EMPIK [734]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Asiunia

kazdy moze opisac jakas osobe z imienia i nazwiska ktorej juz w empiku nie ma, bedziemy wtedy pamietac o wszystkich
  • Asiunia

ja opisze Łukasza Kostrzewę...od nas z multimediow...
    zwolnili go chyba w listopadzie....pracuje teraz w NTT i chorobliwie mi go brakuje....tesknie jak diabli...to byl najlepszy sprzedawca...zartobliwy...weso ly no i palil fajki!!! bo u mnie nikt nie pali
  • Anonim

trudno spamiętać wszystkich tak wielu ich było ostatnio Michał a był z nami od samego początku tzn. dwa latka fajny chłopak szkoda a wcześniej Elizka, Krupka, Asia i wielu innych
  • Anonim

Robert S. - dział książki Wola Park... Gdybym miała pisać o wszystkich zaletach nie starczyłoby miejsca. Dość powiedzieć, że był/jest jednym z najinteligentniejszych, najpracowitszych, najcudowniejszych z ludzi jakich znam... I to poczucie humoru...I oczywiście finał jest taki, że nie został doceniony w naszej, naszczęście byłej już, firmie....
  • kRupka

Rotacja taka, że serwer gronowy tego nie pomiesci :D
  • Asiunia

a pamietacie Irka z magazynu juniora??
    albo Wojtka co go Sweter nazywalam??
    fajni ludzie...
    a szczegolnie Swetrus....kurde brak mi go...
  • Empress Tamika

Ej, Blue City!! a nikt nie pamieta o.......Muminku!:))))))))))
  • **ByleNieOn**

zbyt wielu....
  • kRupka

>Elizka napisała:
    >Ej, Blue City!! a nikt nie pamieta
    >o.......Muminku!:))))))))))

Jak nie pamiętam? Co noc wzdycham
  • Anonim

porażka..
    Kurde mnie też wywalą, bo to dziwne jak kce dobrze to jest źle, jak kce żle to też dobrze..
    Czy jest jaki wybór?
  • Anonim

kce żle to też dobrze NIE JEST...
  • Anonim

Muminek był zajeb.... i myślimy o nim często żeby sie pośmiać::))a wszystkich nie da sie wymienić
  • Nornica zielona

Izunia junior muzyka, teraz arkadia
    kto inny potrafił siedząc na info westchnąc: qrwa, co to ja informacja jestem; )

karola tyż arkadia teraz, święta cierpliwość gdy miałem czas michaś_100pytań

i tak można dulgo.....
  • Anonim

i adam robiacy testy ze znajomosci polek wyciagajac jakas plyte ktora nie-powinna-tam-byc :P
    bylam pod jego skrzydlami jak przyszlam i sie przywiazalam, mimo ze nie raz i nie dwa zjebe dostalam od niego konkretna; )
    teraz jest w arka.
  • Asiunia

dzis sie zwolnila Aga K. z art-papu
  • Empress Tamika

No tak, Krupko droga... Mumina sie wspomina, bo to niezly towar byl...:))) pamietam, jak chcialo mu sie, nie wiem, siku chyba, i mnie nie chcial puscic do lazienki, zebym mogla sie w spokoju przebrac i powiedzial, ze rownie dobrze moge to zrobic w schowku na detergenty!:)))))))powiedziala m, ze rownie dobrze sam moze sie tam wys...ać...:)

• Anonim

nie ma Marty S z którą zdążyłam się skumplować... i wielu innych fajnych osób; (
  • ds

aga m.
    aga k.
    aneta g
    madzia m
    daniel ł
    zajebisci ludzie ktorych brakuje w galeri
  • truskaweczka

No i jeszcze wspaniala Marzenka Kurianowicz z prasy :)
  • Asiunia

i Macius Łapiński z multimediow i Ola z POKU!!!
| |

Empik "NIEpełna kultura"

Fotki

Miejsca grona (4)