EMPIK [734]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • !Flamecards!

do czego to doszło....dzis na zebraniu to juz eh masakra, sprawa jest powazna....jak mozna tyle towaru wynieść ze sklepu....to naprawde big problem, a tak naprawde to pracowicy troche dostają tez za to i niestety są traktowani jak potencjali zlodzieje....co to sie dzieje,,,to juz przerasta wszytsko.....a dzis juz nawet nie mozna do szatni wejsc i wyjsc z niej bez sprawdzenia..przykre
  • Anonim

przykre ejst to, ze nie wiadomo KTO to robi. sprawa jest naprawde powazna.... nawet przez duze P.
    ja nie moge z szoku troche wyjsc caly czas.. mam nadzieje ze zlodziej/e szybko zosna zlapani! :/
  • marzka

popieram i Was, u nas od 3 tygodnie strasznie dużo rzeczy zginęło z gazet najwiecej filmów. A "ochrona"to stoi przy wejsciach i tyłka na inne działy nie ruszy, i opowiadają sobie jakieś kretyństwa przez te swoje radyjka. A właśnie wychodząc jestem bardziej przeszukiwana i podejrzana o kradzierz, niżeli klient na sklepie, który rzeczy wynosi. I gdyby ta ochrona byłą miła dla nas, a my po części mamy chamską...Szkoda, ze tak jest :/
    Ja mam nadzieję, że kiedys uda mi się kogoś podlukać i potem go ochrzanic za to co robi...Szkoda ze mamy takie społeczeństwo
  • Ainhoa Wilq

Wczoraj już nie było tych przy socjalnym, ale to przegięcie, człowiek idzie do toalety, a nie ma go 15-20 min, bo stoi w kolejkach do przeszukiwania.
  • Anonim

taaa
    porażka ost znalzłam na psychologii opakowanko po play station za 259zł, apotem jeszcze to plastikowe opakowanie (co ma gry itd chronic przed wyjęciem) z oderwanym tym białym "zawiaskiem" nie wiem chyba ktos to odgryzł!
    bydłaki!
  • Aka

ano....okropne jest to, że sytuacja, bądź co bądź nieprzyjenma urosła w siłę przed imprezą, i jak ja mam się teraz odprężyć???
    co do ochrony, nie działa ona niestety najlepiej...panowie zamiast "polowac" oglądaja własne buty, płtyt na regałach, gapia sie w przegladarki na dziale filmu, albo na tyłki pracowników płci zenskiej. panie natomiast plotkuja używajac do tego tych czarnych kosteczek, które powinny im chyba słuzyc do pracy.
    inna bajka to panie z portierni, które w znacznej wiekszosci zachowuja sie jakby robiły łaskę, ze zagladaja mi do torebki, albo co gorasz musza cos niecos zapisaac z mojego powodu...
    czy inne salony tez tak mają, czy taka ochrona jest tylko u nas?
  • Anonim

hoho, a skad jestescie? w juniorze takie buty?
    u nas spoko, ochroniarz OK. tylko, ze tez kradna. ale to chyba wszedzie! ... :/
  • !Flamecards!

ano junior.....jutro z tego co widzialem w socjalnym to ma byc zebranie pracownikow i ma byc jakas dyskusja na ten temat......
  • Lucas

widze ze sa jakies postepy i chca dyskutowac zamiast wywalić wszystkich; )
  • Anonim

o 14, obecnosc obowiazkowa.

nabardziej mniej zirytowalo jak weszlam na gore po rafala, tylko po to zeby mu powiedziec ze siedzi troche za dlugo na przerwie; )
    chcialam wejsc i powiedziec 'chodz' ale nie musialam jeszcze przez ochrone sie przewalac :]

jesli to ma pomoc w znalezieniu zlodzieji no to spoko... ale nie wiem czy to cos da.
    wydaje mi sie ze dzis 'cos' o coponiektorych zostanie powiedziane.. zobaczymy.
  • Anonim

ale nie, (tu przecinek mial byc.. bo teraz sens jest taki jak ma byc;) skutki wczorajszej imp) musialam jeszcze przez ochrone sie przewalac :]
  • Anonim

kasia, już nie będe tak długa na przerwie siedział.... :P
    niech sie ta sprawa szybko rozwiąże... ale jakby sie okazło że to ktoś z pracowników...to ch m w d!!!
  • marzka

u nas ochrona też przygląda sie tyłkom dziewczyn, szemrają przez swoje łoki-toki, grają w gierki i nic więcej, a i podpici co poniektórzy przyjść potrafią,kurde.
  • Dziama-

tja szkoda ze traktuja praconikow empiku jak zlodzieji wrecz zenujace i smutne ze nie maja zaufania... och nic tylko powzdychac
  • Anonim

po dzisiejszym zebraniu jestem zdania ze po pierwsze neiktorzy kombinuja, kombinuja i ejszcze raz kombinuja jak wyniesc i jak wyniesc jak najwiecej..
    nie uwierze w to ze ochrona nic a nic nie wiedziala... sory ale jak znikaja megapaczki przyjaciol, no to chyba to naprawde KTOS musial zauwazyc :|
    a po drugie predzej czy pozniej za reke ktos zostanie zlapany, i naprawde nie zazdroszcze. po prostu nogi z dupy bym powyrywala..
  • Anonim

no dokładnie... będzie lincz!!
    a tak nawiasem. ciekawe gdzie jest polówka Bobasa??
  • Anonim

ja wynoszę tylko reklamówki z empiku, jak coś kupię; -)
    Dobry Kradziej to martwy Kradziej!
    Jeszcze rozumiem podkradanie żywności z biedy..ale dla własnego widzimisię czy kaprysu! niet!
  • **ByleNieOn**

xawier te megapaczki przyjaciół to chodzi o komplet wszystkich sezonów i czy pojedyńcze sezony? bo nam to z 6 pojedyńczych ukradli...zbóje
  • Anonim

megapaczka to nazwa calego kompletu, w tej skrzynce wielkiej...
  • Nornica zielona

niech mi ktoś odpowie na pytanie: jak można wynieść playa albo box przyjaciół? to widać jak na dłoni? może my to robimy?
| |

Empik "NIEpełna kultura"

Fotki

Miejsca grona (4)