-
Andzia
poszukuję dobrej szkoły angielskiego w Warszawie, jaką polecacie a jaką odradzacie? czy wie ktoś może jak jest w archibaldzie?:> -
siwa™
nie wiem jaka jest najlepsza w Warszawie ale z tego co się nie mylę na pradze północ najlepsze jest centrum edukacyjne A&I - bardzo polecam!!! :) -
:)
ja zdecydowanie polecam british council
lekcje z anglkami naprawdę dużo dają!!!!!!!!
-
Anonim
-
-
Cz.
A uczą tam też poprawnej polszczyzny?
Z tego co wiem to w rankingach najlepsza jest Profi Lingua. Ja osobiście polecam Warsaw Study Centre i British School. -
Anonim
Jak chcesz na prawdę dobrą szkołę odezwij się na priv. Tylko od razu zastrzegam, rygor jest ogromny jak nie zaliczysz testu semestralnego/rocznego wylatujesz bez względu na to czy płacisz czy nie. No i co 2 lekcje są testy sprawdzające wiedzę z poprzednich zajęć. Wyłącznie angielski w użyciu, polski zostawiamy za drzwiami. Zdawalność certyfikatów tam wynosi 100 %. -
kaskusek
Profi lingua jest przystepna cenowo, a czy nie uwazacie ze jest przereklamowana? Czy znacie szkole nie strasznie droga, a porzadna?; ) co myslicie o Wrasaw Study Centre? -
Cz.
Ja chodze do WSC od 2 lat i nie narzekam, mi sie podoba. Co do cen to może być chociaż widziałam tańsze :P Ale ogólnie fajna szkoła. -
..:: Mar!sHa ::..
-
Martyna
-
English Express
ha no oczywiście zapraszamy do nas - od tego roku mamy nowy oddział w Warszawie - Tarchomin ul. Swiderska 114 A
889 27 87 -
Phoenix
PHOENIX
kursy języka angielskiego
Warszawa - Mokotów
ul. Gandhiego 13
w XLIII LO im. Kazimierza Wielkiego
przy stacji metra 'Racławicka'
NIP 522-262-85-52
REGON 141059722
phoenix.waw@interia.eu
tel. 665 55 00; 0 502 369 302
Grupy:
- matura podstawowa
- matura rozszerzona
- ogólna ( dla 1 i 2 klas)
- wyrównawcza
Zapisy:
- każdy wtorek września od 15 do 18 w LO im. K. Wielkiego
- telefonicznie
- Kursy prowadzone w grupach do 9 osób
- na zakończenie kursy każdy uczestnik dostaje zaświadczenie z procentową oceną realizacji programu
Terminy płatności:
Maturzyści:
- wpłata pełnej kwoty za kurs do 30 września (1100 zł)
- wpłata w trzech równych ratach (3x410 zł)
I rata do 30 września
II rata do 30 listopada
III rata do 30 stycznia
Sposoby płatności:
- w każdy wtorek września w LO im. Kazimierza Wielkiego od 15 do 18
- podczas kursu bezpośrednio w szkole
- telefoniczna rezerwacja miejsca oraz wpłata na konto:
BRE Bank SA 90 1140 2004 0000 3302 4783 8640
Pozostali kursanci:
- wpłata pełnej kwoty za kurs do 30 września (1250 zł)
- wpłata w trzech równych ratach (3x490 zł)
I rata do 30 września
II rata do 30 stycznia
III rata do 30 marca
Terminy kursów:
Maturzyści
- grupa rozszerzona wtorki i czwartki 15.00-16.30
- grupa podstawowa wtorki i czwartki 16.45-18.15
18.30-20.00
Klasy 1i2:
- grupa ogólna środy i piątki 15.00-16.30
- grupa wyrównawcza środy i piątki 16.45-18.15
-
Użytkownik usunięty.
to miał być wątek z subiektywnymi opiniami słuchaczy, a nie spamem szkól
w której szkole językowej w Warszawie prowadzone są dobre KURSY KONWERSACYJNE?
-
Joanna P-T
Szkola Banton jest nie zla - maja tam native speaker'ow. Mozna sie nagadac.
http://www.banton.edu.pl -
Joanna P-T
nie wiem ale Banton jest nie zla: http://www.banton.edu.pl -
Joanna P-T
problem z tym ze jak sie malo placi to tez moze byc podejzane. W Banton masz native'ow no i atmosfera nie do przebicia: http://www.banton.edu.pl -
Joanna P-T
W British Council placisz bardzo duzo a w Banton za pol ceny masz to samo :-)
http://www.banton.edu.pl -
Anonim
tacy są ostrzy, jestem na tak, pewne kroki mam za sobą byłam nawet 1 rok w Anglii, ale szlif jak w brylancie jest konieczny. poproszę adres @, lub jakieś namiary. z góry dziękuję. a co z francuskim? ma ktoś informacje gdzie najlepiej! -
*soulja girl*
British Council jak nic.zajecia tylko z native'ami i bardzo wysoki poziom zajęć.drogo,bo drogo,ale za jakość się płaci. -
Patka
A może ktoś chce się uczyć w szkole Speak Up? Zróżnicowane zajęcia, elastyczne terminy... 314 miesięcznie, ale chodzi się tam naprawdę dosyć często. ja zapisałam się na kurs, z którego musze zrezygnować, ale żeby nie przepadły zajęcia, chciałąbym je komuś odsprzedac, w cenie oczywiście niższej niż obecnie bierze się tam za kurs (stąd nie 350, a 314).
?