ENERGY 2000 [2101]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • j

>Szczegóły... hmm... narazie tylko mi wiadomo że od 16-20
    >lub 16-21 to wszystko narazie... ale jak będę coś
    >wiedział więcej to napisze

dupa...to jakies dla osmiolatkow...zamki, zjezdzalnie? eee...do zobaczenia na Active Friday za rok :]
  • Martynkaa

byyłaaamm;)
  • madzia willis

heh troche "starawy" już ten wątek,ale się pochwalę,że byłam 17.08 i mi się barrrrrdzo podobało :)
    do tego stopnia,że później nie mogłam się odnaleźć w moim miastowym pubie gdzie się zazwyczaj bawię; p
    byłam w piątek i nie mam żadnych zastrzeżeń
    może dlatego,że jestem dziewczyną,huh?; )
  • BOB

>madzia willis napisała:
    >byłam 17.08 i mi się barrrrrdzo podobało :)
    >do tego stopnia,że później nie mogłam się odnaleźć w
    >moim miastowym pubie gdzie się zazwyczaj bawię; p

Co racja to racja powrót do bardziej "przyziemnych'' klubów trochę boli :)...Szczególnie,że większość imprez jest naprawde zajebista.Zapraszam do obejrzenia filmików z soboty na moim profilu !!!!! :)

• ♪♪ M@c!U$ ® ♪♪

Mi się zdarzyło być kilka razy, bo mam dużo kumpli w kalwari i w przytkowicach. Powiem tak, dla mnie zaj*******. Miałem jedną akcje, podbijałem do pewnej pięknej dziewczyny xD i nie zauważyłem, że chłopak stał 5 m dalej. Podszedł, poklepał po ramieniu, powiedział: Ziomek, jest zajęta, i to mi sie bardzo podobało. Nie miałem takiej akcji, żeby ktoś mnie chciał pobić, albo bałbym się kogoś. WIdziałem jedną akcje, jak się bili, ale to była chwila, bo ochroniaże podlecieli, walneli po ryju, wyprowadzili i jeszcze na zewnątrz dostali. Co do muzyki. Są dwie sale. Jak ktoś nie lubi mocniej to idzie na małą sale i problem z głowy. Byłem jak byli Paxi, jak był Deepack, na East Clubbers. Miałem jechać na Basshuntera, ale nie pojechałem. I dobrze, bo podobno wielka lipa była. Ostatnio byłem na Christamas party ( 26.12 ) i 28 na Active Friday night. Aha, nikt mi nie powie, że w sobotę so dresy, bo znam kilku ochroniaży z E2 i w sobote wpuszczają tylko: pełnoletnich i normalnie ubranych. To tyle XD
  • Kasia

Ja bywam zawsze kiedy tylko mogę. Niestety mam troche daleko ale i tak warto pojechać. Energy jest najlepszą imprezownią w Polsce! :-D
  • Anonim

BYŁEM ----> Wczoraj :D:D:D Ale jest tam ZAJEBIŚCIE...Tylko szkoda że tak krótko bylismy z ekipą ale Jeckyll & Hyde ogarnąliśmy :D:D:D...Wracamy tam za jakis miesiąc ..pzdr;)...ENERGY Nie równa sie z zadnym klubem w jakim byłem to po prostu BAJKA :D!!!
  • Kowalek

BYŁEM!!! Najlepszy balet w moim zyciu!!!
  • Anonim

Ja nie Byłem:( Ale na pewno pojade>>>
  • Anonim

BYLEM!:D 1.02 na Jeckyll & Hyde poprostu kot atmosfera i ogolnie to wszystko... nie mam pytan:) wracam tam nie raz heh:))
  • ::

trzeba w końcu sie wybrać :]
  • ♫♫Alient Muzyk♫♫

ej a żeby wejsc na energy trzeba miec ukonczne 18 lat??
  • >>>RaDeK<<<

tak jak chyba do kazdego klubu
  • Mef

jest jedna odpowiedź na to pytanie zadane w temacie :

fchuj typa; D
  • Anonim

sie było:D
  • Michu

Bylem
  • Anonim

ja nie byłam ale o niczym innym nie marzę
  • Cielu

Byłem i lecę jeszcze raz, balet kot :D
    Wie ktoś coś o pobliskich noclegach??? gdzie , za ile itd.. ????

Pozdro!
  • Adrian

jak narazie nie za bardzo ale bardzo chce;]
| |

Klub istnieje nie przerwanie od 1992 roku (wcześniej pod nazwą Holiday Disco).W 1999 został przep...

Fotki

Miejsca grona (1)