-
Tomek
Absolwent amerykańskiej szkoły w stanie Alabama w południowych Stanach Zjednoczonych, obecnie student UW, posiadający doświadczenie w nauczaniu języka angielskiego (SETKI godzin!) oferuje korepetycje/konwersacje z języka angielskiego takie, jak z native speakerem. KAŻDY poziom zaawansowania. Nie mam akcentu polskiego. Zapewniam miłą atmosferę! Mam doświadczenie w pracy dla zagranicznych spółek, specjalizuję się w finansach. Byłem również osobistym tłumaczem takich bokserskich osobistości z USA, jak Jason Robinson i George Hernandez. Tłumaczyłem na konferencjach prasowych, dla telewizji i gazet. Miałem okazję pracować też z raperem Busta Rhymes'em.
Szukasz native'a , lub kogoś mówiącego jak native za małe pieniądze??
Przygotowanie do
-certyfikatów (FCE, CAE, CPE)
-matury (zarówno podstawowej, jak i rozszerzonej)
-egzaminów na studiach
-wyjazdów zagranicznych
-egzaminu gimnazjalnego
Oferuję także:
-angielski z zakresu ekonomii, bankowości
-angielski z zakresu matematyki/fizyki
-angielski z zakresu psychiatrii, medycyny
Posiadam własne materiały.
próbka głosu: tawlasewicz.wrzuta.pl/audio/a2 TzrREQOrR/tomek-_voice_sample
Do tej pory moja praca obracała się wokół pracy z tekstami związanymi z giełdą i makroekonomią. Miałem praktyki w znanej firmie public relations: NBS, gdzie głównie tłumaczyłem teksty i pisałem sam sprawozdania rynkowe dla dużych, zagranicznych firm takich, jak np. Cinema-City, czy RWE, a także jednego z większych polskich banków. W późniejszym czasie pisałem artykuły, głównie na temat sytuacji ekonomicznej USA, dla mającego już sporą renomę portalu inwestycyjnego Globtrex.com.
Kontakt: 607570670
email: tawlasewicz@gmail.com
Zapraszam! -
Anonim
Rozpoczął się nowy rok szkolny, zatem podbijam temat :-)
! ! ! SUPER KOREPETYCJE TANIO MILO I SKUTECZNIE ! ! !
Absolwentka szkoły dwujęzycznej z wykładowym językiem francuskim, po wielu zagranicznych wyjazdach do krajów anglojęzycznych i frankofońskich, obecnie studentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej, udzieli korepetycji z angielskiego i francuskiego na WSZYSTKICH POZIOMACH –począwszy od zerowego do poziomu zaawansowanego.
Mam kilkuletnie doświadczenie w przygotowywaniu uczniów do różnych egzaminów, w tym: - gimnazjalnego
- maturalnego (matura podstawowa, rozszerzona, międzynarodowa)
- egzaminów akademickich
- FIRST CERTIFICATE in ENGLISH
- CERTIFICATE in ADVANCED ENGLISH
- DELF - Diplôme d'Etudes en Langue Français
100% zdawalności wśród moich uczniów.
Ponadto doszkalam umiejętnosci merytoryczne uczniów, uczę sztuki swobodnej konwersacji, wprowadzam slang british english/ american english.
Wciąż na bieżąco sama kształcę się językowo (fr.: 9 lat , ang.: 16)
Posiadam wielki zasób podręczników, ćwiczeń, skryptów, kserówek, testów, itp., lekcje prowadzę w ciekawy, urozmaicony sposób (testy, konwersacje, reading, listening, video, dyktanda, nauka poprawnej wymowy, itp) w przyjaznej, bezstresowej atmosferze, a co najważniejsze- szczerze lubię uczyć innych
Pozdrawiam i zachęcam do współpracy
Agnieszka Ptaszyńska
tel 509944142
gg 720551
! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! -
♥ Corrizon ♥
Hello :)
My name is Vee. Sorta; ) I am a Native English Speaker and back in Business; )
Anyone interested in having endless conversations with me, at my place,; ) that range from politics to why did the chicken cross the road, feel free to contact me :)
My price is 40/hr for the young ones and 50/hr for the working class; )
I live in Zoliborz on Rydygiera Street. (one stop from Arkadia- Plac Grunwalidzki stop)
Do inbox me.
PS: Mowie po polsku :) o i jestem takze w stanie uczyc angielskiej gramatyki. :) -
Miss Parker
Private lessons and conversations through Skype.
Regular help and exam preparation.
For beginners and advanced learners.
For students and business people.
halmoia@wp.pl
-
-
misia
SZUKAM - PRZYGOTOWANIE DO CAE!
Poszukuję doświadczonego korepetytora, który przygotuje mnie do egzaminu CAE w grudniu 2012. Mam już zdany FCE i nieustannie używam języka. Zajęcia u mnie - Mokotów, blisko M. Pole Mokotowskie. 2 razy w tygodniu - do ustalenia z daną osobą. Oczekuję solidności, ogromnej liczby materiałów, kartkówek i prac domowych.
Zainteresowane osoby proszę o kontakt NIE NA GRONIE, nr 602 264 066 (po 18tej).
Pozdrawiam,
Misia