-
Arien - Black Angel (ZŁO!!!)
Ma ktoś może fotki z tegorocznego multimedialnego BSK w falentach? chętnie bym obejrzała i cofnęła się tydzień w czasie :) -
Anonim
-
ʗ'hατٱflαττ™
>Wojteq napisał
>Zakładam że zapał wszystkich opuścił po ostatnich
>podwyżkach płac :D
>Buhahahahahahaha!!!
kiedy zobaczyłem kwotę przelewu na koncie - na plecach wyrosły mi skrzydła i popędziłem w tłum, by czym prędzej służyć klientom pomocą!!
[joke] -
.:U live only once:.
-
-
Anonim
Mnie tam moje 913zł zadowoliło (chociaż dopiero połowa miesiąca, a już wydane). To i tak więcej od pensji za sierpień (700zł) i wrzesień (800zł) -
Anonim
heh o finansach nie ma co gadać .
ale klimat hmm na 10 pracowników
6 jest zakręconych pozytywnie , 2 neutralnie i 2 negatywnie .
a kogo do jakiej grupy przydzielono to już kwestia gustu :P
empik arkadia , i już więcej nic nie wspomnę ...
tymczasem do zobaczenia w empiku gdziekolwiek :-) -
Anonim
ps: na 10 koleżanek , o <rotfl> lubię prawie wszystkie i może tylko jak
na razie irytuję mnie czasami jedna koleżanka może się coś zmieni a może
statystyki pozostaną bez zmian kto by nad tym myślał ...
-
Mickey.
A ja jestem pod wrażeniem uroku blondwłosej Magdy z POKu/bileterii/kasy na 1. piętrze Juniora. Ech, nie da się prasy zamawiać jako paczka do odbioru?; ) -
Mickey.
-
Owieczka
Chciałabym serdecznie pozdrowić pana Grzegorza z Empiku w Złotych Tarasach, który wczoraj pomagał mi szukać książki (on wie o co chodzi) :) Dzięki! :) -
Anonim
hmmm... Nie pamiętam:p po zdjęciu nie kojarzę i nie mogę Cię dopasować do książki:P:P wrzuć sobie jakieś inne zdjęcie jeszcze;)pzdr "empik pełna kultura:D" -
Anonim
Przepraszam familie, dostalem karte podarunkową 100zł czy moge ja wykorzzystac i kupić za nią bilet na koncert w biletowni w złotych? -
Jolka