-
j
W tym temacie dajemy info o imprezach w Energy, same konkretne info, plakaty też można wstawiać
Pozdrawiam -
1 lutego 2008 roku energy 2000 odwiedzi Jackyl & Hyde tworca takich hitow jak Freefall lub Frozen Flame.. .:D:D:D
-
<...:::Michał:::...>
Jplanet party 23.11.07r. odwiedzi MBROTHER FORSECO oraz POMPERO the breezer...; D;D;D;D
ANDRZEJKI 24.11.07r. sobota
Odbędzie sie multilasershow pokaz pirotechniczny oraz inwazja gadżetów...; D;D;D;D -
<...:::Michał:::...>
30.11.07r. piatek
Ogólnopolski Zlot Słuchaczy i Prezenterów
RadiaParty
gościnnie zagrają;
ARAS ADI DOMIN
CHEMICAL PUMBA
Oraz UWAGA!!! Pierwszy w Polsce
występ nowej formacji
KOMODO!!! -
-
Anonim
-
Anonim
>Bardzo dziękuje że moge skożystac z waszych podpowiedzi!!!!;))
http://www.energy2000.pl i masz spis wszystkich imprez w najblizszych miesiącach.
-
ale nie każdemu sie chce wchodzic na tą stronę... więc po to jest ten topic zeby wrzucac tu info o imprezach....
-
MateO<333
-
no nie tak do konca to samo.... np. Jackyll & Hyde... hmmm.... ciekawe czy byli rok temu....Komondo... to dopiero niedawno powstał, więc nie sądze zeby byli juz w energy..
-
kisiel
-
Anonim
-
Anonim
A bedzie balet w sobote przed sylwkiem 29 grudina???? wie ktos moze:) -
Anonim
ja mam takie pytanko... w jakim wieku tam towarzystwo przewaznie przychodzi? wpuszczaja nieletnich? -
j
> コム・デ・ギャルソン napisał
>ja mam takie pytanko... w jakim wieku tam towarzystwo
>przewaznie przychodzi? wpuszczaja nieletnich?
w piątek tak, w sobote nieletnich nie wpuszczają, a towarzystwo - wpisz w youtube "energy2000" bedziesz mial filmy; ) -
j
>raDoM napisał
>A bedzie balet w sobote przed sylwkiem 29 grudina???? wie
>ktos moze:)
http://radioparty.pl/news/news_441.... -
Anonim
dzieki kolezko za info. a co o sylwku mi powiesz ciekawego?bo wlasnie planuje tam sie wybrac z ekipa ale nie wiem co i jak tam. jest tam parking strzezony? wpuszczaja nastolatkow w sylwka? czepiaja sie ochroniarze ubioru? tzn sportowych butow( nie dresiarskich) -
j
> コム・デ・ギャルソン napisał
>dzieki kolezko za info. a co o sylwku mi powiesz
>ciekawego?bo wlasnie planuje tam sie wybrac z ekipa ale nie
>wiem co i jak tam. jest tam parking strzezony? wpuszczaja
>nastolatkow w sylwka? czepiaja sie ochroniarze ubioru? tzn
>sportowych butow( nie dresiarskich)
parking strzezony w 100%, nastolatkow raczej nie wpuszcza w sylwestra jesli daja szampana za darmo, samych butow sie nie przyczepia -
Hugh H. Hefner.
-
Anonim
nadchodzące imprezki w E2k :)
*16.05.2008 - Actice Friday Night, grają Maximo,Thomas i Czester. Wstęp 10 zł
*17.05.2008 - Silver Night, grają Maximo & Thomas. Wstęp 15 zł
*24.05.2008 - Multikino Events (Indiana Jones Party, dla najszybszych wejściówki na film Indiana Jones 4). Wstęp 15 zł :)
*27.06.2008 - Urodzinowy Piątek. Gra Energy DJ's team. Gość specjalny - Alex C :)
*28.06.2008 - 17 urodziny klubu Energy :P szczegóły nie są znane :P wiadomo że jako megagwiazda wystąpi formacja the Hitmen :) -
Anonim
imprezki :
* 30 maj - Max Farenthide B-Day ! Jako gwiazda imprezy wystąpi 2-4 Grooves. Ponadto wystapią Mr Bronkz, Dj Sqn, Piero & Demo, Ann-D i Nicca. Wstęp 15 zł.
* 31 maj - Fire Night :) Fajerwerki, ognio-tancerze, Flame show, Inwazja gadżetów. Grać bedzię Energy DJ's team w składzie Thomas, Maximo, Czester, Bolek, Hubertuse. wstęp 15 zł
* 1 czerwiec - Junior party czyli Dzień Dziecka w E2k :))) Wstęp 5 zł.
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Przytkowice
- Załóż własne grono tematyczne