-
mała.
* PIRACI Z KARAIBÓW,
* CZEKOLADA,
* BLOW,
* TRUPOSZ.
dla mnie faajnie:) -
Nikita
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JA IDE!!!!!!!!
<serce> -
Piotrek
Raczej tak....
Zapowiada sie odjazdowo, może byc fajnie...
Troche lekko wykręconych filmików..... -
Anonim
1 i 2 film widziałam, są fajne. na ENEMEFA bym poszła, bo wkońcu to Johnny Depp!! Ale pewnei ne pójdę :( Powody są :
1.rodzice
2.kasa (a raczej jej brak) -
-
mała.
-
Jusi
-
Mitch, Justin
no to jak bede miał kase to ide nie ma zmiłuj
hmm powiem jeszczeinaczejjak bede w stanie bo 2 czerwca impra... a 1 nagranie do TV -
Anonim
MaluH..hmm...powodów jest wiele, ale głównie to, że jestem gównairz, nie bedę się szlajać po nocach, w nocy mam spać,a nie oglądać filmy i do tego w kiniee, który znajduje się o godz. drogi stąd (czytaj Ursus) i wile wiele innych powdów... -
mała.
jaaki gówniarz...przecie jeśli dobrze patrzyłam to we wrześniu masz 18 latek..ja doo kina też mam z godzinkę i też miałam podobnie z rodzicami kiedyś...alle no nic...szkoda, że nie możesz być na Enemefie:)pozdrawiam. -
Owca
Ale jak to włóczyc po nocach? przeciez w nocy grzecznie w kinie, a do domu dopiero rano :P
a maratonik suuuper :] bo Deep suuuper :D -
|>Mery<|
-
Anonim
"Ja pójdę na swoje to będę mogla robić co chcę i chodzić gdzie chcę" coś w tym stylu :p
Raz uciekłam na ENEMEFA. tzn. to nie taka do końca ucieczka, bo wiedzilei gdzie idę i widzieli jak wychodze i wogóle, ale poszłam choć mi zabronili :p poszłam na Noc Grozy. było suuuuper. inie żałuję, że uciekłam :p -
Sarnah?
-
Hesus
właśnie, nożycoręki był fajny...bałam się tego filmu jak byłam mała:P
a na enemef miałam iśc, ale jednak wybieram się jutro na maraton do kinoteki:) -
mała.
-
Hesus
edukatorzy, kontrolerzy i good bye lenin...idę jutro bo w następny piątek niezbyt mogę zarwać noc:P -
Marta Kobiałka
-
Marta Kobiałka
-
dude vel As
Silver Screen. Więcej info: http://www.enemef.pl :-) -
Anonim