ENGLISH [2519]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Tomek

Absolwent amerykańskiej szkoły w stanie Alabama w południowych Stanach Zjednoczonych, obecnie student UW, posiadający doświadczenie w nauczaniu języka angielskiego (SETKI godzin!) oferuje korepetycje/konwersacje z języka angielskiego takie, jak z native speakerem. KAŻDY poziom zaawansowania. Nie mam akcentu polskiego. Zapewniam miłą atmosferę! Mam doświadczenie w pracy dla zagranicznych spółek, specjalizuję się w finansach. Byłem również osobistym tłumaczem takich bokserskich osobistości z USA, jak Jason Robinson i George Hernandez. Tłumaczyłem na konferencjach prasowych, dla telewizji i gazet. Miałem okazję pracować też z raperem Busta Rhymes'em.
    Szukasz native'a , lub kogoś mówiącego jak native za małe pieniądze??

Przygotowanie do

-certyfikatów (FCE, CAE, CPE)
    -matury (zarówno podstawowej, jak i rozszerzonej)
    -egzaminów na studiach
    -wyjazdów zagranicznych
    -egzaminu gimnazjalnego

Oferuję także:

-angielski z zakresu ekonomii, bankowości
    -angielski z zakresu matematyki/fizyki
    -angielski z zakresu psychiatrii, medycyny

Posiadam własne materiały.

próbka głosu: tawlasewicz.wrzuta.pl/audio/a2 TzrREQOrR/tomek-_voice_sample

Do tej pory moja praca obracała się wokół pracy z tekstami związanymi z giełdą i makroekonomią. Miałem praktyki w znanej firmie public relations: NBS, gdzie głównie tłumaczyłem teksty i pisałem sam sprawozdania rynkowe dla dużych, zagranicznych firm takich, jak np. Cinema-City, czy RWE, a także jednego z większych polskich banków. W późniejszym czasie pisałem artykuły, głównie na temat sytuacji ekonomicznej USA, dla mającego już sporą renomę portalu inwestycyjnego Globtrex.com.

Kontakt: 607570670
    email: tawlasewicz@gmail.com

Zapraszam!
  • Anonim

Rozpoczął się nowy rok szkolny, zatem podbijam temat :-)

! ! ! SUPER KOREPETYCJE TANIO MILO I SKUTECZNIE ! ! !

Absolwentka szkoły dwujęzycznej z wykładowym językiem francuskim, po wielu zagranicznych wyjazdach do krajów anglojęzycznych i frankofońskich, obecnie studentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej, udzieli korepetycji z angielskiego i francuskiego na WSZYSTKICH POZIOMACH –począwszy od zerowego do poziomu zaawansowanego.

Mam kilkuletnie doświadczenie w przygotowywaniu uczniów do różnych egzaminów, w tym: - gimnazjalnego
    - maturalnego (matura podstawowa, rozszerzona, międzynarodowa)
    - egzaminów akademickich
    - FIRST CERTIFICATE in ENGLISH
    - CERTIFICATE in ADVANCED ENGLISH
    - DELF - Diplôme d'Etudes en Langue Français

100% zdawalności wśród moich uczniów.

Ponadto doszkalam umiejętnosci merytoryczne uczniów, uczę sztuki swobodnej konwersacji, wprowadzam slang british english/ american english.

Wciąż na bieżąco sama kształcę się językowo (fr.: 9 lat , ang.: 16)

Posiadam wielki zasób podręczników, ćwiczeń, skryptów, kserówek, testów, itp., lekcje prowadzę w ciekawy, urozmaicony sposób (testy, konwersacje, reading, listening, video, dyktanda, nauka poprawnej wymowy, itp) w przyjaznej, bezstresowej atmosferze, a co najważniejsze- szczerze lubię uczyć innych

Pozdrawiam i zachęcam do współpracy
    Agnieszka Ptaszyńska

tel 509944142
    gg 720551

! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
  • ♥ Corrizon ♥

Hello :)
    My name is Vee. Sorta; ) I am a Native English Speaker and back in Business; )
    Anyone interested in having endless conversations with me, at my place,; ) that range from politics to why did the chicken cross the road, feel free to contact me :)
    My price is 40/hr for the young ones and 50/hr for the working class; )
    I live in Zoliborz on Rydygiera Street. (one stop from Arkadia- Plac Grunwalidzki stop)
    Do inbox me.
    PS: Mowie po polsku :) o i jestem takze w stanie uczyc angielskiej gramatyki. :)
  • Miss Parker

Private lessons and conversations through Skype.
    Regular help and exam preparation.
    For beginners and advanced learners.
    For students and business people.

halmoia@wp.pl
  • misia

SZUKAM - PRZYGOTOWANIE DO CAE!
    Poszukuję doświadczonego korepetytora, który przygotuje mnie do egzaminu CAE w grudniu 2012. Mam już zdany FCE i nieustannie używam języka. Zajęcia u mnie - Mokotów, blisko M. Pole Mokotowskie. 2 razy w tygodniu - do ustalenia z daną osobą. Oczekuję solidności, ogromnej liczby materiałów, kartkówek i prac domowych.
    Zainteresowane osoby proszę o kontakt NIE NA GRONIE, nr 602 264 066 (po 18tej).
    Pozdrawiam,
    Misia
| |

It's the first English forum on grono.net This forum is for you, if you like English, use it! We sp...

Fotki

Miejsca grona (1)