-
Tomek
W sumie raz w życiu widziałem CV z listem w Empiku, więc to raczej nie jest konieczne. Za to zdjęcie już jest ważne, nie oszukujmy się, tu się jednak pracuje z ludźmi. Bez zdjęcia daję 50% mniej szans. -
beata
Najlepiej zastanów sie czy tam w ogóle warto pracowac;] osobiscie nie polecam nikomu..... -
Ω Malum in se Ω
Witam, witam!
Na wstępie powiem że zdemotywowaliście mnie do pracy w Empiku; ] Z tego co mówicie, zarobki są potworne.
Jako że rozważam pracę w Empiku (jako ostateczność) chciałem się Was zapytać jak jest z pracą w weekendy? Czy są obowiązkowe na wstępie, czy zależy od grafiku? W soboty i niedziele stawka godzinowa jest wyższa?
Z góry dzięki i pozdrawiam! -
Tomek
Witamy!
Co kto lubi - atmosfera w pracy jest przyjemna :)
Praca w weekendy - kwestia dogadania się z kierownikiem, są różni i zależy też to od pozostałych pracowników. Ale częściej się udaje nie pracować.
Stawka jest taka sama - wyższa może być tylko, jeśli jest płatna nocka. Tak to wszystko po normalnemu.
Pozdrawiam. -
-
Ω Malum in se Ω
-
Elvi
jestem właśnie po grupowej rozmowie kwalifikacyjnej do nowo otwieranego empiku w Goleniowie. pierwszy etap zaliczony pozytywnie. o 16:00 rozmowa indywidualna... lekka trema... -
Elvi
-
Tomek
-
Dziewczynka
witam, zaczynam pracę w poniedziałek. nie wiem zupełnie jak się ubrać...
bardzo szybko marznę, czy pod koszulką mogę mieć coś na długi rękaw? -
Tomek
To nie powinien być problem, nie słyszałem by komukolwiek do ej pory ktoś nakazał nie nosić :) -
Dziewczynka
dzięki :)
po tym co tu poczytałam troszkę się martwię czy dam radę i czy to miejsce dla mnie, ale cóż... nie zostaje nic innego jak pójść i się przekonać. -
(: MoNiA
Witam!
Idę we wtorek na rozmowę do Empiku i mam się zastanowić czy wole pracować na prasie czy na muzyce i filmach. Czy ktoś mógłby mi przybliżyć czym się to różni i ogólnie jak wygląda praca na takich działach? -
pawkam ...
Witam powiedzcie mi proszę czy szukają może kogoś do pracy w empiku w wola park lub złotych do woli zaniosłem cv wczoraj i wysłałem drogą meilową jakieś 2 dni temu, ale jak na razie cisza, na jakiej to jest zasadzie zbierają cv od paru osób a potem oddzwaniają wiem, że potrzebowali na dział książki tak było w jednej z ofert pracy oferta była ważna do 21 z tego, co tam napisali i stąd moje pytanie czy czekać na telefon czy dać sobie spokój