!!! hehehe!!:P -
Anonim
hehehe, czasem tez starsi klienci zabawnie dają upust swojemu neizadowoleniu, dziś usłyszalem, że "pracujemy jak za komuny":>>, ale to nic w porównaniu z plytkami widmo... -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
aha, no, na prasie kilka dni temu jedn pan podchodzi i mówi, że wyborową poprosi... -
Anonim
do mnie do kasy podchodzą i mówią <gazetę poproszę> ja się pytam jaką i wtedy słyszę już zirytowanego człowieka <no gazetę no jakto jaką>!!!!Chodzi oczywiście o wyborczą , tylko ta jest nazywana gazetą a reszta to ch....wie co!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Anonim
tak, z tą gazetą zdazylem zauwazyc juz...
a jeszcze jak ludzie rzucaja na lade pieniadze, krzycza "tylko za gazete" i uciekaja??... -
| krotka |
mnie wkurza, jak przychodzą do "kasy", przy której zupełnie nie ma kolejki w przypadku kiedy przy dwóch pozostałych stoi po 5 osób i robią obrażoną minę, kiedy dowiadują się, że to nie kasa, a info :/
Dlatego chciałam złożyć oświadczenie:
Kochani klienci, macie rację... to wszystko moja wina... to tylko i wyłącznie moja wina, że nie umiecie czytać :]