-
Budyś
Chyba nie ma takiego tematu, a przydatność jego może być IMO znaczna - możliwość zaoszczędzenia 50 lub nawet 100 zł to chyba fajna sprawa :)
Proponuję, żebyście zamieszczali tutaj linki do konkursów, gdzie można wygrać darmowe zaproszenia do kin.
Ja pozwolę sobie podlinkować konkurs, który współorganizuję:
http://nastolatek.pl/konkursy.php?i... -
still young
Nie mam linku ale podesle pomysl...co tydzien w gazecie WPROST jest kupon do multikina wystarczy wyciac i ustawic sie w kolejce rano co wtorek lub srode, troche stanai ale za free wejscie; )) -
Anonim
co miesiac w FILMie sa takie propozycje! wycinasz i stajesz do kolejki w dany dzien :) -
Budyś
multikino to nie ENEMEF :)
a poza tym gazety trzeba kupowac, a w necie mozna cos wygrac bez inwestowania nawet grosza :D -
-
Anonim
no prawda ale zaoszczedzenie na jeden bilet do kina to tez cos... niestety ja - biedna studentka :( - na gazetach tez musze oszczedzac...
pzdr -
still young
hehe to ja mam dla biednych studentow propozycje...bo sam z tej mozliwosci korzystam. A wiec idziecie w kazdy poniedzialek do oddzialu mbanku, taki miesci sie miedzy innymi na SGH i bierzemy drodzy i studenci gazetke za TOTALNE FREE....i kino mamy za TOTALNE FREE plus 30 min stania...ale chyab warto nawet jesli to nie ENEMEF; )