ENEMEF - Nocny Maraton Filmowy [4011]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Budyś

Chyba nie ma takiego tematu, a przydatność jego może być IMO znaczna - możliwość zaoszczędzenia 50 lub nawet 100 zł to chyba fajna sprawa :)

Proponuję, żebyście zamieszczali tutaj linki do konkursów, gdzie można wygrać darmowe zaproszenia do kin.

Ja pozwolę sobie podlinkować konkurs, który współorganizuję:
    http://nastolatek.pl/konkursy.php?i...
  • still young

Nie mam linku ale podesle pomysl...co tydzien w gazecie WPROST jest kupon do multikina wystarczy wyciac i ustawic sie w kolejce rano co wtorek lub srode, troche stanai ale za free wejscie; ))
  • Anonim

co miesiac w FILMie sa takie propozycje! wycinasz i stajesz do kolejki w dany dzien :)
  • Budyś

multikino to nie ENEMEF :)
    a poza tym gazety trzeba kupowac, a w necie mozna cos wygrac bez inwestowania nawet grosza :D
  • Anonim

no prawda ale zaoszczedzenie na jeden bilet do kina to tez cos... niestety ja - biedna studentka :( - na gazetach tez musze oszczedzac...
    pzdr
  • still young

hehe to ja mam dla biednych studentow propozycje...bo sam z tej mozliwosci korzystam. A wiec idziecie w kazdy poniedzialek do oddzialu mbanku, taki miesci sie miedzy innymi na SGH i bierzemy drodzy i studenci gazetke za TOTALNE FREE....i kino mamy za TOTALNE FREE plus 30 min stania...ale chyab warto nawet jesli to nie ENEMEF; )
| |

Najlepsza opcja na piątkową noc! ENEMEFy, czyli Nocne Maratony Filmowe - odbywają się raz w mies...

Enemef

• Enemef
  • 12, Warszawa
  • Enemef , info@enemef.pl
  • bilet w cenie 24 pln na Enemef dla posiadaczy karty Grono.net i osoby towarzyszącej

Fotki

Miejsca grona (5)