EMPIK [734]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Mała Mi

Kochani!

Wpisujcie się jesli firma zrobiła Wam kuku!
    Ja będę pierwsza!
    Marzenko - dopiszesz się?
  • addict

a ja moge sie wpisac?;p
  • Mała Mi

jeśli tylko czujesz taą potrzebę...hihih
    A właśnie podobno zwolnili Gutona z BS.
  • addict

a tez tak slyszalem. guton out a w jego miejsce pakula in.
  • Lucas

ja też sie dopisuje.niestety dostałem od tej firmy solidnego kopniaka prościutko w tyłeczek.
  • | krotka |

nieobecni podobno nie mają prawa głosu, to pozwolę sobie wpisać Roberta.. jemu też niewątpliwie świństwo zrobili.

$!@#@&#% Empik!! :[

A najśmieszniejsze jest to, że ludzie tacy jak sexretarka z zamiłowaniem do http://www.kulki.net pracowała, pracuje i będzie pracować... :/
  • Monika

Och!Ty nigdy nie zapomnisz o Pacurku:))
  • Anonim

No to mnie też tu nie może zabraknąć...
  • | krotka |

Monika :) przestań narzekać, o Tobie też bym nie zapomniała, na szczęście nie muszę Cię dopisywać do tej listy :)
  • Monika

Ja wiem czy to takie szczescie.Napewno jakbys musiała nie byłoby czego załowac...
  • -=grisza=-

a ja powiem ze juz od cholery dobrych kolegow potracilem i kolezanek zreszta tez. wszyscy odchodza i ja jakos kiepsko sie czuje:)........
  • Anonim

No, z empiku odchodza zawsze najfajniejsi ludzie... W Blue jest narazie ok... chociaz zmienilabym wszystkie biale koszulki procz swojej kierowniczki =)
  • -=grisza=-

powinni zatrudnic na wyzsze sanowiska ludzi co zaczynali tak jak reszta a nie z naboru i pojecia nie maja:)
  • luste

czy ja tez moge sie tu wpisac, jesli musze pracowac po kilka godzin przed baaardzo starym monitorem, ktory baaaaaardzo szkodzi moim oczom?
  • -=grisza=-

a mi dodatek za prace bez okna zajebali:)
  • Anonim

a mnie ochrona w wała zrobiła... rozumiem kierowników muzyki (najpierw andrzeja potem maline) ze nie mogli mi powiedzmu "darować" bo mieli inf ze tytułów brakuje - ale moje tajemne śledztwo ze oni tego kurwa nie policzyli!! da miesiące mineły a ja sie pogodzić nie moge :)

no i patrząc na pasek czuje sie dziwnie robiony w wała. boje sie paska za styczen bo liczyłem na jakieś premie za grudzien kiedy to robiłem godzinowo ponad cały etat a pewnie dostane 200 zł. przykre :/
  • Anonim

Nadgodziny sa kompletnie nie współmierne z tym co EMPiK placi. W zeszlym roku nie dostalam ani zwrotu godzin ani kasy za 40 nadgodzin... shit!
  • Misiek- Joy Machine's drummer...

a ja to już mam regularnego pierdolca i skrzywienie umysłu <nie mówiąc o bólu kręgosłupa> po dwóch latach w tym bałaganie...
  • Mała Mi

Zwłok!:P hihii
    Nic nie rozumiem z tego co piszesz?
  • Mała Mi

Aha a co do wypłaty styczniowej (czyli premii za grudzień) to widząc produktywnośc (czyli z tego co pamiętam 470zł) to dostaniesz na rękę o jakieś 200 zł więce?!
    Zresztą ja już się premii od marży nie spodziewam od... tej firmy. Czyli co - czysta podtswa za siedzenie po 12h w grudniu! Hura! Czekam do 30 stycznia!
    Bu....
| |

Empik "NIEpełna kultura"

Fotki

Miejsca grona (4)