-
Asiunia
kazdy moze opisac jakas osobe z imienia i nazwiska ktorej juz w empiku nie ma, bedziemy wtedy pamietac o wszystkich -
Asiunia
ja opisze Łukasza Kostrzewę...od nas z multimediow...
zwolnili go chyba w listopadzie....pracuje teraz w NTT i chorobliwie mi go brakuje....tesknie jak diabli...to byl najlepszy sprzedawca...zartobliwy...weso ly no i palil fajki!!! bo u mnie nikt nie pali -
Anonim
trudno spamiętać wszystkich tak wielu ich było ostatnio Michał a był z nami od samego początku tzn. dwa latka fajny chłopak szkoda a wcześniej Elizka, Krupka, Asia i wielu innych -
Anonim
Robert S. - dział książki Wola Park... Gdybym miała pisać o wszystkich zaletach nie starczyłoby miejsca. Dość powiedzieć, że był/jest jednym z najinteligentniejszych, najpracowitszych, najcudowniejszych z ludzi jakich znam... I to poczucie humoru...I oczywiście finał jest taki, że nie został doceniony w naszej, naszczęście byłej już, firmie.... -
-
kRupka
-
Asiunia
a pamietacie Irka z magazynu juniora??
albo Wojtka co go Sweter nazywalam??
fajni ludzie...
a szczegolnie Swetrus....kurde brak mi go... -
Empress Tamika
-
**ByleNieOn**
-
kRupka
>Elizka napisała:
>Ej, Blue City!! a nikt nie pamieta
>o.......Muminku!:))))))))))
Jak nie pamiętam? Co noc wzdycham -
Anonim
porażka..
Kurde mnie też wywalą, bo to dziwne jak kce dobrze to jest źle, jak kce żle to też dobrze..
Czy jest jaki wybór? -
Anonim
-
Anonim
Muminek był zajeb.... i myślimy o nim często żeby sie pośmiać::))a wszystkich nie da sie wymienić
-
Nornica zielona
Izunia junior muzyka, teraz arkadia
kto inny potrafił siedząc na info westchnąc: qrwa, co to ja informacja jestem; )
karola tyż arkadia teraz, święta cierpliwość gdy miałem czas michaś_100pytań
i tak można dulgo..... -
Anonim
i adam robiacy testy ze znajomosci polek wyciagajac jakas plyte ktora nie-powinna-tam-byc :P
bylam pod jego skrzydlami jak przyszlam i sie przywiazalam, mimo ze nie raz i nie dwa zjebe dostalam od niego konkretna; )
teraz jest w arka.
-
Asiunia
-
Empress Tamika
No tak, Krupko droga... Mumina sie wspomina, bo to niezly towar byl...:))) pamietam, jak chcialo mu sie, nie wiem, siku chyba, i mnie nie chcial puscic do lazienki, zebym mogla sie w spokoju przebrac i powiedzial, ze rownie dobrze moge to zrobic w schowku na detergenty!:)))))))powiedziala m, ze rownie dobrze sam moze sie tam wys...ać...:)
-
Anonim
nie ma Marty S z którą zdążyłam się skumplować... i wielu innych fajnych osób; ( -
ds
aga m.
aga k.
aneta g
madzia m
daniel ł
zajebisci ludzie ktorych brakuje w galeri -
truskaweczka
-
Asiunia