Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

chyba ktos zakladajac to grono powinien rzucic jakis temat? co wy na to?
    ale kontynując temat grona nie wiem KasiaK co rozumiesz przez stwierdzenie "ciekawe akcje"?
  • Anonim

Dobra, sorry wczoraj byłam zajebiście zmęczona więc przepraszam. A jeżeli chodzi o temat to myślę, że po prostu "Empik" jest wystarczającym hasłem do dalszej dyskusji.
    Empik pełna kultura, nie wiem jak jest w innych ale u nas np. społecznośc empikowska żyje swoim życiem i zauważyłam ,że im więcej jest rygoru i tym podobnych żeczy, to tym bardziej sie zrzeszamy i trzymamy razem. no i te impreeeezy i wyjścia na bro. Pełna kultura, pełną gębą. Ogólnie zapraszam wszystkich empikowców czasem trzeba się wygadać - ponabijac a może nawet i spotkac się. Forum zaprasza
  • Anonim

wiesz co ja szczerze mówiąc nie pracuję już w empiku i jedyna "niezła akcja" to była jak jakiś obcokrajowiec kupowal plyty..
    .. ja się pomyliłem przy wbijaniu płyt (taki system) a sam jestem taki zamotany, że się nawet nie zczaiłem następnego dnia przyszedł po zwrot kasy no i kilka dni później tam nie pracowalem..
    ...wcale nie żałuję chociaż klimat był fajny
    no ale mało płacą:(
  • Anonim

Kochany, takie akcje są non stop więc nie ma się co przejmowac w systemie jest dużo błędów. A że mało płacą to fakt a w którym emopiku pracowałeś?
  • Anonim

MEGASTORE,

no wiesz wcale się tym nie przejmuję ale chyba byś się padła ze śmiechu gdybyś usłyszała o jaką kwotę się pomyliłem :)
  • Anonim

ja moze nie pracuje w empiku ale rowniez w ARKADII i mam baaaardzo duza stycznosc z klientami; a moj kumpel rowniez jak Wy pracuje w empiku w Arkadii(choc ostatnio nie widzialem go w pracy?? ciekawee co sie stalo??)
  • Anonim

Fellipo a gdzie pracujesz w Arkadii??
    i jak ma na imie Twój kumpel bo może znam tego pana
  • Anonim

ja w tchibo a kumpel ma na imie arek i pracuje na punkcie "informacji" ktory dosc czesto jest mylony z kasami(heh ta inteligencja klientow):D
  • Anonim

taaaa? no to super juz mamy wspólnego znajomego. W info chcą płacic a przy kasach sie o wszystko pytają, shittttt
  • Anonim

no a u nas chca piwo wino a nawet nalesniki i gofry a jak czytaja nasze kawy to o pomste wola
  • Anonim

jak?, jak?, napisz :-)
  • Anonim

np zamiast moka(mocha sie pisze) to oni mocze prosze{bo sam sie zmocze ze smiechu jak to slysze} lub kafe ał lait zamist cafe ole (cafe au lait) ciasta to zamiast ormiański to mamy tort tchibo lub orientalny aa a wszystkie kawy sa takie same i nie da sie ich rozroznic a ciasta to tylko ciasta tchibo bez nazwy i musza je obejzeć od srodka i pokazyja nam palcem a my mamy zgadnac ktore maja na mysli..... wielu przypadkow akurat ni pamietam:D:D ale mozna je mnozyc
  • Anonim

ale wiesz chyba jesteśmy skazani na to do końca świata i o jeden dzień dłużej. Ludzie tak maja lansują sie , co to nie oni, wyzej sram niż dupę mam a w żeczywistości to buraki ze wsi którzy się dorobili i myślą że im wszysko wolno, tzw nowobogactwo.
    sorki uniosłam sie trochę :-) ale się napatrzę na tych ludzi, którzy nieraz wydaja na jednych rachynku, hajs na który zapieprzam przez 2 miesiące i przy tym oszczędzam
  • Anonim

żeczywistośc = rzeczywistość, moja skucha
  • Anonim

niestety life is brutal i jezeli ma sie prace gdzie jest stycznosc bezposrednia z klientami tak niestety bedzie.
    P.S. na ktorym miejscu w empiku pracujesz??
  • Anonim

MUZYKA MUZYKA MUZYKA, jak się zapytasz w empiku o Kasię to wszyscy mnie znają, bo Kasia jest tylko jedna buuuhahaha
  • Anonim

w tchibo w arkadii tez jest 1 i tylko 1 filip i chyba w barach to imie jest na tyle orginalne ze tylko ja sie mam tak na imie:P a niektoe dziewcz......... a moze nie wazne............
  • Anonim

co nieważne, dawaj dawaj
  • Anonim

bo nie wiem co bys sobie o mnie pomyslala...
  • Anonim

ps jak masz gg to moze przez to pogadamy bo to jest dosc powooolna rozmowa
| |

Empik "NIEpełna kultura"

Fotki

Miejsca grona (4)